.

.

24 Ocak 2013 Perşembe

YENİ ÇEKİLİŞ DUYURUSU:))


Ben bu çekiliş olayını çok sevdim, çekiliş yapayım derken çektirmek bu olsa gerek:)) EE  benim uzun uzuuuuun yazılarım karşısında sizlerin de şikayeti yok hani:) hatta görüyorum ki tadı damağımda kaldı diyenleriniz, bitmeseydi diye düşünenleriniz bile var. Banu'yu ayrı tutuyorum ki o mutlaka söyleniyordur arkamdan ben yazdıkça hatta ne arkamdanı yüzüme söylüyor sık sık ''Deli misin, nesin sen'':)) diye...Ama halen ne olduğum hakkında az da olsa tereddütleri var ki, gelip laf yetiştiriyor bana, eee bak göreceksiniz az sonra  ''Uğraşma benle:)) '' der...

Neyse ben dediğini daha duymadan yapıp konuya geleyim. Bu kocakarılar seri üretime geçti ki şu aralar elimden düşmüyor, bloguma yayına göndermeye kalksam her birini  bunu da yaptım, bunu da yaptım diye hem blogumu kocakarılar basacak hem de sizlerin de benim de sıkılacağı bir yöne doğru gidecek paylaşımlarım. Hiç yayına göndermesem bu kere de blogcuğumu ihmal etmiş olacağım ki bu bana da uzaklaşmak şeklinde yansıyacak. Ben bunlardan hiç birini istemediğime ve sizlerde itiraz etmediğinize hatta zevk aldık diye ses verdiğinize göre sıcağı sıcağına yeni ve uzun soluklu bir yazı dizisi hazırlamaya karar verdim. Süreyi bu kere uzun tutuyorum çünkü önümüzdeki dönemde yavrular tatile giriyor ve biliyorum ki bir çoğunuz onların peşlerinde koşup, gezdirecek onlara benden daha çok vakit ayıracaksınız. Bu süreçte vaktiniz varsa gelir okur ya da biriktirir topyekun okumaya çalışırsınız:))  Süre bu yüzden 24 Şubat 2013 yani 24 Şubat'ta çekiliş sonuçları açıklanacak.... Ben bu süreçte hafta da bir veya iki aynı başlıkla yazı yayınlayacağım daha fazla gevezeliğe el insaf yani değil mi ama:)).

Kural; kural yine kural olmak anlamında yok. Bloglarda veya face de duyurmak, tweet atmak (ki bu vatandaşla ben dahi tanışmadım daha), izleyiciler bölümünde beni takip eden yere yeniden üyelik yok, üyeyseniz çıkmak yok. Ben kendi izlediğim bloglarda bir sistem geliştirdim ilk bilmediğim zamanlarda ki biraz daha zor bir yol olduğunu sonradan fark ettim ama devam ettirdim  Blog Listem/1 ve Blog Listem/2 adı altında takip ettiğim bloglarda dahil, bir de direkt iletişime geçemediğimiz halde bir arkadaşımın blogu vasıtasıyla kendi sayfasına ulaşıp yorum bıraktığım veya eski yazılarımdan herhangi birine yorum bırakmış arkadaşlarım da dahil bu sefer ki çekilişe:)) Listeyi geniş tuttum yani  bu defa:) Ama halen ben yokum kendime yer bulamadım diyorsanız, yazın değerlendireyim, bu blogun delisi ben olduğuma göre ya dahil edeyim ya da edemeyeyim. Gülücük işaretleri yorumdan sayılmayacak ve yine eleği elime alır kötü yorumlara sansür uygularım bilesiniz.Maksat hoşça vakit geçirmek, eğlenmek...Yani yine bize özel, bizbize...

Gelelim bu çekilişe nasıl katılacağınıza:  Yine her zaman ki  gibi yorumlaşalım, gülelim söyleyelim. yani katılımcılar bu yazılardan yani çekilişe konu başlık altında yayınladığım yazılardan herhangi birine bir yorum bıraksın. Ama bu defa yorum farklı olacak çünkü ödüller çoktan seçmeli olacak ve hepsi eğer kabul ederseniz benim el emeğim göz nurum, severek yaptığım ve blogumda yayınladığım ve dahi yayınlayacağım parçalardan olacak...

Bunun için önce ödülleri açıklayayım.

1. 1 adet KOCAKARI

2. 1 adet KAFTAN ANAHTARLIK VE SİHİRLİ KUTU

3. 1 adet KALP İĞNELİK (İĞNEDANLIK) VE AĞAÇ BROŞ

Vee hal böyle olunca sizlerde yorumlarınıza ilave olarak  ''çekilişe katılıyorum,1 numaralı, 2 numaralı,3 numaralı ödüle talibim''  diye ekstra bir ilaveniz olacak. Her katılımcı bir ödül seçme hakkına sahip olacak. Hemen ilk yazıda seçim yapmanız da gerekmiyor son yani benim FİNAL adı altında yayınladığım yazıya kadar seçim yapıp kendi şansınızı yaratabilirsiniz. Yazı dizisi sonlandığında  ben de listeleri ona göre yapıp çekilişi sonlandıracağım ve hediyelerimi hazırlayacağım ki onların da bir kısmı ya daha ortada yok ya da  natamam:))
Kural olmayan  kural özetle  neymiş;
* 1 YORUM
*  FİNAL YAZDIĞIM YAZIYA KADAR ARZU ETTİĞİ HEDİYEYİ SEÇMEK VE YORUMUNA EK OLARAK 1,2,3 DEN BİRİNİ BELİRTMEK

Öyleyse ne yapalım, başlasın yeni yazı dizisi diyelim mi?
Peki ne ola ki bu yazı dizisinin adı: işte onu da açıklıyorum : MIHLANAN YÜZYIL... 
MIHLANAN YÜZYIL... Nasıll isim ama? EEE konuyu tahmin etmişsinizdir az çok, işte bu yüzden daha fazla merak ettirmeden hem yeni yazımız hem de  yeni çekilişimiz başlasın...
                                                             Hepinize bol şans diliyorum...



29 yorum:

  1. Konuya benimle başlaman hariç gerisi fena değil hani....
    Kocakarılarla uğraşa uğraşa sonunun ne olacağı az da olsa belli artık :)))))
    Çekiliş şansımı kocakarıdan yana kullanıyorum, kazanırsam karşıma koyup baktıkça hep seni anacağım ya :)))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuya sensiz başlamam neredeyse mümkün olmuyor Banucam:)Daha iki kelam ederken yüzüme muzip koca bir gülümseme yayılıyor, e ben napim bir müsebbibi sensen bir müsebbibi de benim:)) Şansın bol olsun can:) Baktık kazanamadın kocakarıyı ben gelir bir hafta dururum karşında aynı pozisyonda:)

      Sil
  2. Yaşasın! Eğlence çıktı yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle aynı fikirdeyim Sevgili Marifetli Perim...

      Sil
  3. :))) gülücük yeterli olmayacak biliyorum :))eh birincide ucuz kurtarmıştı kocakarılar.banucayla planlar yatmıştı ama bakalım bu kez şans kapıdan bakmazsa onuda çıkarıveririz dağa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Hımmmm çekilişe madde eklemeliydim. Arkamdam iç çevirmek yok diye:)) Şansın bol olsun Alanaycığım

      Sil
  4. Ayyyyy ben sevinenlerdenim vallahi canım :) Çok mutluyuuummmm :)
    Kocakarıları seviyorummmmm .
    Mıhlanan yüzyıla da bayıldım merakla bekliyorum dizinin bölümlerini yemin ederim heyecanlandım :) haha yarışma programı dizi hepsinin senaryo yönetim buütün işlerini biliyorsun bak eğitimin süpermiş nerdense herşeyi biliyon haha :) Hadi başlasın dizi fanı oldum şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Safinaz gibi beni siz yaratttınız dyelim o zaman Senaycığım:))

      Sil
  5. Dün "tüh yarışma çabuk bitti ne güzel okuyorduk Şula'nin yazılarını" derken yenisi başlamış ne güzel. Valla sevindirik oldum. Ben muhabbetine buradayım tabiki bu kez. Tüm arkadaşlara bol şans:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha haa ya çok memnun oldum da niye muhabbetine anlayamadım. BAk ama çok güzel bir iğnedanlık daha geliyor dha yayına göndermedim kiii. Bence şansını dene sırf muhabbet olmaz:))

      Sil
    2. hediyelerim çok çok güzel es kaza bir daha çıkarsa Banu bu kez beni vurur.....

      Sil
    3. Aşkolsun yaaa niye vurayım seniii... Fiammayı vurmak varken :))))))

      Sil
    4. Bak Adadenizimi korkutmuşsun, kız başka hediyelerde şansını bile denemeye korkuyor senin yüzünden. Beni de dağa mı kaçıracaksın vuracak mısın anlamış değilim karar ver:)))

      Sil
    5. Önce dağa kaçıracam tabii, bir kocakarı yaptırdıktan sonraaaa....... :)))))

      Sil
  6. MIHLANAN YÜZYIL ... Yazı dizisi başlıyor demek . bu güzel bir haber .. okudukça keyifleniyor , gülümsüyor insan .. Bu sefer kaçırmaya niyetli değilim :))şans diyorum ve Umarım bana çıkar şu kocakarılardan biri .. Pek peşindeyim onun .. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Neslihancığım, çok memnun oldummm...Şansın bol olsun...

      Sil
  7. Bu sefer ben de katılmaya çalışacağım. inşallah becerebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Küçük Mucizem, katılmak zor değil ki, bir yorum daha yazacaksın bundan sonraki MIHLANAN YÜZYIL yazı dizininden herhangi birine:)

      Sil
  8. ben şimdiden merak içerisindeyim.Kimler mıhlanacak kimler mıhlanmayacak diye.Sadece yüzyılın mıhlanmasıyla mı kalacak bizi de mi mıhlayacaksın?Kocakarılardan isterim istiyorum istiyorum yazı bitesiye kadar 40 tamamlarım sonrada benim olur he he:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok mıhlanan sadece yüzyıl, sebebi de belli zaten mıhlanmasının:)) Şansın bol olsun arkadaşım

      Sil
  9. ben hediye olarak seni istiyorum şekerim,çok özledim nerdeyse bir yıldır görüşmedik.Bekle beni İstanbulllll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi bayağı uzadı ara, bekle beni Ankara Mayıs gibi geleceğim:)) sanırım artıkın...

      Sil
  10. Gözüm yok kocakarıda,çantada.
    Gel karşıma kurul,
    Senden güzel hediye mi olur?

    Bak tipitip şiiri yazdım senin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalpten iğnelik var ondan verreyim canım:))

      Sil
  11. 2 numaraya talibim,yazılarınız çok hoşuma gidiyor,içten,sade...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak not alırım üstüne kalır sonra o 2. Sevgili Minik, emin misin?

      Sil
  12. Kocakarılar çok hoş, ben 1 numaradan istiyorum, inşallah bana çıkar bu sefer, hikayelere haksızlık etmeyeyim, onlar da en az hediyeler kadar şahane, Muhteşem Yüzyıl yapımcılarının bu seriden haberleri var mı, amman olmasın sakın :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Çekilişe katılım için gelecek yorumlara kapalı hediye seçimi için gelecek yorumlara açıktır. Sevgiler

    YanıtlaSil