.

.

17 Eylül 2011 Cumartesi

Minyatür Çalışması-2 / Beklerken... (9)

Bunları sona bıraktım, aslında ilk bitenlerden hatta ilk minyatür için yapılanlardan... Çok kızgınım ben onlara çoook, yakalarsam kuyruklarından asacağım ipe, hele bir elime geçsinler:))) herşeyin müsebbibi işte bu iki canavar:))) Yaramazlıkları diz boyuuu ama gene de çok şirinler değil mi? Hap olsalar yutacağım ben onları:))






9 yorum:

  1. Alp geçen yıllardan birinde heykel kursuna gitmiş,vaktini ve bir miktar parasını harcadıktan sonra bana başsız,kolsuz,bacaksız bir kadın gövdesiyle gelmişti.
    Şimdi gelsin,senin yaptıklarını görüp utansın e mi?
    t.

    YanıtlaSil
  2. fiammacım kedilei fimo ile mi yaptın, süper olmuş.

    YanıtlaSil
  3. harika olmuş, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Çocuk Afradit çalışmış anlayana canım:))Her başlangıç yeni bir başlangıçtır Tülinciğim, belki şimdi çok uzak ama ilerde yeniden dönebilir o heykel çalışmalarına. Kursa gitmeyi çok isterdim. Çamurla oynamayı, tornanın başına oturmayı vs vs.
    Noblesseciğim, fimo değil bu soğuk seramik hamuru, kil hamur sanırım bir diğer adı maket hamuru diye aldıydım ben. Fimoyu fırınlıyorsun bunu ise ıslatarak yoğuruğ form verdikten sonra sulu kurutuyorsun. Bu yüzden uzun sürüyor biraz kuruması.

    YanıtlaSil
  5. Halimeciğim, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Nassssıl güzel olmuşlar:))) Köpecik te yap bari oldu olacak:)))

    YanıtlaSil
  7. Yoook ablammmm yeter bu kadar, köpecik falan isteme benden. O ilk minyatürde kaldı, bir araya gelince iyicene ortalığı talan eder bunlar:))

    YanıtlaSil
  8. bayıldım ben bunlara, ellerine, sabrına sağlık:))

    YanıtlaSil
  9. Ada Denizim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil