.

.

16 Eylül 2011 Cuma

Minyatür Çalışması-2 / Beklerken... (7)




Bunlar yelpazeden artan çöpler, çöp olarak bakmazsam halen birşeyler yapılır amaaaa doğruuuu çöpe:)

Göz görmeyince gönül katlanıyor diye boşuna dememişler. Eğer bu fotoğrafları çekmemiş olsaydım boyamadaki hatalar gözüme batmıyor olacaktı:)) Fotoğraf çekmek iyi bişiymiş:))) (Bu kısmı terapi telkini tabii bana:)) )Hadi bakalım Fiamma kendin ettin kendin buldun. Gece uçuşu yapmadan gündüz gözü ile yeniden ele almak gerek bunları...Bitsin diye alel tecel işler yapıyorum sonra da gözüme batıyor burda olduğu gibi:(

11 yorum:

  1. Bana batmadıı?
    t.

    YanıtlaSil
  2. Heeee heee:))) Merak ediyorsun sonucu ondan batmıyor gözüne bir an önce bitireyim istiyorsun değil mi? Yok yeniden boyadım ben bunları gündüz gözü ile:))Resimi büyüt bak o zaman batıyor:))

    YanıtlaSil
  3. Oy oy oy. :)

    Ne kadar sevimli olmuşlar. Herşeyin miniği seviliyor ama minyatürle uğraşmak gerçekten sabır işi. :)

    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Valla bravo, galiba bi de bu çalışmalara el atmam gerekiyor sabrı öğrenmem için. Ellerinize sağlık. Bencede çok hoş görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  5. Ben büyüttüm yine de batmadı valla. Ayrıca bir dakika gözünü ayırmaya gelmiyor senin blogdan Fiamma' cım. Sürekli üretiyorsun ama sen. Nasıl yetişeceğiz biz sana :))

    YanıtlaSil
  6. bana pek batmadı... çok güzeller.

    YanıtlaSil
  7. evet fiammacım artık meraktan çatlıcam:)))

    YanıtlaSil
  8. Aaa resimler büyüyooor, hem de kocamaaan :)))
    Ya ben bunlara bayıldıııım, tam benim bibloluğuma göre olmuşlar ne tesadüüüüf :))))

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Hobivakti,Dilekciğim teşekkür ederim.
    Sevgili Cebimdeki Renklerciğim, minicik minicik bunlar çok gibi gözüküyor ama bir arpa yolu boy katetmemişsin gibi oluyorsun kutuya koyunca:)
    Sevgili Ruşyenacığım,Tam kapatma boyamamışım gece gözüyle sulandırmışım, bir de vernik sürünce boyalar iyicene sıyrılmış, son halleri daha güzel oldu.
    Ben de Noblesseciğim, ben de meraktan çatlayacağım:))Acele ettikçe başım dertten kurtulmuyor. Elime bitti diye ne aldıysam yeniden almak zorunda kalıyorum mutlaka gördüğün gibi. Çok tatlısın:))
    Banuşum çözdüm o resim işini yanlız bu defa ben
    bloğumdaki resmi tıklayınca Picasa görüntüsü veriyor onu nasıl çözeceğim daha bulamadım vakitsizlikten. Elde kalanları sana göndereyim,hakikaten bibloluğunda güzel durur veya magnete buzdolabına:))

    YanıtlaSil
  10. fiammacığım bu minyatür olayına ben de fena halde sarmak üzereyim.kuş evleri süper olmuş ellerine sağlık.banuş da valla dedikodu yapmadık.solmaz teyzemin harika yemeklerini yedik.ama kulaklarını da çınlattık andık seni.kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Bence sar yaa daha ne bekliyorsun,heves aldık el attık, heveslendirelim el verelim diye aranıyorum:)) İyi ki gitmişsiniz Banuşa, şikayet etmiştir beni Banu size, ama o dedikoduya girmez zaten illallah diye yüzüme de söylüyor:))

    YanıtlaSil