.

.

9 Ağustos 2011 Salı

Huysuzum, huysuz ama ben napimmm:)


Sevgili Nihalciğim sormuş;'' Nereye gidiyor bu yol?'' diye :))
Vallahi ben de bilmiyorum nereye gittiğini yolumun(ya çıkmaz sokak ya yokuş aşağı orası kesin) ama bildiğim bir şey var ki elimde olanların bana ve benim zihni sinir projelerime uymadığı kesin:)) Hep bir şeyleri eksik hep bir yanları  yarım ve yetersiz oluyor nedense. Hiçbir şeyi olduğu gibi kullandığım yok neredeyse orasına burasına mutlaka bir çıkma yapar oldum ama zihnimle çatışıyor işte ben napim:))
Oradan bakınca buram buram bunalım kokuları geliyor değil mi bloğumdan:)) He hee gelsin gelsin düzelir az sonra nasılsa :)) 
Bir yanım uğraşacağına git hazırını al diyor, bir heves çarşısı pazarı, İstinye Parkı, Metrocity si dolaşıyorum  dükkanları didik ediyorum ama bulduğumun mutlaka bir eksik bir fazla kulbu oluyor gelip gidip bakıp bunalıp yeter artık diye kendimi azarlayıp alsam,  onu da sonuçta bozuyorum. Yani huysuzluk huyu had safhada ben de :))
Rabbime yine de şükrediyorum ki elimden geldiği kadar birşeyler yapabilme yetisini bağışlamış , huysuzluklarım kalıcı bunalıma dönüşmüyor mutlu sonla bitiyor en azından.
Buna da şükür deyip gelelim bugünkü yazımızın anlam ve önemine:))
Semeri yaptık, yapmasına da  iç düzenlemelere ihtiyac duyuldu (Duyulmasa şaşardım!!!)Çantanın içine el atınca mayolar oldukça dağınıklık yaratıyordu, şampuanlar, güneş kremleri de öyle:)) Bir tane Kom'un naylon mayo poşetine sulu nevi bulaşacak malzemeleri koydum, o ona yeterli geldi. Sıra geldi mayolara...2-3 yıl önce aldığım  bir mayonun poşetine ise bütün mayoları koyayım olsun bitsin dedim ki maalesef sığmadı ancak tek bir mayoluk yapmışlar beni düşünmeden, sıkıştırsam 2.yi zor alır:( 
Oysa bu mayo kutusu çok kullanışlı, hele bir istediğim forma ulaşsın  huysuzluk etmeden yıllarca kullanırım,özellikle nemli ve sıcak ortamlar mayoların lastiklerini hemen mahvediyor, bunda ise sert tül bir malzeme kullanmışlar, hava ile temas kesilmediğinden kuruma poşetin içinde de devam ediyor kazara nemli bıraktığınızı fark etmeseniz dahi ve de hijyenik muhafaza sağlıyor. Şimdilerde mayo firmaları uyduruk kaydırık naylon poşetler veriyor mayo ile beraber eşantiyon olarak adeta mayoları bir sezon bile giyemesin  insanlar diye, oysa guzel kaliteli saklama kapları yapsalar hem kullanıldıkça kendi reklamları olur hem de alan rahat eder. 
Özün  sözü biz bizdekini evşirdik devşirdik, kendimize uyarladık efendim:)) Sonuç yüze yayılan koca bir gülümseme ve huzur:))



17 yorum:

  1. aaa mayo çantasıııı :)))
    vallahi harika fikir..
    hay sen aklınla bin yaşa can kız...
    valla bizlere de lazım bundan..
    malum deniz memleketi..mayo her gün kullanılıyor..
    sağol be cankız :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan. Bizde hiç ihtiyaç olmuyor nedense?

    YanıtlaSil
  3. Bütün huysuzluğun bu olsun Fiammam,sonuç güzel,gül güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Beni de bir evirip çevirip,evdekiler için daha işlevsel hale getirsen ya...Yetişemiyorum yine bir türlü.
    t.

    YanıtlaSil
  5. Figen ablam, Nedretciğim, Nalanım,Tülin'im teşekkür ederim o güldüren yorumlarınıza..

    Nalancığım, bütün huysuzluğum bununla sınırlı değil ki bu sadece arasından cımbızla seçtiğim:))
    Tülinciğim, ahh öyle bir çözüm olabilseydim ilk kendime uygulardım.
    Nedretciğim sizin oralarda daha üzerinizde kuruyordur mayolarınız ama burada gece asıp sabah ıslak alıyorum balkondan.
    Figen Ablacığım naylon kılıf yerine en azından kumaş bir torba daha uzun ömürlü kılıyor aldığın mayoyu yoksa 2 günde lastikleri mahvoluyor tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Bunalım konusunda haklı olabilirsin ama bunalım olmadan devşirme olmuyor :) Yani dingin ve huzurlu iken dingin oluyorsun, bir şey yaratmaktan çok elindekilerle mutlusun. Ama bunalım ve stres yaratımı destekliyor. Ben de seni destekliyorum :))

    YanıtlaSil
  7. ''Yaşasın Bunalımlarımız'' öyleyse Sevgili Cebimdeki Renklerciğim, beni desteklediğin için sonsuz teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  8. Böyle bunalımlarımız olmasa, öyle bir bunalıma gireriz ki, kimseler bizi oradan çıkaramaz. Haydi bunalalım :)

    YanıtlaSil
  9. hoş fikirmiş bu. Bizede büyükçe bir tane lazım. Malum dört kişilik olacak.....

    YanıtlaSil
  10. Ay severim ben senin huysuzluğunu Faimmacığım, iyiki huysuzsun bak neler üretiyorsun, neler öğreniyoruz senden. Ellerine sağlık, çok güzel olmuş, güle güle kullan

    YanıtlaSil
  11. çok kullanışlı, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. Nihalciğim, Adadenizim,Ecercem ve Sevdacığım teşekkür ederim o güzel yorumlarınıza...

    YanıtlaSil
  13. Tebrik ederim, çok güzel bişey çıkmış ortaya.

    Hemde kullanışlı. Ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  14. Teşekkür ederim Sevgili Hobivakti:)

    YanıtlaSil
  15. harika fiki çok da güzel olmuş bende eskiden kalma bir mayo torbası vardı kom vermişti galiba tıkış tıkış tüm ailenin mayolarını sığdırıyordum bu sene yırtıldı çok beğendim benimde ihtiyacım olacak sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. Teşekkür ederim gönülcüğüm, eski tül perdelerle de yapılabilir böyle kese şeklinde torbalar, yeterki kumaş olsun hava ile temas kesilmesin ben boynum için kışında yüzüyorum, çok cektim özellikle kışın nemli kalıyor mayolar ve lastikleri eriyor naylon bir şeyin içinde muhafaza edince.

    YanıtlaSil
  17. wao..pretty ..love the cool red color :D

    YanıtlaSil