.

.

25 Şubat 2013 Pazartesi

ÇANTA YENİLEMECE...

Bazen gider bir çanta alırım hiç elim gitmez yıllarca dolap içlerinde oradan oraya sürünür, bazen de elime bir çanta alırım elimden hiç düşmez, eee böyle olunca ne olur eskir tabii ve gün gelir  bir yerinden yırtılmaya ve at beni artık diye alarm vermeye başlar.

İyi de hem serde zaten atmak yok hem de ben böyle çantayı daha nerede bulacağım? Kullanımı çok rahat, sade, elde omuzda rahat taşınabildiği gibi ikiye katlandığında da küçük bir çanta görünümü alabiliyor, çapraz asabiliyorum içi de dehliz gibi bayağı eşya alıyor, üstelik hafif de:( Bu kadar methiyeler düzeceğine, ardından ağıt yakacağına daha seyrek kullansaydın diğerlerini de sıraya alsaydın diyeceksiniz de siyah vazgeçilmezim ve kolaylığım ve de bana da bu özelliklerde günlük bir çanta lazım her daim. Tamam, ağlaşmanın faydası yok dedim ve eş zamanlı  ablam da İtalya'ya gidince aynı dükkandan sipariş verdim pek bir sevinerek beklemeye başladım lakin firmanın sitesinde benzerini dahi görememem yüzünden de pek umutlu değildim. Kara haber tez geldi, yokmuş, ne outlet'i ne de sezon sonu benzer modeli :(
İş başa düştü, tamamını kaplayacak gibi değil modeli ki siyah bir kumaş alıp yıpranan yırtılan o yüzünü örteyim. Yırtılan yer de öyle alakasız bir yer ki kuş kondursam olmaz, kedi yapsam durmaz. Ben deee oturdum keçe ile tamamen simultane bir şekilde önce bir ağaç gövdesiyle başladım işe,



sonra dallar, yapraklar...

Eeeee yine pek bir anlamsız oldu, madem maymun ettim çantayı bir maymun yakışır mı yakışır üstüne, hadi onu da salladık ağaçtan aşağı...




 Canı sıkılır bu haliyle değil mi ama? Öyleyse bir eline muz,



 bir eline de yavrusunu verelim keyifle sallansın dursun dalda:))


Ne yapacağım o çantayı? Kullanacağım!!!
Kullanacak mıyım bu haliyle??? Tabiii ki:))
Yaşına başına bakmadan, ne bu böyle çocuk çantası gibi??? Amman ne varmış yaşımda, nesi çocuk gibi, hem daha da kullanışlı oldu her renk kıyafetime uyar, kahve çizme ile de alırım elime:))))
Şaka mı yapıyorsun? Hayır çokkk ciddiyim, hatta yarın koluma takıp sokağa çıkacağım bile :))
Tam üstündekiler gibi maymun etmişsin çantayı, Allah islah etsin!!





Annemin çantayı görünce ki tepkilerini merak etmiyor musunuz?

EEE yazdım yaaa, yukarıdaki cümleler külliyen annemle benim dialoğumdur, efendimmm:))

Hiçç anlamıyor ki beni zaten:))şikayet edeceğine vaktinde alaymış bana yaşıma uygun çantalar bugün bunları yapıp kullanıyor olmazdım herhalde:)) Desenize senin zamanında var mıydı böyle şeyler... Benim hiç maymunlu çantam olmadı ki:=( ( Hüüü-hüüüüü !!!) Yoktu galiba yaa, yoktu olsa hatırlardım gibi geliyor üstelik:(Ohhh sefam olsun kullanacağım da kullanacağım işte!


Peki Banucam ne der bu duruma acaba?

Ben söyleyeyim o söylemeden, Tak da gel koluna der tabiiii:)) Gelirim arkadaşım, gelmem mi hem bilirsin sen ne dedin de ben yapmadım:))

34 yorum:

  1. Çantaya bayıldımmm..Valla bende takar gezerim :) Güzel günlerde keyifle kullanınız :))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Fiamma!

    Ben çok beğendim yeni çantanı, maymununu da, muzunu da, ağacını da, dalını da....

    Güzel günlerde kullan inşallah. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık1

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili Demet Kayaten:)) bir azar işitme pahasına sizlerle de paylaştığımı okuyup yorumlarınızı da göstersem mi acaba:)Biz bize benziyoruz sanırım:))

      Sil
  3. :) dialoglar güzelmiş ama çantada çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili ATölye Kedi beğendiğine sevindim:))

      Sil
  4. :))) anneni tepkisi süper ama bu çanta kullanılır yani, tablo gibi olmuş......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neee sen annemden yana mısın? Bence de kullanılır, en azından bir müddet daha idare eder sonra kendim yapacağım aynı modelden çok kullanışlı çünkü...

      Sil
  5. oooh ne güzel olmuş. bende takar gezerim valla. demekki benimde çocukken maymunlu çantam olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) İşte Sevgili Sevginin Ruhu anlaşılamadığımız taraf bu ruhsal eksikliğimiz maymunlu çantamızın olmaması vaktiyle:))

      Sil
  6. Mükemmel. Valla gururlana gururlana taşı çantanı. Herkes senin özgüvenine hayran kalsın. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gülsümcüğüm, özgüvenle alakalı mı bilmem ama markamı yaratacağım:))

      Sil
  7. ellerine sağlık canım çok çok çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.benimde atamadığım eskimesin diye çok özel zamanlarda kullandığım ve de çok sevdiğim dedeciğimden hatıra çantalarım var.onu özlediğimde bakıyorum.sanki yeni hediye etmiş gibi..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mihrimah merak ettim o çantaları, vintage çantaları çok severim ama asıl merakım dedenin hediyesi olan bu çantaları o kadar özel yapan bu sevgiyi hissetmek.İyi günlerde kullan inşallah hiç eskimesin hep yanında olsun o çantalar.

      Sil
  8. aaaa şuleeee çantaya neler olmuş,eskisinden daha güzel daha sevimli olmuş aklınla yaşa emi şimdi tak koluna doğru gezmelere kahvaltıya getir yakından bakacağım not vereceğim ona göre hııııı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha haaa sen de Banu ile aynı fikirdesin ani tak koluna gel bana, ha haaa:)) Takarım elbet hatta günlük kullanmaya devam bile ediyorum...

      Sil
  9. Benim için en önemli şey farklılık oluyor...e bu da farklı olmuş bir haylii...hah ha aha ah bayıldım Fiamma'm güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nefiseciğim ben de severim farklılığı bazen ihtiyaçtan olmasa da çok şeyi öz hakiki haliyle kullanmam sağını solunu değiştiririm. Teşekkür ederim.

      Sil
  10. Ben de çok beğendim yeni çantanı :) Güle güle kullan, çok neşeli olmuş.
    Anneler hep böyle... Hani annemizin gözünde biz hiç büyümüyorduk... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MArifetli Perimmm yeni çanta mı? :)) Yenilenmiş çanta tamam ama yeni olsaydı keşke en azından daha dikkatli kullanırdım.
      Anneler ve bizler birbirimize benziyoruz yani her iki tarafta anlaşılmaz birbirine:)) İşine geldiği zaman büyüyorum, işine glmediği zaman da çocuk oluyorum ben de:)) yani yaşsızım bu anlamda:))

      Sil
  11. Ha haaaa :))) Diyaloglar hep aynı değil miii :))
    Bence çoook neşeli bir çanta olmuş şekerim, gelirken mutlaka tak omuzuna gel... gel Solmaz sultana bi göster bakalım tepkisi ne olacak :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha haaa sen beğendin ama değil mi?SOlmaz Sultanımı kokla benim için sen varsın yaa beni görünce seni normal görüyor zaten kadıncağız. Bu arada zaman zaman kocaman gülümseme yayılıyor yüzüme Solmaz Sultanımı düşündükçe, hani sizde o Beyrut Kahvesini yaptığım gün ocağa bakarken ki şaşkın ifadesine ve sonrasında kahveyi sunarken yaptığım açıklamalardan yüzünün aldığı hali düşününce:))O da alışık bana yani:))

      Sil
  12. Yaratıcı ve özgün tasarım olmuş.Kimse de aynısı yok :)
    Anlatımın da çok hoş,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili Çiğdem, beğendiğine sevindim.

      Sil
  13. Ne şanslı maymunlar. Her gün senin koluna girip gezecekler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha haaa şanslı mı bilmem ama taşıdığı yükü düşünürsem ben ianslıyım:))

      Sil
  14. ha ha anneler hepppp aynııı!:) maymun etmişsin ama iyiki etmişsin.şahane olmuş şulem.ellerine sağlık ve güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Alanaycığım, asıl sorun annelerimiz ne kadar birbirine benziyorsa sanırım yaşımız kaç olursa olsun bizlerde birbirimize benzememizden kaynaklanıyor.

      Sil
  15. bayıllldımm cantaya canımm..sen hıc vazgecme kullanmaktann:))

    YanıtlaSil
  16. Yarın görelim Banucum da çatlasın ondan önce gördüm diye. Di mi kız Banu:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hainsiniz yaaaa...buluşuyor musunuz, çatlamaz mıyım ben şimdiiiii :((((((

      Sil
    2. Evet şekerim buluşup hasret giderdik:))

      Sil
  17. Harika olmuş eline , aklına sağlık. Bir koluna çantayı tak, diğeriyle anneciğinin koluna gir, gez dolaş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili Elif ama nasıl kolkola dolaşacağız ki, daha zaman ister:)) ters tarafını çevir der herhalde, biraz alışsın çantayla gidip gelmeme sonra ancak:)

      Sil