.

.

16 Şubat 2014 Pazar

Ankara Çıkartması-1:))









Hem de aylar sonra yeniden bir Ankara çıkartması yaptık ki yazmak istiyorum,ilk Ankara çıkartmamızı doya doya yazamamıştım ama bu kere sıcağı sıcağına ayağımın tozu ile döndüğüm Ankara Çıkartmamızı çok yazmak istiyorum hem de sayfalar dolsun istiyorum... Elim aklımdaki kelimelere yetişemesin istiyorum ... Bunca zamandır şu bilgisayar-blog sorunlarım nedeniyle dilsiz hapsolmuş  olsam da kimbilir kaç kere yazdıklarımı tekrar yazmak zorunda kalacağımı bilsem de direnerek yazmak istiyorum hem de... azar da işittim üstelik tüm tüm , tek tek blog arkadaşlarımdan blogunu boşladın yazmıyorsun eskisi gibi diye, işin aslı öyle değil ama varsın olsun... Hak ettim yine de azarları, bilgisayar ve blog zorladıkça beni ve ben zorlanmak istemedikçe bunalıp bunalıp klavyeyi deflarca kırmak geldik.çe içimden her defasında yeniden yazmalıydım inatla, belki yine öyle olacak ama olsun yazacak cok güzel 3 gün var, 3 keyifli gün... Aslında aylar önce Serpil Aksungurla yaptığımız ilk Ankara çıkartmasında tohumları atılmıştı bu son Ankara yolculuğumuzun... Sevgili Sibel Hoşcan Gönen bir yandan, Sevgili Bulutum Gölgem Tülinim bir yandan, şahsen tanıdığımız blog dostlarımız ya da ilk defa karşılaşıp kucaklaşacağımız blogu olsun olmasın hobilerine el işlerine gönül veren dostlarımız bir yandan, yani cümlemiz kıpır kıpır heyecanlar duymaya başladık bu süreçte. Olduydu olacaktı, olursa ne güzel olur derken, yaklaştı, az kaldı diye telaşlanırken, yüreklerimiz kıpır kıpır 3 gün rüzgar gibi geldi geçti, çok güzel hatıralar bırakarak bizlerde.
Sevgili Sibel, adım adım Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Bey ve ekibi ile görüşmeler yapıp paylaştıkça umutlarımız filizlendi ve yeşerdi, kadın el emeklerinin sergileneceği pespembe bir afişe dönüştü. Bu afiş Başkentimizi süslemeye başlayınca herbirimizin heyecanları daha da arttı. 
Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Sarayını biz üreten ve paylaşan kadınların sergisi için açan ve biz'at açılışımızı  kurdela keserek yapan, bununla da yetinmeyip gelecek dönemlerde Ankara'nın üretken hanımları için çok güzel ve büyük destekler vereceğini müjdeleyen Belediye Başkanımız Sayın Fethi Yaşar bey'e ve ekibine ve de tüm çalışanlarına Sevgili Sibelciğim hepimiz adına bir teşekkür edersen çok mutlu oluruz.  Belediye Başkanımızın bu samimi ve destek davranışı dilerim ki tüm illerdeki, tüm belediyelere örnek olur ve  tüm blog arkadaşlarımızda bu duyguyu yaşarlar. Belediyelerin böylesi sergilere destek vermesi, kadın emeğine gösterilen sevgi ve saygının çok güzel bir örneği ki Sİbelciğim iyi ki böylesi bir oluşuma öncülük ettin ve bizleri de Istanbuldan bu heyecanına dahil ettin. Evet bizlerde Sevgili Tülinciğimle birlikte SERÇEV yararına düzenlediğimiz masamızda satış yaptık. Minicik bir damla olduk, sonra sergiye katılan masalardan elde edilen gelirin de yine organizasyonu düzenleyen Sevgili Sibel'in Serçev'e bağışlamayı önermesi ve arkadaşlarında bu fikri alkışları ile destek vermesiyle göl olduk... Masamız Halil İbrahim sofrası gibi oldu, arkadaşlarımız bu da bizden olsun diye el emeklerini göz nurlarını getirip masamıza bıraktılar ki çok duygusal anlardı bu anlar... Kendi masalarında satış yapan arkadaşlarımız koştu geldi bizden alışverişe:))Bir de  gencecik bir arkadaşımız tekerlekli iskemle bağışlayacağını söyledi ki değmeyin keyfimize... Çok güzel anlar herbiri, masamızdan herkesten bir parça olması ayrı güzellikti kelimeler kifayetsiz kalıyor bunları yazmaya, yaşamak ayrı bir duygu seli... Ufacık bir umut olursak bir dua alırsak sevabı bu vesile ile hepinize gitsin...

Az laf çok resim de anlaşalım, yoksa yazdıkça duygusallaşacağım:)






Çok şımarık çekmişsin beni der durur Tülinim, şımarmak sana yakışıyor yaa ben napim:))

Devamı azzz sonra, yazdıkalrım kaybolmasın diye böleceğim:))








3 yorum:

  1. Sondan başa değin okuyup izlerken buluna bildiğim güzel zamanları tekrar yaşadım.şenliğimiz Şulemizin ve Serpilimizin katkısıyla gerçekten süper oldu.Tekrar teşekkürlerimi iletiyorum canım.
    İyi ki geldiniz .Bu arada hastalara eşlik ediyorum burnum boğazım yanmaya başladı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Of yaaa yine söz dinlemeyeceksin ama ne olur şu maskeni evde en azından şu süreç geçene kadar tak. Bak çağırırım Mahoo abiyi maskeyi takmıyor diye... Ayrılamıyorum resimlerin başından bilgisayar estek köstekte olsa tabletten daha iyi:))

      Sil
  2. Seni seviyorum güzel kadın :)

    YanıtlaSil