.

.

29 Nisan 2011 Cuma

Vay vay vayyy-3



Fobimi yendim yaaa yakında hobimi nasıl dizginleyeceğim derdine düşeceğim:)) Bu laleleri çizdim ve tık-tıkladım,yakından renkleri ve duruşları  fotoğraftakinden çok daha güzel,..




19 yorum:

  1. Ne yazayım şimdi ben..Kıskandım çok fena..Şİmdi büyük bir pano bekliyorum senden.Hani kır evi falan.Yada bu laleler bir yastık kılıfına işlenmeli.Hafta sonnu şu punch iğnesini saklandığı yerden sırf senin yüzünden çıkaracağım.Eğer yapamazsam başına ekşiyeceğim ona göre Fiammacığım...Çok kolay demeyecektin..

    YanıtlaSil
  2. Tık tıklarken,coştum yine...diye başlayan şarkı da dilinde galiba canım?
    Bu ne yahu,otomatiğe mi bağladın?
    MAŞALLAH,MAŞALLAH sana.

    YanıtlaSil
  3. kendimi pek bir tembel hissettim. Ne hızlı ve tabiki güzel üretim yapıyorsun. Ellerine sağlık.(

    YanıtlaSil
  4. Hızlı ürüyorlar Adadenizim yoksa ben hızlı değilim, 1-2 saatte bitiyor bunlar can ancak geceleri yemek sonrası bazen de öğleden sonra boşsam yapabiliyorum üstelik.
    Tülinim biri durdursun beni diye bağırırmışım yakında merak etme.
    Nazancığım büyük panolara pek girmem gibi geliyor bana bunlar küçük ve zevkli daraltmadan yapıyorum. Çok kolay bak Noblesse de bloğunda yazmış sırf ben değilim kolay diyen yani.Ben de senin gibi boşuna fobi haline getirmişim diyorum kendi kendime..Hadi yap çabuk ol ve panoyu senden bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. aaa süper bişey buu...
    ben bu tekniğin adını biliyordum..rahmetli anneannemin evinde çok vardı bu tür çalışmalar..
    şuleciğim daha detaylı anlatır mısın lütfen..çok zor mu bu?
    aa bunu da öğrenmem lazımmm :)

    YanıtlaSil
  6. Figen ablacığım bu Punch nakışını yapmaya yarayan bir alet var bütün iş o alette bitiyor. Kasnağa gerdiğin kumaşı, o alete geçirdiğin iğnenin ucundaki iplikle tık tık larken kendiliğinden oluşuyor. Yarın yayına göndereceğim son çalışmada aletinde resmini yayınlarım, kolay yani hele ki sen ressam olunca kimbilir renkleri kullananrak neler yaparsın...

    YanıtlaSil
  7. fiammacım biliyor musun Nazan hanımın fikri hoşuma gitti acaba yastık mı yapsak, ne güzel olur koltuk üstünde.Lalelerin çok güzel.

    YanıtlaSil
  8. Noblesseciğim ancak önümüzdeki kış yapabilirim ben onu şimdilik uzun sürecek işlerden kaçıyorum:) Öne Nazan yapsın ondan bakıp kopya çekelim... Benim hayalimde dore ve lameli iplerle bir tepsi var laleli karanfilli falan ama onu bile erteliyorum. Lalelerimi beğenmene sevindim, teşekkürler canım. Yeni bitirdiğim de çok güzel oldu kumaş lekelendi yıkadım kuruyor, üstelik yapıştırıcı falan sürmedim çitiledim bile,hiç birşey olmadı.

    YanıtlaSil
  9. senin eline bir kretuar verme zamanı geldi bence:)))

    YanıtlaSil
  10. Ne diyeceğimi şaşırdım artık, bu ne hamaratlık, bir iş bitiyor başkasına başlıyorsun, o bitiyor başkasına... Bu bitince neye başlayacaksın çok merak ediyorum, Allah nazarlardan saklasın :)

    YanıtlaSil
  11. Nalanım şu Istanbul da uzun kalsan kretuar takımımı alıp geleceğim yanına da gelip torunları sevip gidiyorsun:(, bana zaman ayırmıyorsun aklımda Kaat'ı , yanımda bir iki kestiğini görsem keşke...
    Banucam, işler çabuk bitiyor ben napim,şu aralar temizlik falanda yapmıyorum senin gibi daha heveslenemedim bahar temizliğine bir türlü havalar yüzünden. Bu bitince dükkanı kapatacağım, şimdilik planım bu, yaz tatiline gireceğim biraz:))

    YanıtlaSil
  12. Ayy Banuuu yorumunu tekrar okuyunca güldüm:) sen bana MAYMUN mu demek istedin şimdi ben anlayamadım yani:)))

    YanıtlaSil
  13. Haydaaaa, nereden çıkardın şimdi bunu? Yazdığım yorumu okudun okudum bulamadım MAYMUNU:))

    YanıtlaSil
  14. MAYMUN :''ne diyeceğimi şaşırdım artık, bir iş bitiyor bir başkasına başlıyorsun, o bitiyor bir başkasına'nın'' altına gizlenmiş:))) Hani özetle amma maymun iştahlısın sen derler ya onun gibi yani:)

    YanıtlaSil
  15. Öküzün altında buzağı da buldun mu :)))))

    YanıtlaSil
  16. Ayyy, :))), yok daha bulamadım onlarda mı vardı??? :)))

    YanıtlaSil
  17. Bunu öncekinden daha çok beğendim:)) Elin iyice alıştı demek ki:))

    YanıtlaSil
  18. Alıştı ya da alışmaya başladı Nedukcuğum:) iyi gidiyor tık-tıklar:)

    YanıtlaSil