.

.

14 Eylül 2011 Çarşamba

Minyatür Çalışması-2/Beklerken...(4)


 Uslu dur, başımı döndürme,iki de bir kaybolup durma minik kuş:)) 
Guinness 'cileri bulun tez bana!!!
bu sarı kuşla (o 1 TL nin yanındaki görüntü kuş oluyor:))  rekor kırmış olabilirim:))





14 yorum:

  1. AY ÇOK ŞEKER:))AMA HAKİKATEN SABIR İŞİ BU MİNYATÜR..SEYRETMEKTE AYRI KEYİF..KOLAYLIKLAR DİLERİM..

    YanıtlaSil
  2. Çok şekerler, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. Pessss, cüce eller mi yaptı bunları. Nasıl şekil verdin bunlara yahu :))

    YanıtlaSil
  4. valla tebrikler... nasıl yaptın onu miniğin de miniciği:)))

    YanıtlaSil
  5. İnsanın eli nasıl tutar da yapar bu kadarcık objeyi????

    YanıtlaSil
  6. inanılır gibi değil Fiammacım, zor iş ama sen altından kalkıyorsun:)))

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Permaren teşekkür ederim:)
    Sevgili Baharcığım teşekkür ederim:)
    Sevgili Cebimdeki Renkler, güldürdün beni akşam vakti:)Fason işçi cüce kiraladım derim herkes inanır da sonra ben yaptım derim kimse inanmaz:)))Alet edavat yok bende çok, ellerimi hislerimi sevgimi kattım canım:)
    Sevgili Okuyancığım, bana daha hamur çook lazım, çarçur edip tüketmemek adına makro ekonomi yapıp mikro sonuç elde ediyorum:))
    Sevgili Adadenizim, öyle bir bulandım ki avucumun ortası inşaat sahası gibi oldu, parmakla tutulmuyor.
    Sevgili Noblesseciğim, umarım kalkarım altından da altında kalmam, hoş kalsam ne olacak değil mi? Bayağı kolayladım bitecek pek yakında vakitsizlikten sarkıyor habire:(
    Sevgili Tülinciğim;8:), ;)) ,:)),...

    YanıtlaSil
  8. Yaparken kaç tanesini kaybettin, itiraf et:)))Yani ben yapsam kesin yarısını kaybederim. Terliğimin altına yapışır, koltukların altına kaçar vs. vs.
    Çok şirinler. Eline sağlık. Resimler süper büyüyor:)))

    YanıtlaSil
  9. AAA vallahi hiç kayıp yok fazla bile var, ilk minyatür ayakkabı kutusuna olacaktı Nedretciğim oradan bir sürü malzeme arttı, mesela sallanan koltuk yeterince küçük olamamış, sepet, yünler, çiçek, çöp kovası (çiçeğin altındaki) kedi mama tası hep ilk minyatürden, onlara yer bulmaya çabalıyorum bu kere, kuşların kaybolabilecek olanlarını yapıştırdım ki kaybolmasınlar artık. Bu minyatürden de bir sürü parça artacak herhalde. Neyse 3. ye:)) Ayy ne dedim ben? Tövbe tövbe:))

    YanıtlaSil
  10. Şunu da gördüm ya dünya gözüyle, dehşetler içindeyim. Bu kadar küçük bir şey nasıl yapılabiliyor ki? Küçükken Türkiye Çocuk ve sanırım Milliyet Çocuk diye dergiler alırdım. Onlardan birinde görmüştüm. Çinli midir, Japon mudur nedir, çekik gözlü bir kardeş, yememiş, içmemiş, oturmuş pirinç tanesi üzerine şiir mi ne, birşey yazmıştı. Yine aynı ekolden geldiğini sandığım birileri, tek kibriti oyarak, yontarak, şekil vererek heykeller üretiyordu. Şimdi de sizler varsınız. Bunu neden yapıyorsunuz? Dünya dar mı geliyor? Minyatürlerinize bakınca evdeki muhabbet kuşumu Güliverin kuşu zannediyorum. Ya da, bizler devler ülkesindeymişiz de yanlışlıkla minik adamlar ülkesine fırtına bizi atmış gibi hissediyorum. Yapmayın bu akla ziyan minyatürleri:)) Şaka bir yana, ellerinize sağlık. Çok fazla emekli işler bunlar.

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Nurtenbeğendiciğim, yorumun kahkahalarla güldürdü ben Allahta seni güldürsün. Bu yaptıklarımın müsebbibi ben değilim daha fazla minyatür ile uğraşan benimde beğeni ile takip ettiğim arkadaşlarım, benimki sadece bir deneyim,denemeyi merak ettiğim için çıktığım bir yolculuk. Ne o pirinç tanesine yazanlardan, kibrit tanesini oyanlardan olamam ben.Yani en azından şimdilik pirinç tanesine yazılabilir mi acaba diye bir konu düşmedi aklıma:)) Ya düşerse aman Allahım:))

    YanıtlaSil
  12. :)

    Bunlarıda beğendim. :)

    YanıtlaSil
  13. Bu arada sağ üste ruşyenanın hediye çekilişini duyurmuşsunya Ruşeyna yazmışsın. Düzelt istersen.

    YanıtlaSil