.

.

15 Eylül 2011 Perşembe

Minyatür Çalışması-2/Beklerken... (5)




Rengini değiştirdim, sonra bir daha değiştirdim...

Bu rengi de sevmedin, bir daha değiştirdim, kuruyor şimdi:))

11 yorum:

  1. Alemsin sen yahu. Minicik minicik şekil veriyorsun ki zor iş, bir de boyuyorsun daha da zor iş, hadi üstüne beğenmeyip bi daha bi daha boyuyorsun. Çok çalıştırıyorsun bu cüceleri bak isyan edecekler ona göre :))

    YanıtlaSil
  2. Kuşlara destan gibi yorum yazmıştım, sanırım yollamamışım:(( Neyse anladın sen onu:)) Bunun büyüğünü yap, otur keyfine bak:)))

    YanıtlaSil
  3. bütün bu çalışmalar nerede toplanacak merak eder oldum:)))

    YanıtlaSil
  4. Evet çok şirin olmuş.Beyaz renk denedinmi??
    Sallanan sandalyelere beyaz veya kahverengi çok yakışıyor.:))

    YanıtlaSil
  5. Cüceler isyan etmedi de geceleri hani şu benim meşhur balkonda yapınca ben isyan ettim boyamalar yüzünden, görmüyormuşum Sevgili Cebimdeki renklerciğim:)
    Sağol Nedretciğim,sıra büyük parça çalışmaya da gelecek, bir marangoz atölyesinde maaaşsız çalışmayı teklif etsem mi ufak ufak bir yerden başlamak gerek?
    Sevgili Noblessem ben de merak ediyorum bu defa toplanabilecek mi? yoksa yine mi artacak?
    Sevgili Özden Abiciğim, ben eskitme düşündüm biraz yıpranmış olsun istedim, ama sonradan renk boğdu ve fotoğrafta gördüğün gibi iyi durmadı, duvar beyaz, yer kahve olunca o dediğin iki renkte olmuyor bundan sonra bir tane daha yaparsam beyaz olacak o kesin:))
    Lakin istediğim tek taraflı kürdanları bulamıyorum marketlerde hep iki ucu sivriler var, asıl hayalim o kürdanları bulunca olacak inşallah.

    YanıtlaSil
  6. ilgiyle takipteyim... nerede nasıl kullanılacaklarını da merakla beklemedeyim... ellerine sağlık, harika oluyorlar...
    bu arada, ilk renk fena olmamış... öyle kalsaymış keşke.

    YanıtlaSil
  7. Ahh Ruşeynacığım bir yerde kullanılacağı yok bunların, atılacak hatta atılması gereken malzemeleri değerlendiriyorum ben,el el üstünde oturamıyorum mutlaka birşeyler yapmalıyım, hem de oyalanıyorum sevdiğim şeyleri yaparak. İlk renk boğuldu yerde. Aslında ne çok renk var yapılabilecek, çok değiştirmedim zaten eskitmeyi kaldırıp saks yaptım rengi:)Çok yakında bitiyor birleştirmesi kaldı sadece ama annemin kontrolleri nedeniyle kaç gündür hastanedeyim, eve gelince de pestil oluyorum o yüzden gecikti.

    YanıtlaSil
  8. Oooo bunu nasıl yaptın? Ne kadar şirin olmuş. :)

    YanıtlaSil
  9. çok sevdim çok benim çocuklar otursun bu sandalyeye fiammam:)

    YanıtlaSil
  10. He hee vallahi olur Sevgili Aytacraftcığım senin bebekleri düşündümde onlara beşik yapmak gerek burdan düşerler:))

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Hobivaktim dondurma çubukları ile yaptım, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil