.

.

13 Eylül 2011 Salı

Minyatür Çalışması-2/Beklerken... (3)







hiç sıkılmadım:))
Biraz sanatsal çalışma yaptım ;)), umarım resimler bu defa tıklayınca büyür.Hiç sıkılmadım sıkılmamasına da şu büyütme işini ayarlayana kadar çoook yoruldum:)))

11 yorum:

  1. Süper ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. NE GÜZEL OLMUŞ BAYILDIM RENGİNE

    YanıtlaSil
  3. NE GÜZEL BİR ÇALIŞMA RENGİ HARİKA ELLERİNE SAĞLIK CANIM.ÇILGIN MEVDOŞ

    YanıtlaSil
  4. Vallahi bayıldım. Hele renge. O eller içindeki kompozisyon çok hoş. Ellerine sağlık Fiamma'cığım.
    Papier mache mi?

    YanıtlaSil
  5. ablacımm kuş yapmışsın :D hatta kuşlar hem minik hemde maviler ayy çok şeker olmuşlar kaç gündür seramik hamurundan kuş nasıl yaparımm diye düşünüyorum bende kuş yuvası yapmak istiyorum inan köy yumurtasından çıkan samanları bile saklıyorum ben ya:)))))))))))) baya konu birikmiş onalar da bakayım ablamm seni çokk öpt mavi mavi kuşun:D:D:D

    YanıtlaSil
  6. Çok şeker olmuşlar, neler yapılmaz ki bu şirinlerle. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Sen nerelere doğru gidiyorsun hayatım?Ne çok yol aldın farkındamısın?Güzel ellerine sağlık senin.

    t.

    YanıtlaSil
  8. Oy oy oy ne şirin olmuş Fiamma. Ayrıca renk seçimin de harika. Bravo sana :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Dilekciğim,Mevdoşcuğum,Nihalciğim, Mavi Kuşum,Sesiciğim, Tülinim, Cebimdeki Renklerciğim ben de rengini sevdim. Biliyor musunuz elimde 5 renk boya var,beynim eskimiş hangi rengi nasıl elde ederim diye düşünüp duruyorum, beyni jimlastiği gibi oldu bana ama bu rengi nedense çok seviyorum bu aralar. Bu kuşların devamı gelecek ''Beklerken'' denediklerim bunlar... Nihalciğim kağıt hamuru değil hazır paket kuruyan hamur bu malzeme, soğuk seramik hamuru da deniyor.

    YanıtlaSil
  10. Ben de çok sevdim Saadetciğim, daha yapasım var, tasarladım bile kafamda yeni bir şeyler gerçekleşir mi ne kadarını gerçekleştirebili rim bilemem yine dar zamanlar aklımdakiler uçacak diye acele ediyorum ama ufak ufak olunca çok uğraştırıyor özellikle boyamalar.

    YanıtlaSil