.

.

26 Şubat 2013 Salı

ÇANTA YENİLEMECE-2


The Flying Dutchman yazılı çanta! Neyin nesidir neyin fesidir bilmem ama Kipling çantalarda kullanılan bu ince su geçirmez kumaş çantaları çok severim. Bu çanta da yıllardır evde koy kaldır sürünenlerden.
Ben bel çantalarını kanguru gibi bele takıp kullanamam, var olanları bel yerine kola asarım ki  bu çantada  maalesef ki öyle de olmuyor, ağzı yanlışlıkla açık kalsa bütün içindekiler kola takınca boca olup düşme riski taşıyor. Oysa  içi oldukça geniş ve gözlü de, yani atsan atılmaz satsan satılmaz cinsten. Site içinde cafeye komşuya giderken anahtar, cız kutusu, para cüzdanı, telefon gibi anlık eşyaları da taşımak için ideal boyutta hatta daha fazlasını da taşır, al koluna çık çarşı pazara... Öyleyse ne yapılmayacak evirilip çevirilirken kullanmam ben daha bunu deyip yine bir kenara atılmayacak, minicik bir dokunuşla saplar bel çantası işlevini gördüğü yerden sökülüp, omuz çantası olarak kullanılacak yere monte edilecek. Ne kadar basit aslında değil mi az efor harcamak da lazım arada yenilemek yenilenmek için...




Ahh-haa oldu bana Kipling bir çanta:)) Ama amblemi mi? Varsın kalsın öyle gözümü rahatsız etmiyor daha o kısmı, hem reklam kokan bişi de yazmıyor ''Uçan Hollandalı''yazıyor sadece, baktım sıkıldım elbet bir gün de ona da el atar keçeden bir çakma amblem yapıp Kipling'e çeviririm:))
Kipling'in marka simgesi goril mi? EE onu da yaparız efendim ne olacak daha önce yapmadığımz şey mi goriller, maymunlar:)) hatta var evde bir yerlerde goril, arayıp bulunca onu da eklerim yanına ama şimdi uğraştırmayın beni çokkkk işim var, çoookkk:)) Tüm bel çantalarını kol çantasına çevireyim bakim ne olacak, nasıl olacak:))

11 yorum:

  1. :)çevir şekerim sen hep böyle güzelliğe çevir.harikasın.ellerin dert görmesinnnnnnnnnnnn!güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Alanaycığım eskileri değerlendirmeyi sevdikçe sürer elbet bu çevirmeler bende:)

      Sil
  2. Ama bu da çok güzel olmuş ki!!!

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de içime sindi Sevgili Demet Kayaten ki inan yılını unuttum dolap içinde sürünmesinin...bu haliyle bakıyorum da kitap bile alır hangi akla hizmet bel çantası yapılmış beli kopar insanın:))

      Sil
  3. Tamam, bir bulaştın mı sonu gelmez artık :)
    Geçen senelerde düz yolda bile düştüğümden çocukların bana taktığı isimdi "uçan hollandalı" .
    Öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha haa çantamla adaşsın yani marka oldu çantam sayende, şu çocuklar alem vallahi uçan hollandalı da nerden gelmiş akıllarına düşene gülünmez, tövbe tövbe...

      Sil
    2. Nasıl gülünmez ya...Ben kendime gülmekten yerden kalkamıyorum :))

      Sil
  4. Ooooh süper. Daha ne olsun. Ellerine fikrine sağlık Şule ablam. Keyifle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dİlekciğim, maymunu bulamadım kimbilir nereden çıkacak ama yeni bir maymun aldım eksiği de kalmadı Kipling den:))

      Sil
  5. oh ne güzel olmuş..ellerine sağlık kuzucum...
    şimdi aklıma düşürdün ben de biraz çantalarla oynayayım yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen alasını yaparsın Figen Ablacığım, kot çantalar da güzel olur üstelik...

      Sil