.

.

27 Eylül 2011 Salı

Minyatür/Bir Çift Küpe-Kuş ve Kuşevi



Azad ettim, özgür bir kuş o artık, kanatlarının gücü yettiğince uçacak  kilidi olmayan bir ağaçta onu bekleyen bir yuvaya doğru...

19 yorum:

  1. inanmıyorum ne kadar minikkk miniginde minigi olmuş bunlar kuş yuvası şahane olmuş ama sanırım hamur çalışmadın ..sadece kuş daha minik olabilridi yuvaya göre diyorum ve seni çok öpüyorum ablam

    YanıtlaSil
  2. fiammacığım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.ana maddesi ne merak ettim fimo mu.yeni güzellikler beklerizzzzz.sevgilerrrrr

    YanıtlaSil
  3. Mavişim,Serpilciğim kuşevi ahşap, kuş maket çamuru, fimo kullanmıyorumben fırınlama işi falan olduğundan.
    Mavişim kulakta başka türlü orantı kuramadım ki:)) biri çok küçük nokta gibi biri çok büyük olmalıydı. Belki kuş çiviliye yapılsaydı küçük olurdu, bu kere böyle olsun o kuş uçup kendi cüssesine göre yuva bulsun değil mi:))

    YanıtlaSil
  4. çok güzel düşünmüşsünüz, çok beğendim ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık Şulecim,minik minik nasıl da uğraşmışsın :)Sevdin sen bu minyatür işini.

    YanıtlaSil
  6. çok şeker olmuşlar... ellerine sağlık fiammacığım... bir de kolyesi kuş evi, küpeleri kuş çalışabilirsin... bilekliği de her ikisinden karma olursa muhteşem bi set olur.

    YanıtlaSil
  7. Bu seramik işi ile ciddi olarak ilgilen bence Fiamma.Maket hamuru ile bunlar çıkıyorsa, arkası nasıl gelir bilmem.

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Ruşyenacığım çalıştım, düşündüğün gibi oldu mu bilmem ama dün gece resimlerini çekemedim:( Flash la parlıyor. Bilekliği Pazartesinden sonra ancak kuruyor aşama aşama:)) Hee hee aynı düşünmüş güldüm:)
    Sevgili Ecerceciğim,Güldenciğim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Nazancığım teşekkür ederim, seramik işi çok zor atölyesiz ciddi olarak ilgilenmek için. Eğitimi var, fırın olayı var,tornası var büyük düşününce en iyisi burada durmak ve kendimi eğlemek:))

    YanıtlaSil
  10. Fiamma' cım blogunu ziyaret edene büyüteç hediye mi :))Şekercim daha ne kadar küçülteceksin sen bunları böyle? Sabrına hayranım. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. Çook şekerler:)) Altın rengine bayıdım:))

    YanıtlaSil
  12. Çok şeker, böyle hikayesi olan takılara bayılıyorum. Eline sağlık Fiamma'cığım.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Cebimdeki Renklerciğim, vallahi fotolar büyüyor:)) büuyütene kadar da çok uğraştım. Bu hafta evde misafir var tezgah yarı kapalı:)) ne kadar küçülürler ben de bilmiyorum:)
    Nedretciğim teşekkür ederim bende altını çok fazla sevmesemde seviyorum bu mat altın rengini.
    Sevgili Nihalciğin teşekkür ederim, aslında her üretilen eşyanın hikayesi var yoksa zaten olmuyor hiç bir şey. Senin tavuş kuşu tüyünden yola çıkaran yaptığın o muhteşem tablo mesela.

    YanıtlaSil
  14. harika bir tasarım olmuş ,dediğiniz gibi biri küçük biri büyük olsaydı orantısız olurdu

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Turkuazftciğim teşekkür ederim ama onu da deneyeceğim daha sonra. Bu küpe de oranı ben kulaktaki oran olarak düşündüm ama diğeri de yapılabilir yapılamaz değil ve Sevgili Mavişimin dediğini yapacağım bakalım ne çıkacak ortaya:)) Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  16. sabrına hayranım yaratıcılığınada öyle.bir kere daha tebrikler.çok beğendim..fotoğraf çekerken peçete koyuyormusun flaşın önüne ?parlamıyor öyle yapınca.

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Alanaycığım teşekkür ederim. Hiç denemedim öye peçete koymayı ama denerim. Fotoğraf çekememe konusunda üstüme yok, hep şöyle kasalardaki barkod okuyucular gibi bir alet hayal ediyorum şu bilgisayara tutunca objeyi direkt resme dönüştüren:)) O icat olursa sıkıntım bitecek ancak:))

    YanıtlaSil
  18. minnak minnak nasılda uğraştın abla bunlarla ama değmiş çok şirin olmuş..

    YanıtlaSil
  19. Yetenek-sizinciğim, daha yeni bulaştım minyatüre, workshop a da katılacağım kasımda kısmetse küçük şeylerle uğraşmak iyiymiş yer de tutmuyor ev hınça hınç dolu olunca:))

    YanıtlaSil