.

.

18 Eylül 2011 Pazar

Minyatür Çalışması-2 / Arka Bahçe (11/Final)












Adım adım yol aldım, bir minyatür deneme yolculuğunda... Neredeyse tamamına atık gözü ile baktığımız malzemeleri kullandım... Onlara ikinci bir hayat vermeye çalıştım.  Ben hayal ettim ve olsun istedim. Hepsi bu.
Bu kızımız misafir, burada kalıp kalmaması konusunda ben kararsızım. Esracığımın kapı tutucu hediyesiydi bana, darbe almış,kopmuş:(, beklerken onu da onardım, kırılan yerlerini yeniledim.
Ne dersin Esracığım burada kalıp bu eve ait olsun mu?

15 yorum:

  1. Evet, merakla bekliyorduk hepimiz. Çok beğendim. Harika görünüyor, emeğine sağlık. Her anına değdi Fiamma' cım, iyi ki hayallerimiz var.

    YanıtlaSil
  2. yaratıcılığına, el becerine hayran oldum Fiammacım, süper olmuş.

    YanıtlaSil
  3. O koltukta kendimi düşündüm.Az vaktim geçmedi sallanan koltuğumda bebeklerimi büyütürken.

    Bunun da üstesinden geldin canım.Hem de hakkıyla.Şimdi ufukta ne var?
    t.

    YanıtlaSil
  4. minik dünyan harika olmuş... ağaca da bayıldım:)
    emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Çok yaşa Fiamma'cığım. Çok güzel bir fikir ve hakkıyla yapmışsın doğrusu.Ancak kuş evleri çok olduğuna göre, çatıya da kuş isterim ben:)) Cıvıl cıvıl ötüşsünler. Yünlerle oynayan kedi fikrine de bayıldım:))) Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık
    çok cici olmuş

    YanıtlaSil
  7. fiammacığım minyatür ün harika olmuş,resmi büyütüp tektek baktım.yünler,örgüler ,kuş evleri,herşey mukemmel.ben de birşeyler hazırlıyorum.bakalım ne çıkacak ortaya,canım ellerine sağlık sevgilerrr

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Cebimdeki Renklerciğim, yapa yapa gidemiyorsun bu minyatür işinde ya da ben öyle yapamadım ama her anına değdi, eğlendim ben de merakla bekledim ve sonunda böyle bir hayal çıktı. Teşekkür ediyorum desteğine ve güzel yorumlarına.
    Noblesseciğim ben de senin yaptıklarına ve paylaştıklarına hayranım, çok teşekkür ederim.
    Tülinciğim teşekkür ederim canım ben de hamaktan ziyade bu iskemlelere oturup keyifle kiap okumayı severim ama originali yok ben de sahi neden yok seneye kendime bir iyilik düşüneyim belki kitap okuma aşkım geri gelir ya da oturur yarım kalmış örgüyü tamamlarım:))
    Evet gelelim bundan sonra ne yapacağıma aklıma çok uzun zamandır düşen habire flash bellek yapan bir takı, yine minyatürle bağlantılı ama bu defa aşamaları yok:)) işte ipucu ve minyatürler devam edecek böyle böyle farklı objelerle.
    Okuyancığım teşekkür ederim canım, ağacı monte ederken kırdım, başına neler geldi neler başta en az uğraştıran objeydi sonuçta en yoran obje oldu. İlk resimlerdeki yapıştırıcı izleri belli ediyordur durumunu:))
    Nedretciğim benim güzel yürekli arkadaşım sağol canım ben sadece sıcak bir mekan hayal ettim. Ağaçta kuşlar var, panjurda ve kuş evlerin birinde guiness kuşu duruyor:))aslında iki turkuaz kuşu samanları çatı için yapmıştım sonra onları başka yerde kullanmaya karar verdim.
    Fidoşcuğum, teşekkür ederim.
    Serpilciğim teşekkür ederim, aşamalarını çekip yayınlasana lutfen belki bize de yeni fikirler verir ben münyatür e devam edeceğim daha:))

    YanıtlaSil
  9. Bayıldım, bayıldım, süpersin yine. Ne kadar güzel anlatmışsın, seviyorum seni ben ya

    YanıtlaSil
  10. Sevdacığım teşekkür ederim, ben de seni ve Bilge'yi her ne kadar şahsen tanımasam da çok seviyorum. Hele Bilge bir başka, zaman zaman buluşmalarınızda Tülin'in yerinde olmak istiyorum inan Bilge ile oynayabilmek için:)) Umarım bir gün o da olur.
    Saadetciğim teşekkür ederim. Seni Sevda ile karıştırıyordum farkedene kadar bu kez yorumlar alt alta gelmiş.

    YanıtlaSil
  11. Yaaa, gene gitmemiş benim yorumum, uzuuun uzuuun yazmıştım hem de dün:((
    Şekerim, insanı tatlı hayallere daldıran sıcacık bir veranda olmuş, tembel tembel o sallanan koltukta oturmak, örgü örmek ne güzel olur dedim, o pencereden de birisi çayımı uzatsa hani :)) Bunu da becerdin işte, sırada ne var:)

    YanıtlaSil
  12. Sırada ne mi var vallahi ne çıkarsa bahtına can, askıları özelleştirme yok ama:))

    YanıtlaSil
  13. o kadar sevdim ki ya :)))))
    oy oy oy bu minyatür işine sen çok yakıştın cannnn :)

    YanıtlaSil
  14. Teşekkür ederim Figen Ablacığım, yenileri geliyor sırada, hatta bana daha çok yakışacaklarını düşündüklerimi hazırlıyorum şu günlerde derinden derinden:))

    YanıtlaSil