.

.

6 Ağustos 2011 Cumartesi

Terlik Devşirme:))



Çeşmedeyken aldıydım Twigy'nin bu terliğini, gelin görün ki düşündüğüm kadar pratik ve  kullanışlı çıkmadı. Arkasının da bandı olması nedeniyle hem denizin içinde hem de kara da giyerim derken ayağım taraklı olmamasına rağmen bileğe yakın olan bant kastı, plastik tahriş etti su toplattı, parmaklara yakın olanlarsa öyle bol kaldı ki denizde tam ayağı kavramadığı için ön kısım palet gibi iki kulaçta çıktı, karadaysa habire bantı tabandan ayrıldı.  Ne yapalım olmayınca olmuyor, evdeki hesap çarşıya uymuyor, hadi kendime aldım iyi hoşta, bir de hediye kuzene aldım üstelik, önce dene bir kaç gün, kaçmıyor ya beğenirsen yine  gider alırsın, olmadı Istanbuldan alırsın değil mi?.
Neyse olan oldu artık baktım giyilmiyor söktüm tüm bantları üstünden, bana tabanı yeter de artar dedim. Tülbentle çapraz şeritler geçtim eskisinden hem kullanışlı hem de yumuşacık oldu.

12 yorum:

  1. Sandalet ustası oldun Fiammacığım.Çok seviyorum senin bu fikirlerini..

    YanıtlaSil
  2. Bronz tene de pek yakışmışlar:))

    YanıtlaSil
  3. valla süper olmuş. Tülbent kesinlikle yumuşacıktır, insan rahat rahat giyer....

    YanıtlaSil
  4. Yani yine yeniden tülbent. Altı hangi malzemeden terliğin, bir de tülbent bantları nasıl tutturdun. (Hani belki ben de yaparım dedimdi) Nefis olmuş gerçekten. Rengi de harika :)

    YanıtlaSil
  5. kullanımayacak bir eşyayı kurtarmışsın resmen.. ne kadar kullanışlı görünse de bazen terlikler ayakta yaralara ve deformasyona neden oluyorlar.. bu şekilde çok kullanışlı olmuşlar.. iyi günlerde kullan..

    YanıtlaSil
  6. Ayyyyyyyy! 4 çift yenilenecek plaj terliği de bende var. Ne yapsam acaba önümüzdeki hafta tatile gideceğim. Bu hafta onları yenilesem mi acaba? Çok güzel olmuşlar. Güle güle sağlıkla giyinin.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Nazancığım,Nedretciğim,Adadenizim teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
    Sevgili Cebimdeki Renkler,altı crocslar gibi yumuşak lastik, o eski bantlar çıkınca delik kalıyor yerinde oradan geçirdim.Bak 2. resim sağ ayakta belirgin:))
    Sevgili Emineciğim teşekkür ederim.
    Sevgili Dilekciğim ben senin yerinde olsam yanımda götüreceğim yapımı en pratikten işe başlardım, 15 dakikamı almadı bunu yapmak:))

    YanıtlaSil
  8. Müthişsin ne diyeyim?
    Tülin

    YanıtlaSil
  9. Amanın :))Sana yorum yollamanın yolunu buldum.
    Anonimi seçiyorum ,google hesabımın yerine.Yaşasın.
    Türkü gibi oldum ya neyse,anonim işte.

    YanıtlaSil
  10. Yerim ben seni Arşimedim benim:))) Çabalayıp yüzüme yaydığım o kocaman gülücük için teşekkürler canım:))

    YanıtlaSil
  11. Ohhh ne güzel olmuş, twigy baksın da feyz alsın, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  12. Baharcığım teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil