.

.

17 Eylül 2011 Cumartesi

Minyatür Çalışması-2 / Beklerken... (8)

Hayal ediyorum ama ortaya ne çıkacak artık ben de bilmiyorum. İpin ucu, bir bakıyorum kaçmış gibi gözüküyor, bir bakıyorum avuçlarımın içinde. Sonuçta ortaya hayal ettiğimin nesi çıkacak ben de merak ediyorum ama bayağı kolayladım...













9 yorum:

  1. Hadi bakalım,bekliyoruz.
    t.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bekliyorum Tülinciğim, Pazar'a bitmiş olur hesaplarımda şaşmazsam, aksilik olmazsa ve evde oturabilirsem:)))

    YanıtlaSil
  3. Ay çok merak ettim gerçekten çok cici bir oda geliyor ama konsept ne bilemedim.

    YanıtlaSil
  4. Hoş ben sizden önce göreceğim ne çıktığını ortaya ama ben de merak ediyorum Sevgili Cebimdeki Renklerciğim. Bunca tantana sonrası hezimet olmaz inşallah ama yorumlarınız ayrı ayrı değerli benim için:)) Yaa ben yine de seviyorum şu ortaya çıkanları, iyi bir şey öıkacak gibi geliyor, en azından benim seveceğim yaşayan bir şey ama artık bitsin istiyorum. Çünkü cebim bir sürü taşla doldu sırasını bekleyen ve hemen yapmak istediğim:))) İnan hiç kolay değil bunları yapmak zamansızlık arasında, konsantrasyon sıfır:)

    YanıtlaSil
  5. Ben de eminim ki çok güzel bir şeyler çıkacak ortaya hadi bakalım :) Sen dar zaman filan dinlemiyorsun ki Fiamma' cım. Sürekli üretimdesin.

    YanıtlaSil
  6. güzel görünüyor. Hezimet falan da olmaz. Şu kadarı bile çok şirin. Sen kimbilir nelerle çıkacaksın karşımıza:))

    YanıtlaSil
  7. Cebimdeki Renklerciğim, belki dar zamanlar yarıyor bilemiyorum ben de çözemedim, aylak aylak otururken aklıma birşey gelmiyor eteklerim zil çalarken hep kendi dünyama dönüp birşeyler yapmak isteği duyuyorum.
    İnşallah Adadenizim, bu defa daha tecrübeliyim tabii kendi tecrübemin üstüne ne bindi ben de bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  8. Takip etmiyorum sanma, fikrimi hepsi bitince söyleyeceğim :))

    YanıtlaSil
  9. Banucam sen başlangıcını ve hedefimi biliyorsun en azından ama ben hayal ettiğimin neresindeyim onu bile bilmiyorum şu anda. Bana fikrimi söylerken onu da söyle.Merak ediyorum bunu gerçekten.

    YanıtlaSil