.

.

18 Ocak 2012 Çarşamba

Baskın Var!!!


Bilgisayarlarınız ayarları ile yine oynamayın Fiamma şaşmış kendini aşmış neler yapmış diye, bu güzellikler benim elimden çıkmadı malesef ki bunları yapamam daha ben ama belki ilerde pek heves ettim ne yalan söyleyeyim içim gitti:))
Bugün baskın yapıp Serpilciğimin Beşiktaş Belediyesindeki sergisine gittim. Bu cicilerde sergiden edindiğim ganimetler. Her biri Serpilciğimin ve arkadaşlarının kursta emek vererek yaptıkları birbirinden güzel parçalar içinden kendim için seçtiklerim.Nasıl güzeller değil mi? Ahh daha neler var, neler de ev tıkabasa dolu, yer lazım herbirine ayrı ayrı.
Serpilciğimle işte tam da bu vesile ile tanışmış olduk. Gayet cool bir şekilde sergi alanına ulaştım ve içeri girip gezmeye başladım. Baktım Serpil'in kırkyama bebekli örtüsü bir masanın üzerinde salınıyor. Gittim yanına hani sinir olurlar yaa insanlar ellenmesinden mahsustan elledim, ''Fiyatı ne kadar bunun?'' dedim gayet şımarık bir şekilde. Eğer çok fazla fiyat söyleseydi hemen cevabım da hazırdı, ''Çok istiyorsunuz alt tarafı kumaş parçası '' deyip sinir edecektim Serpil'i. Hemen atıldılar hep bir ağızdan ''Satılık değil o!!!'' diye. Ben de ''Madem satılık değil ne diye sergiliyorsunuz, olmaz kiii aaama'' dedim. Serpil'in kaşı bile oynamadı vallahi, öyle tatlı, öyle mütevazi ki. Sadece ''Şulee??'' diyebildi:))
Sarıldık, oturduk konuştuk. Ben  eğer o patchwork örtüden sıyrılsaydım, yakalanmasaydım o koltukları da onlar yaptılar sandığımdan ''Şunların üstüne oturabilir miyim?'' diyecek daha da sinir edecektim ama olmadı:( Serpil cin mi cin hemen tanıdı beni, eeee Ahh şu Banu yok mu Banu ondan almış muzur biri olduğum hakkındaki istihbaratı. Neyse efendim, az sonra oo koltuklara kurulduk karşılıklı, bana kekler, meyvesuları, çaylar ikram ettiler. Sakarlık yaptım  üstüme başıma döktüm saçtım, hoş gördüler hatta yine gel bile dediler:)) Sıra geldi tabii her zaman olduğu gibi  Banu ile uğraşmaya, Banu'yu telefonla aradım ama müsait değilmiş. Solmaz teyzemle lafladık beni arasın deyip kapattım telefonu. Az sonra telefonum çaldı, baktım Banu, Serpil'in eline tutuşturdum telefonu konuştular bayağı. Canım yaaa yanlış çevirdim sanmış konuştu da konuştu Serpil'le. Nice sonra anladı durumu, gülüştük, kıskandı mı ne biraz da:)) Hasta uğraşmadım fazla.

Hem Serpilciğimi hem de o tatlı arkadaşlarını çok sevdim. En kısa zamanda yine bir araya gelmek üzere söz de alıp ayrıldım yanlarından yüzümde koca bir gülümsemeye . Şu sergileri bir bitsin normal hayata dönsünler bir gün de kurs alanını dağıtmaya gideceğim çok zevk aldım ben bu işten:))

Dikiş Kutusu ama ben farklı amaçlı kullanacağım yine dikiş malzemelerini koyacağım da biraz daha farklı düşündüğüm:))


Safinaz!!! Bu ismi ben taktım eve gelince.
Bade ve Buse için aldım ama bana geldikçe oynayacaklar bize geldiklerinde oynayacakları hiç oyuncak kalmadı  evde Hiç götür diye beni ikna etmeye çalışmayın onlarda oyuncak çok, hem ben de anne evladıyım o bebek bu evin bebeği:)

Çingenem, çingenemmmm...
Benim ilk ikonumdaki resim olması ashabiyle pek bir severim kendilerini....



Hani bu yazıda bahsi geçen adresler derseniz işte onlar burada efendim:

Serpilciğimin adresi      HOBİLER                  : http://aksungur46.blogspot.com/
Serpilciğim bahsi geçem Patchwork çalışması  : http://aksungur46.blogspot.com/2011/08/kizlarim-bitti.html
Hobiye Doğru 7'den 70'e Halk Eğitim Merkezi : http://www.hobiyedogru.blogspot.com/

Bir de Sergiden çıktıktan sonra yol üstünde bir kafe de puf puf molası verdim günü sindirmek istedim biraz içime. Çok hoş naif bir hanımla tanıştım ayaküstü puflarken. Hep söylüyorum yaa ilgi alanları benzer olan insnlar birbirini buluyor diye. Sanırım elimdeki torbalarda etkili oldu zevklerimizi paylaşmakta, kendisi Bodrum da yaşıyor ve kısa bir dönem için Istanbul'da. Hoşbeş ederken sitesinden bahsetti bana Gül hanım. Üreten bir hanım, hobileri olan güzel bir insan. Hiç boş vakti yok, sitesine baktım çokda güzel battaniyeler üretiyor. Hem satın almak isterseniz güvenle de ulaşabileceğiniz bir adres hem de hoş fikirler bulacağınız sıcacık bir site dostu daha kazandım ben de kendi bloğumun adresini verdim aramıza katılsın hoş bir dostluk kuralım diye.. Güzel bir gün değildi de neydi siz söyleyin bana.
İşte Gül Akın hanım'ın adresi : http://www.bobolulu.com/

17 yorum:

  1. :) Matrak kadın seni... Bu arada Safinaz' a bittim. Benim olsun :))))

    YanıtlaSil
  2. şuleciğim,gelipte bizleri onurlandırdığın için çok tşk.ler.seni çokk sevdim şekerim,yazın da öyle güzel ki valla şımardım.canım ayrıca bekliyorum bunu saymam.arayı uzatma tamam mı kucakladımmmmmmm

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel geçmiş günün keşke bende gidebilseydim bugün kursum vardı,.Güle güle kullan aldıklarını Fiammacım.

    YanıtlaSil
  4. Fiamma şaşmış kendini aşmış neler almış. :)))

    Güzel bir gün geçirmişsiniz. Yeni sanal muhabbeti reele taşımışsınız, güzel ciciler almışsınız. Daha ne olsun. :)

    Güle güle kullanın .

    YanıtlaSil
  5. :))) Gelirken getiririm onsuz zaten gelmem Ülkerciğim:)) sanırım 3 gün içinde 5 kere söyledik bunu di mi, az kaldı az:)))
    Serpilciğim, teşekkür ederim canım, Safinaz yanımda oturuyor şu anda:))
    Esracığım iyi olurdu yaa buluşurduk bizde hem. Lakin ben Pazartesinden beri niyetliydim de ancak bugün gidebildim, iyi ki de gitmişim.

    Hobivaktim vallahi dopru dedim aslında çok şey vardı gözümün kaldığı, hatta bir tanesini arkadaş ısrarla satmam da satmam diyor:))

    YanıtlaSil
  6. Oh ne ala ne ala gezin bakalım canlı cnlı Serpil ablanın ve arkadaşlarının sergilerini. Aldıkların pek hoş Şule ablm sağlık ve keyifle kullan emi. Öptüm seni kocamaaaaaan.

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir gün geçirmişsin. Son tanışmansa süper....

    YanıtlaSil
  8. Dilekciğim teşekkür ederim canım inşallah birgün hepbirlikte de oluruz, ben niyeti bozdum kaçıp kaçıp bir yerlere konmak geçiyor hep içimden:))
    Saadetciği, teşekkür edrim canım gerçekten hoş bir gün oldu. Son tanışma ise gerçekten inanılmaz ve super keyifliydi. Ciğerleri biraz kirlettik ama inan öyle güzel bir sohbet gelişti ki kendiliğinden 1 çay derken 2 çay içtik o keyifli sohbeti bölmek istemedik.

    YanıtlaSil
  9. Ayyy ne güzel şeyler almışsııın, kıskandım işteeee :))
    Ben kıskancım tabi kıskandım oraya gitmeni de :))
    Ama hoşuma da gitmedi değil hemen beni çekiştirip aramanız, pek bi sevindirik oldum :))
    Gül hanımın yaptıkları güzel, Nalanımla rakip olmuşlar :(

    YanıtlaSil
  10. Ayy Banu görseydin neler vardı daha:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    dur bir ara verip devam edeyim :)))))))))))))))))))
    Gül hanımın yaptıkları gerçekten güzel, battaniye üzerine imiş yaptıkları size ilham da olur dedi bana, Nalanımda ise çeşit çokk, birbirlerine de ilham verirler bakarsın değil mi?

    YanıtlaSil
  11. Çok iyi yapmışsın. Bizlerin yerine de öpseydin serpil Hanım'ı:)) kıskanmadım desem yalan olur:)

    YanıtlaSil
  12. Senin de kulaklarını çınlattık Nedretciğim. Bir gün inşallah beraber o çayları yudumlayacağız seninle de.

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir gün geçirmişsin ama ben kıskandım şimdi banada bekliyorum hem şunun şurasında Denizli kaç saatlik yol ki...öptüm canım

    YanıtlaSil
  14. Ahh keşke Zeynepciğim keşke, aslında ben çok gezenti biriydim vaktinde:( şimdi balkon demirine bağlı balon gibi yaşadığıma bakma:))10marifette Nalanlarla bir otobüs hayalimiz vardı, hobi otobüsü, hatta kendi ellerimizle örecektik tığ ile çamurluklarda dahil, öyle bir şey hayata geçse ne iyi olur yaaa, turneye çıkarız, nasıl eğleniriz kimbilir il il gezerken.

    YanıtlaSil
  15. How smart, I like the sweet doll, I think she wants to hug you :)
    Love ~

    YanıtlaSil
  16. ne güzel şeyler almışın fiammam.zaten Serpil hanımın çalışmalarını daha önce de görmüş ve çok beğenmiştim.güle güle kullan canım.sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Dear Creavitemind, yes, it's a very cute baby, it can me:)) Thank you.
    Alanaycığım teşekkür ederim gerçekten hem gün olarak güzeldi, hem de herşey çok güzeldi bu anlamda da.

    YanıtlaSil