.

.

23 Şubat 2013 Cumartesi

MIHLANAN YÜZYIL-8


Mahidevran- (Ahh Gülfem ahhh, sana nasıl cevap vereyim şimdi tam da iş üzerindeyim, susss be kadın kes sesini bağırıp durma!!! Ayyy ne saçma sapan bir kadın şu Gülfem, Hürrem'e evvelezel takık Süleyman yüzünden de benle pek bir kanki pek bir dost sanki ben Süleyman'ın haremi değilim de onun canciğer kuzu sarmasıyım... Ayy sus bee kadın, kimbilir yine ne derdin var ki yana yakıla beni arıyorsun. Nasıl diyeyim ben şimdi gel buraya çalıların arkasına gizlendim kayınvalidemi, Hürrem'i ve Mihrimah'ı dinliyorum diye. Offf inşallah bu tarafa gelip çalıları aramayı akıl etmez, baksanıza sarayı inletiyor bağıra bağıra...)
(Ayy benimde bir an önce şu çalıların arkasından kaçıp hazırlık yapmam gerekiyor yoksa saçımdan başımdan yapraklar dallar sarkaraktan çıkacağım Malkoçoğlunun karşısına. Şu fettan ana-kız baksanıza kapıdan gözlerini ayırmıyorlar üstelik Valide Sultan da onlardan daha hevesli, yana yakıla Malkooğlu'nu bekliyorlar güleyim bari.. Hürrem'in kulağı deliktir kesin bugün gelecek o Malkoçoğlu. Malkoçoğlu gelse gelse benim için geliyordur. Ahhh neler oluyor, yoksa Saray'ın ön kapısından mı geliyor, ne gürültü var orada öyleeee. Ayyy çıkıp da bakamıyorum ki neler oluyor, offf offf:(




5 yorum:

  1. bir de hürrem nasıl olur merak ediyorum. bayıldım. saçları için ne kullandınız acaba? sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hürrem çıktı sahneye çoktan dizinin ilk başlarında Sevgili Belgin Özkök:)) Saçlar için yün kullanıyorum hazır halde satılıyor bu yünler..
      size de sevgiler...

      Sil
  2. Que bonita !!... Muy graciosa y a la vez elegante!
    Saludos desde España.

    YanıtlaSil
  3. Çekilişe katılım için gelecek yorumlara kapalı hediye seçimi için gelecek yorumlara açıktır. Sevgiler

    YanıtlaSil