.

.

24 Ocak 2012 Salı

Damacana Kılıfı

İşte bir zihni sinir projem daha bitti : Damacana Kılıfı


Git al diyeceksiniz, almam, bekliyorum diyeceğim.
Bekleme aşamasında eskiyen kılıflara geçici bir çözüm benimkisi aslında, çünkü asıl almak istediğim üretilip satışa çıkmadı henüz:))) Daha doğrusu 2 yıl önce bir kere Carrefour-Sa'da satışa çıktı da  bir daha üretilemedi. Elim kolum dolu olduğu ve  ev tadilatı nedeniyle her yer ayakta olduğu günlerdi, nasılsa gün bitmedi ya  bir daha geldiğimde alırım dedim alamadım, tabii sonra çok pişman oldum, aramadığım yer kalmadı o gün bugündür. Hasır görünümlü soft renklerde plastik  damacana kılıfıydı bu istediklerim yıka, çamaşır sula, çitile bir şey olmayacak cinsten. Bana öylesi lazım, hem pratik, hem hafif, hem temizliği kolay, hem yer kaplamayan hem de üzerine tam oturan. Huysuz ve huzursuz ruhun illa onu istiyor. Ne damacana kılıfları çıktı da karşıma almadım. Hani beni ne doktorlar ne mühendisler  istedi de varmadım derler yaa ,işte  aynen öyle:))

Ne yapsam ne etsem derken evdeki bir deri parçası ile balkona yaptığım stor perdenin geniş geldiği için kestiğim kısmını birleştirdim ve bunları çıkardım ortaya.

Ey Carrefour duy sesimi, daha önce hangi plastikçiden getirttirdiysen yine getirt, bir değil 2 tane alacağım, en iyi damacana kılıfı müşterin olacağım, söz, hatta sana müşteri bile bulacağım.

26 yorum:

  1. ne güzel olmuşlar bayıldım ,carrefour u boşver yaptıkların bir numaraa :) ellerine sağlık canım ...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Hobihuzurum vallahi vazgeçmem onlardan, 2 diyorum ama bulunca 4 tane alacağım hem de 2 de yazlığa lazım:))Teşekkür ederim güzel yorumuna:)

    YanıtlaSil
  3. Bunlar varken yenisi alınırmı...

    YanıtlaSil
  4. Carrefouru boş ver. sen en ğüzelini yapmışsın.ellerine sağlık.süpersin..

    YanıtlaSil
  5. Ben sanırım onları görmüştüm ama benim gördüklerimin renkleri cart carttı:) Bence senin bu yaptıkların onlara on basar. Süper güzel olmuş ellerine sağlık. Benim gariban damacanama iki kat dikilmiş pembe bir tül bağlayıp, kocaman bir de fiyonk yapıyorum öylece duruyor işte:)
    Ellerine sağlık, güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  6. Bunlar harika olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Kahverengi kurdele, deri, hasır gövde, harika. Çok güzel bir şekilde biraraya getirilmiş. Çok da güzel uymuşlar birbirlerine. Ancak estetik beğenisi ve el becerisi gelişmiş bir kişi yapabilir bunu. Tekerlekler de tamam. Fakat o mavi mavi görünen plastik kısımlara da bir çözüm bulmak gerek, zor bir konu.

    YanıtlaSil
  8. çünkü asıl almak istediğim üretilip satışa çıkmadı henüz:)))
    Olmamış, az gülmüşsün. Ben gülmneye devam ediyorum :))))))))))))
    En iyi şiir henüz yazılmamış olandır der gibi.
    Kaba tabirle yarıldım :D
    Fiamma'cım bak senin kılıofın çok güzel ama carre4 ne ki. Güzel olmuş. Ben tuttum. Bırakmam :)
    Öpüyoruuuummmm.
    Not: senden mail adresi istemiş idim bir aralar. Hala da istemeye devam ediyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Bence bunlar harika Şuleciğim.Deri-hasır birleşimi çok yakışmış, boşver plastiği diyeceğim ama bakayım ben yine buralardan.Belki bulurum..

    YanıtlaSil
  10. Ama bu çok güzel olmuş Fiamma... Boşversene plastiği, bulmuşsun sen çözümü. Budur, üstüne de damacana kılıfı tanımam. Ellerine sağlık, çok beğendim, nasıl birleştirdin sen o bambu şeyle deriyi? yapıştırdın mı? Nefis, nefis...

    YanıtlaSil
  11. Kızlaarrr sabah sabah güldürdünüz beni, Allahta hepinizi güldürsün, tüm gününüz aydın olsun. Ben bu moralle gider Carrefour a satış için teklif bile yaparım vallahi ama hiç ısrar etmeyin onları bulunca alacağım.
    Marifetli Perim, eğer bunu akıl etmeseydim ben de kumaştan yapacaktım, hatta tamamı deri bile düşündüm ama neye niyet neye kısmet oldu biraz benimki. Benim görüp elleyip üstelik bıraktıklarım, soft bej, hardal, uçuk mavi, uçuk pembe, ucuk sarı soft yeşil idi. Yumuşak bir plastikti aynı zamanda dur bakalım üretilecek 40 kere söylersem olurmuş.
    Emeldenciğim,Halimeciğim alınır vallahi sonuçta bunlar bizim eve dayanmaz fazla. Günde 2 damacana su gidiyor bizim evde koy kaldır çabuk yıpranıyor:)
    Lilacığım teşekkür ederim.
    Ehlikeyfciğim, bende sevmiyorum o mavi kısımları ama sadece boyamak çözüm yada bugün bir bakayım yenisini bulurum belki. Bir de beni rahatsız eden bir konuya değineyim buradan, üreticiler çok zevksiz mesela kırmızı viledayı hiç sevmem ha keza diğer adını bilmediğim cart renklerle üretilen o tür aletleri. Ben belki soft renkler istiyorum niye illa dayatılıyor. Aynı şey bu tulumbalarda da var, ya taraftar tulumbası benim gördüklerim ya da böyle tuhaf maviler.
    Gülenim vallahi öyle oldu aynen can, gözüme bir parmak bal çaldılar, sonra kalmış mı diye bütün C'lerde onlarda aradılar ama promasyon ürünüymüş ilerde gelir dediler ama o da olmadı:( Mail atıyorum ben sana can hemen hatta daha önce sana mail de gönderdimm çok.
    Nazancığım artık damacana kılıfı deyince herkesin aklına ben geleceğim Fiamma arıyordu bunu diye. Ohh belki birimiz buluruz.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili CebimdekiRenklerciğim, bidona deriyi oturtmak için pens yapıp diktim, silikonla deriyi hasıra yapıştırdım sonra da kurdela yı yarısı deriye yarısı hasıra gelecek şekilde bir daha yapıştırdım.Bayağı sağlam oldu canım.

    YanıtlaSil
  13. Sanki verdiğin tariften ben de görmüştüm. Bakarak olayım dolaştığım yerlerde. Bir milyonlukçularda da çok olur ya böyle şeyler...

    Bu arada temizliği zor olacak olsa da seninki çok daha güzel. Hele şu musluk altı kaba bayıldım. O da mı seninicadın yoksa ben mi denk gelmemişim...

    YanıtlaSil
  14. Sağlamcısın vesselam, hem yetenekli hem sağlamcı. :)) Süper sağlam olmuştur hakikaten.

    YanıtlaSil
  15. süper olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  16. Carrefour'dakiin nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama senin yaptığın harika olmuş. iyi günlerde kullan
    sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Ben o öndeki su damlama cebini görmemişim hiç. Ne iyiymiş. Ben ha bire yere bez koyuyorum hâlâ. Nerede satılıyorsa alayım diyeceğim ama benim bidon ahşap damacanalıkta duruyor.
    Evet sen seri üretime geç bence de:)))

    YanıtlaSil
  18. Nedretciğim Saadetciğim o damlalıklar tekerlikli demirle birlikte satılıyor 5 tl gibi bir şey ama nereden aldığımı hatırlamıyorum 2 taneydi bende biri kırıldı. Ben de o damlalığa rağmen bez yayıyorum bizim taşlar cam gibi kaygan evde yaşlı insanlar var düşerler diye korkumuza halen.
    Asortikciğim öyle ahım şahım şeyler değil aslında ama bizim ev için uygun ve kullanışlı. yumuşak bir plastik kova gibi sert malzemelerden değil silikona yakın birşeydi:(
    Cebimdeki Renklerciğim bayağı idare eder, üretilene kadar yani:))
    Tukuazftciğim teşeşkkür ederim.

    YanıtlaSil
  19. yaa o kadar hoş olmuş ki, damacanalıktan çıkmış, bir mobilya parçası gibi durmuşlar..
    o güzel elceğizlerine sağlık cankuş :)

    YanıtlaSil
  20. :))cidden ne alemm kadınsın sen ya!üşenmmemiş bide musluk kısmına bile kılıf yapmışsın.ellerini seveyim.şahane olmuş.napcan sen carrefouru senin ki onlarınkine beş basar kanımca...

    YanıtlaSil
  21. Figen ablacığım teşekkür ederim mutfağın rengine uydurdum aslında.
    Alanaycığım, musluğun üstündeki pompanın basan yerine de daire deri yapıştırdım ama fotoğraf çektikten sonra yapmışım onu da:)teşekkür ederim can.

    YanıtlaSil
  22. fiammacığım yaa sen ne süper bir hatunsun,evdeki su damacanasına çok kötü bakmaya başladım.şule sizleri nasıl da değiştirmiş diye,ellerine zihni sinir fikrine sağlık

    YanıtlaSil
  23. Serpilciğim, hiç kaçırma gözlerini eğer göz göze geldiyseniz bitmiştir bu iş demektir sen daha iyilerin yaparsın can.

    YanıtlaSil
  24. Şule ablam süpersin süper. Bayıldım daha ne diyeyim. Ellerin dert görmesin. Ellerine sağlık. Sağlıkla kullanın.

    YanıtlaSil
  25. Damacana Tasarımcılarının kraliçesi ilan ettim seniiii :)

    YanıtlaSil
  26. Dilekciğim, Banucam teşekkür ederim. Banuşum güldürdüm akşam vakti piyasayı altüst ederim bak sonra:)

    YanıtlaSil