.

.

23 Ağustos 2011 Salı

Söz Verdim:=(

Ayyy ben neye söz vermişim böyle?
Ağızdan çıktı bir kere, bayram ertesine kadar ortalığı talan edip dağınıklık yaratmayacağım, ev ahalisinin görüş kalitesini bozmayacağım diye:)) Lakin ne zormuş şu sözü tutmak, hani bayrama 3 gün kalsa tamam da el el üstünde oturmak bana göre değilmiş:=(  Bir daha söz möz yok Kurban'a hiç heveslenmesinler:))
Hayır niye söz vermiş olduğumu da  bir anlasam:)) Ortalığı dağıtan sanki bir benim, hatta belki de en az dağıtan  ardından kendi dağınıklığını tek toplayan da benim üstelik. Derleyip toplamaya topyekun evi kazımaya  gelince herkes arazi, herkesin çok geçerli bir mazareti var ama benim o da yok:( 
Sil, süpür, ütüle,çitile ajitasyon yapmadan her durum mevcut:(
,,



,



,


Neyse gizli gizli çaktırmadan bunları yapıyorum ben de :)) Ne çok olmuşlar değil mi? Noel Babalar'ı Sevgili Okuyan 10marifet'te bordür olarak yayınlamış (Teşekkürler Okuyancığım:)) çok sevimli geldi yüzleri, bir dolu kırpık yün vardı elimde hem onlar çıksın hem de ben dağılmadan boş durmayayım dedim, ondan esinlendim. Vakitsiz mi? Evet, vakitsiz, Okuyancığım da öyle diyor ama bilirsiniz konfeksiyon atölyeleri yazın kışlık, kışın yazlık üretip dururlar. Ben de şu daral zamanlarda hemen bu fikri de kaptım tabii:)) Ne kaldı şunun şurasında yeni bir yıla, göz açıp kapayana kadar geçiyor yıl dediğin:)) Yeni yıl kapıyı çalınca Noel Babasız kalmasın çocuklar değil mi?
Benim babacıklarım hazır olsun bir hele...
Babacıklardan sonra iki tane de hatun yaptım kafadan, matruşkaya benzemesin istedim ama matruşkaya benzedi. Daha onların üzerinde çalışmalıyım.



Sonra kuşlara geçtim, onlarda kafadan ama sevimli oldular, onlardan da çok çok yapacağım aplike olarak hazır bulunsunlar hele ben onları nasılsa bir yerlere uçururum, haa deyince böyle şeyler yapılamıyor bir işe el attığında hazırda birşeyler bulunması iyi oluyor.




Sıra geldi kurbişe, sanırım yine okuyan yayınlamıştı 10marifette kitap ayracı olarak, o zaman pek heves etmiştim de bu yünler çilelerde başka bir dağınıklık sebebi olunca erteledim. Kırpık yünler çıkınca bir tane de ondan deyeyim dedim:)) Ardından da bir lale denemesi geldi. Çok sevdim bu laleyi hemen kullanmaya başladım.


İşte yasaklı günlerdeki icraatlarım bu kadar...



Bir de bir işe el attım kiiiii acayip eğleniyorum, hane halkından kimse ne yaptığımı anlayamıyor henüz bir türlüüüü. Sabahtan akşama gide gele elimde kürdan çöpü debelenip duruyorum, sonuçta ortada sergilenen elle tutulur birşey yok, var aslında da yok, çokkk kolayy saklayabiliyorum yaptıklarımı, bu yüzden şimdilik  ne yaptığımı göremiyorlar:)))) Hadi bakalım siz de onlar gibi merak edin azıcık, pek yakında yayında:))




21 yorum:

  1. Harikasın Fiammacım çok şirin olmuş noel babalar evet haklısın göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman maalesef.
    Ellerine sağlık hepsi ayrı ayrı güzel olmuşlar.Dağıtma konusuna gelince hep diyorum bir yer lazım bize ama hiiiç toparlanmak zorunda kalmayacağımız, ne misafir geldiğinde ne de ev ahalisi eve döndüğünde hatta geldiklerinde dağınıklılığımızla övüne övüne bakın bunuda yaptım bunuda da yaptım diyerek.Yani ben de toparlanmaktan şikayetçiyim :)Hem bana göre dağınıklık değil ki o çalışmak demek üretmek demek ama gel de anlat :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Fiammacığım süper işler yapmışsın yine, bir de yasaklı halinle:)))

    YanıtlaSil
  3. Fiammacım iyiki de söz vermişsin, söz vermeseydin ne olacaktı? eskisi gibi son gaz üretmeye devam ediyorsun maşallah:))
    Noel babaları 10marifette ben de gördüm ve hemen kaydettim, sen hızlı çıktın ama, hemen denemişsin çok güzel olmuşlar.Kuşlar çok tatlı, kurbağaya bittim, sevimlilik abidesi...

    YanıtlaSil
  4. Fiamma, sıcakta Noel baba görmek garip gelebilir ama dediğiniz doğru, ne kaldı ki yılbaşına. Aynı şeyi geçen gün ben düşündüm, yılbaşı süsleri yapayım diye ama elim gitmedi...
    Sizinkiler harika olmuş bu arada:)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık, hepsi birbirinden şeker:)

    YanıtlaSil
  6. Yerin dar, yenin dar ama marifetine engel olmuyor maşallah. Dağınıklık işinde senden geri kalmam ama ben mıntıkamın karışıklığına toz kondurmuyor, kahramanca savunuyorum. Yaklaşmak, temizlemeye kalkmak , karıştırmak yasak:))

    YanıtlaSil
  7. Zor durum :) Ama fena da olmamış gibi görünüyor. :) Noel babaların pek şeker. Eline sağlık. Geçenlerde Banu tavsiyede bulunmuştu bana, çocuklar için yılbaşı hazırlıklarına ufak ufak başla diye. Seninkileri görünce iyice heves geldi.

    YanıtlaSil
  8. Sevili Nurhancığım, benim hiç öyle bir yerim yok, olmadı ve olmayacakta. Ben her akşam tezgahı tümüyle kaldırmak zorundayım ki bu da az iş değil yani akşam eve dönen pazarcılar gibiyim:))Evdekiler hiç sevmiyor bu tür hobi işlerini, ben onlara rağmen varım he heee :)))
    Sevgili Sevdacığım, teşekkür ederim, beğenmene sevindim.
    Ayy Noblesseciğim, söz vermeyeceğim bir daha, çok zormuş, bunları akşamları balkonda oturup yapıyorum fazla dağılmadan sadece bunlar değil bir şey daha yapıyorum ki ancak bayram ertesi biter ooo çünkü boya işi var.Ham hallerini yayınlayayım mı acep :)))
    Sevgili Semiciğim, hadi bakalım cesaret gelsin sana da, benim noel babalar ilham versin:))
    Sevgili BAharcığım, teşekkür ederim.
    Sevgili Nedretciğim, sizin evde kraliçe sensin can, bense külkedisi olurum anca, ama haksızlık etmeyeyim bazen kendi yarattığım dağınıklık beni bile sıkıyor, özellikle takı gibi geniş malzemeli işlere kalktığımda:)))
    Sevgili Nihalciğim, Hıııımmm Banunun ne planları varmış bakimmmm belki koypa cekerim sizlerden:)) Evet her yıl ben birşeyler yapıyorum çocuklar için ve onlar kadar mutlu oluyorum. Bu bankada çalıştığım yıllardan beri böyle:))

    YanıtlaSil
  9. fiammacığım güzel yorumuna çok tşk.ler.bu aralar minyatüre sarmak üzereyim.aslı erataç diye bir usta var.ekim ayında kurs vermeye başlayacak.katılmayı çok istiyorum.mail attım hemen cevap verdi.mail adresi abayulgen@gmail.com belki ilgil.kucak dolusu sevgilerrrrenirsin

    YanıtlaSil
  10. Çılgınsın sen çılgııııın, başka bişi demiceeeem:)

    YanıtlaSil
  11. ellerinize sağlık, noel babalarınızı çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  12. uygun yerim olalı hiç iş yapamıyorum,onun için hiç üzülmeyin yerim dar diye.
    Bu arada evdekilerden çok ben kendimden rahatsız olmaya da başladım.Tipik yaşlanma alametleri:))
    ayağınızı denk alın siz de on yıl sonra bu yazdıklarıma gelebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Eline sağlık hepiciği birbirinden şirin olmuş demeyi unutmuşum:))

    YanıtlaSil
  14. abla senin yenileme ve üretkne ruhuna hayranım. Yaptığınıda 1 değil 1000 tane yapıyorsun:) Maşallah...

    YanıtlaSil
  15. Azmin zaferi :))

    tülin

    YanıtlaSil
  16. noel babalar çok sevimli ve tabiki laleler

    YanıtlaSil
  17. Ahh Sevgili Serpilciğim gidip baktım bloğuna hem de bana yakın sanırım sık sık da tekrarlıyor bu kursları özellikle 3 gün olması çok cazip geldi. şartlar ne ben elifi görsem mertek sanırım kadıncağızı bunalıma sokmayayım hiç kurs hüzü görmemiş bir kardeş olarak. tabloları çok beğendim. bir de yapılacak çalışmanın belli bir konusu var mı? orada sipariş calışmalar gördüm, koltuklar falan çok güzel.

    YanıtlaSil
  18. Saadetciğim hoş geldin canım, teşekkür ederim sen çanta yaptıkca içim gitti bu etkinlikte bir şeyler üretememekten dolayı:))
    Tülinciğim, heee heee ne azim ama benimkisi değil mi? Döndün mü?
    Küçükgüneşim, teşekkür ederim canım çocuk çok etrafımda:))
    Nalanım yakın olsan kiralayayım odanı diyeceğim:)) Bir dönem öyle oluyor sonra geçiyor o durum. Teşekkürler canım.
    Ecerceciğim, teşekkür ederim.
    Banuşcuğum, cılgınlık mı ki bu, sen de yap Allah Allah, hem ben kazlardan yapacağım daha. Senin sıraya aldıklarını hemencecik uyguluyorum işte:)) fena mı sana da heves gelir belki.

    YanıtlaSil
  19. fiammacıüım aslının mail adresi-- abayulgen@gmail.com gerekli bilgileri sana verir.kucak dolusu sevgilerrr

    YanıtlaSil
  20. Sevgili babymuckelmascığım, ama hepsini veremem ki birer tane olsa:))

    YanıtlaSil