.

.

4 Aralık 2014 Perşembe

Akıl, akıl, gel bana takıll!!-2



Korkmayınnnnnnnn, hortlak değil yaaa ''Blogspot 2014 Güzeli'' seneye bumerang ödüllerine aday göstereceğim ben onu bikerem, aday yapınca diğer üyeler kaçacak hooop gelsin birincilik:))

Hani ben ahşapla uğraşıyordum, hani ben ayıla bayıla paravan boyuyordum. Ne mi oldu, mocca renk dokundu, koptum bir anda:))

Bu daha başlangıç demedim miydi? EE başlangıçtı, bu da bir başka başlangıcın başlangıcı...

Akıl, akıl gel bana takıl!! demiyorum boşuna birden fimolar girdi devreye işte, hamur ovalayasım geldi, yoğurup fırınlayasım geldi...Hem de durduk yerde. Ortalık talan yerine döndü, ahşabı boyamak için saçtığım boyalar, fırçalar, şablonlar kalktı bu kere hamurlar, pastel boyalar,kumaşlar, silikonlar çıktı ortaya.

Elimin hamuru ile bu işlere niye bulaşırım ki ben de anlamam sebebini, tek sebep içimdeki o ses, pişt diyor dönüp içime bir bakıyorum bir gülyabani parmağını  kança misali yüzüme savura çeke ''Gel peşimden, gel sen hele'' diyor. Ayyy beni de korkutmayın ya böyle kalırsa buuuuu!!!!


Bakalım tüm projemi bitirmeye yetecek mi  bu malzemeler özellikle fimoları ben oynamak, çiçek böcek yapmak için ya krize girersem diye almıştım.

Sevin onu yaaaa, bu ne böyle diye korkmayınnnnn, kuzu o kuzu, Fiamma'nın kuzusu olacak o:))

12 yorum:

  1. Ay bu ne yaaaa... Çok çirkiiin :((((( Napcen bunu yaaa....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sensin çirkinnnnn:))) sana iyi geceler öpücüğü vermeye gönderecem akşamları, iyi bak!

      Sil
  2. Aman diyim, bu nedir? Aniden baksa insan gece karanlığında, o geceyi uykuyla değil ahşap boyamayala geçirir vallahi..Amaniinnn, güzel olsun, uzak olsun bizden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Elift, o kadar değil yaa kuzu gibi bu güzellik:)

      Sil
  3. yanlışlıkla fırında bozulmuş bize facebook güzeli diye gagalama şuleeee korkutma milleti deli kız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırında hiç fire vermedim Serpilciğim ama ne kıvrandım bir görseydin gülerdin halime:))

      Sil
  4. Yook sevimli huysuz kocakarılara alışmıştık. Bu hatun onların yerine göz koydumuş olabilir korkusu ile bi ürperdik. Sanırım tepki onaydı. Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardir misali buda bi süslensin gelsin bunu da aramıza alırız, kaynaşırız. Küsmesin hemen. Onunda güzel yanları var elbet :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kocakarıların yerine göz koydu vallahi, en azından beni ele geçirdi bir süreliğine de olsa. Kendimi durduramıyorum bu anlamda şöyle şıp diye bitecek işlere bulaşmak istiyor bir yanım ama diğer tarafımın genleri bozuk sanırım. Ben de beni keşfediyorum... Teşekkür ederimmmm güzel yanlarını bulduğun için ayrıca...

      Sil
  5. Oyyyyhhhh fena oldum yeminle. Ama seni çok iyi anlıyorum. Vaktiyle ben de bir çiçek perisi yapayım dedim, sonuçta çıka çıka çiçek cini çıktı elimden :) :) :)
    Ama üzerinde biraz daha uğraşacağından eminim. Son halini merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedense aynı kaygan satıh benzer duyguları yaşatıyor bize yapım aşmalarında demek ki:)) Kendimizi yorma çabası belki de bu varrdığımız duraklar...

      Sil
  6. Eh sonunda bizim de yerli uzaylımız oldu. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  7. UZaylı değil ooo Blogspot güzeli ama Sevgili Minel se

    YanıtlaSil