.

.

8 Ocak 2012 Pazar

Yüreğimdeki kara gölge...

Canım arkadaşım Bulut Gölgesi/Tülinciğim'in annesi Nur Sultan'ı kaybettiğimizi blogları tararken Sevgili Adadenizi ile Dileğin bloğunda okudum. Elim günlerdir telefona varmıyor, bilgisayarı açmak gelmiyordu hiç içimden istemediğim bir haberle karşılaşırım korkusuydu hissettiğim. Malesef hiç istemediğimiz oldu.

Başın sağolsun arkadaşım, söylenecek çok şey var biliyorum ama, sözün bittiği yerdeyiz işte. Allah sana ve ailene ve evlatlarına sabırlar versin, mekanı cennet olsun anneciğinin.

8 yorum:

  1. Çok üzücü bir haber...
    Allah rahmet eylesin...

    YanıtlaSil
  2. çok üzücü gerçekten fiamma ablacım içine dogmuş demek ki mekanı cennet olsun bazen güzeliklerin yanında kötü haberler görünce altüst oluyor insan bir yakını kaybetmiş gibi adeta

    YanıtlaSil
  3. bende Dileğin bloğundan öğrendim ve çok üzüldüm.dünden beri elim varmıyor birşey yazmaya.Allah sevdiklerine sabır versin.mekanı cennet olsun...

    YanıtlaSil
  4. Fiammacığım o kadar üzgünüm ki, dün konuştum Tülin Ablayla, sesini duydum, burk ama dimdik, içim acıdı inan. En kısa zamanda gidip görüceğim.

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşının ve senin başınız sağolsun Fiammacım Allah rahmet eylesin...

    YanıtlaSil
  6. mekanı cennet olsun
    nurlar içinde yatsın annecik :(

    cankuş ben böyle durumlarda hiç moral veremiyorum..
    ne diyeyim?
    -ağlama, üzülme.... denmez ki...tabii ki ağlayacak da üzülecek de..
    insan diyecek hiç bir söz bulamıyor..
    yattığı yerde huzur bulsun inşallah...

    cankuş yarın boynumda senin hediyen olan kolye, sahnede olucam..kolyen uğur getirecek ben inanıyorum..
    yarın hava buralarda sıfır derece olacakmış..bunun için kahrımdan ölüyorum can..inşallah seyirci gelir..inşallah mahçup olmayız..

    ben seni çok seviyorum can...

    YanıtlaSil
  7. www.1fikrimvar.com beleriz herkesiiii

    YanıtlaSil
  8. 1fikrimvar.com'a: Benim yorumları bile cevaplamadığım bir yazıya 1fikrimvar.com'a da bekleriz demeniz pek şık olmamış arkadaşım. Ayrıca davetiniz üzerine geldim, yaptım, ettim dediğiniz el emeği ürünleri yapabileceğiniz profiliniz nedeniyle pek inandırıcı gelmedi bana. Eğer o profil size ait değilse bilgi vermenizi, profil sizinse bu çelişkinin nedenini açıklarsanız sevinirim çünkü ilerde başınızda ağrır bu yüzden fazlasıyla.

    YanıtlaSil