.

.

17 Ocak 2013 Perşembe

BEN KAZANDIM... BEN KAZANDIM...


Aman ne Safinaz'ı , ne yarışması, ne Kakılmış'ı? Benim ben, Fiamma... Unuttunuz beni iyicene:)) Öbür yarışma devam ediyor yok daha orada kazanan falan da asıl kazanan benim ama.
Bugün koştur koştur eve döndükten sonra ve aslen beklerken ama hiç beklemezken kapı çalınmasın mı? Bir adam kapıda elinde koca bir paket' bu paket size geldi'' demesin mi?  Biraz şaşkınım, üzerinde isim arıyorum ama tanıdık gelmiyor ilk etapta okuduklarım fazla  resmi geliyor üstelik:)) Önce alışveriş işlemini tamamlayıp paketi kaptığım gibi odaya gidiyorum ve bir telaş açmaya başlıyorum. Hazinem ne diye merakla, ilk kabından kurtulduktan sonra öyle güzel, öyle özel, öyle özenli  bir paket çıkıyor ki karşıma gel de aç açabilirsen. Ahhh merak sen nelere kadirsin bozduracaksın bana illa bu güzelliği...
Vee tabii devam ediyorum. İşte buuuuuuuu, KARDAN ADAMMM!!!
Çam ağacı çarpı işi, üzerinde minik çanlarla süslü, ağacın dibinde minik hediyeler kocaman elişi bir çerçeve içinde ve bir kenara kurum kurum kurulmuş kocaman  bir Kardan Adam. Yüzümde koca bir gülümseme, kalbimde kocaman bir sevinç... Çok severim ben kardan adamı, çocukluğumun en keyifli kış eğlencesidir... İçindeki çocukluğu ertelemeli, öteleyebilmeli, taşımayı bilmeli insan ileri ki yaşlara, hani benim yaşlarıma, hani inşallah ömür boyu sürer hepimizin içindeki bu çocuk halleri diye dileyebileceğim yaşlara... Belki biz biraz aşırısındayız blogcular olarak ama olsun, zararımız yok ki kimseye:))
Onu ilk gürdüğümde çok beğenmiştim, sonra bir çekilişte karşıma çıktı ve bana çıkmaz ki diye diye cılız bir ses verdim Sevgili Elişi Defterinin çağrısına ve bingooooooooo, 2013 talihlilerinin arasında ben de varım:))
İşte güzel bir anı olarak kalacak bu güzel hediyenin öyküsü buuu...

Teşekkürler Sevgili Elişi Defteri, bu güzel duyguları yaşattığın için....

(Laf aramızda sabırsız ruhum paketi öyle bir merakla açtı ki resim çekmeyi falan akıl edemedim ilk anda veeee bu yüzden hile yapıp tekrar aynı şekilde paketlemeye çalıştım, eee kimin öğrencisiyim ben: Safinaz'ınnnnn...

İşte güze hediyem...




Bir kalp ve bir dolu malzeme tabii bunlara da sevindim, özenle katladım re-kullanım için...

Kocaman bişiysin sennn!!! Resimlerde gördüğümden çokk büyük!!!


Vee başucuma astımmmm...
Odamın duvarları da açık yeşil, gelin görün ki bugün hava kapalı ışık yetersiz odada:( Yarın ola hayır ola, tabure üstüne çıkıp çekerim yeniden normal makinayla resmini ve o zaman eklerim ama sabırsızlandım paylaşmak için ne de olsa siz benim fotolarımdaki yüksek kaliteye alışıksınız ve mazur görürsünüz bilirim:))



22 yorum:

  1. Çooookkk güzelll o kadrdan adama çok gözüm kalmıştı harika birşey değil mi :) Güle güle kullan :) Ne güzel kııssss kazanıp duruyon hep kazan inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Senaycığım, şansımı zorlamadan denemem lazım ara ara, kırk yılda bir severek takip ettiğim blogların bu tür çekilişlerine katılıyorum ondan mıdır bilmem ama talih gülüyor da yüzüme:))

    YanıtlaSil
  3. Hah ha aha...başka bir versiyonu ile ben de bu gün fotoğraf çektirip facabook'a koymuştum bak istersen sayfamdan....çok güzelmiş güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm gördüm hatta yorumda yazdım ben bir yerden tanıyorum seni diye:)) Teşekkür ederim Nefiseciğim...

      Sil
  4. Kutlarım, çok güzel bir hediye, güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgili FAdişciğim...

      Sil
  5. Canım benim:)) Güle güle, mutlulukla kullan inşallah, baktıkça beni hatırla olur mu? Kocamannn öpüyorum seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar teşekkür ederim, kar yağsın diye bekliyorum şimdi, sesini duymak ayrıca çok keyifli ve güzeldi:) bu gece ters yatarım herhalde:)

      Sil
  6. cok guzelmiş canımm ..sevındım senın adına...

    YanıtlaSil
  7. Tebrik ederim:) malzemelerinle ne güzel şeyler üretirsin şimdi sen :)
    Kalbide kendide güzel kadın:) seviyorum hepinizi (içimden geldi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim S>evgili NuraycaTasarımlar, vallahi kurdela yerine kırnap ipi kullanıllmasına ayrı bir sevindim, kurdelam bayağı vardı elimde de ip neredeyse yok gibiydi:)) Hep içinden gelsin, ben de ben de:))

      Sil
  8. çok güzel bir hediye, özenli bir paket:))) kutlarım...

    YanıtlaSil
  9. Harika, tebrikler çok, inşallah siz de beni tebrik edersiniz, hem de birden çok :))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esenciim teşekkür eerim etmem mi tabii hemen bakmaya gidiyorum üstelik bakim neymiş neymiş:))

      Sil
    2. :)) Daha değil ki, çekilişlerde kazanırsam demek istemiştim :)

      Sil
    3. :))) Tabii gelirim, yeter ki kazan diyeceğim de Adadenizim kazanan oldu bu çekilişi, sanırım hepimiz onu tebrike gideceğiz bu kere::))

      Sil
  10. İyi günlerde kullan Şule ablacım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Meralciğim, şans size de gülsün inşallah...

      Sil
  11. güle güle kullan canım,gerçekten çok şirin bu :)

    YanıtlaSil