.

.

26 Ağustos 2011 Cuma

Minyatür Çalışması-6 Çerçeve ve Ölçü Aletleri

Tam benlik bunlar işte, bir çırpıda bitti:))
Çerçeveler yelpazenin ince tarafından, alt kısmı karton. İçine koyacağım resimleri belki kendim yaparım  belki de hazır  bir şeyler kullanırım.






11 yorum:

  1. Hay Allahım. Bir gün uğramamışım neler yapmışsın:))) Haydi hayırlısı:)))

    YanıtlaSil
  2. iyi gidiyor fiammacım, çok azimlisin.

    YanıtlaSil
  3. Nedretciğim bir günde yapmadım bunları, şimdilik istifliyorum daha, ama zevkli:))
    Noblesseciğim, sağol canım, estirik aklın bir adı da azim oluyorsa iyi gidişatım demektir can:)

    YanıtlaSil
  4. ilk denemeniz buysa kimbilir daha neler gelecek.Çok başarılısınız.Sanat bebekleri yapmayı da mutlaka deneyin.Başarılı olacağınıza eminim....Güzel günler diliyorum.Mutlu Bayramlar.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Rabiacığım teşekkür ederim, size de mutlu bayramlar. Ama beni cesaretlendirmeyin böyle:) Kitre bebek yapmak istiyorum müsait bir zamanda, ama sizin bebeklerinizin özellikle kıyafetlerini çalışmak çok zor gözüküyor gözüme.

    YanıtlaSil
  6. Ha gayretlik bir şey kalmadı Banucam, boyama işleri kaldı ki uygun ortam ve zaman lazım sadece onlara, bayram ertesi ancak o da:))

    YanıtlaSil
  7. Fiammacım sen elini attığın her şeyi becerirsin. Baksana minyatürlerin nefis oldu. Bence başla yeter kitre bebek de yaparsın :)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Cebimdeki Renkler teşekkür ederim. İlk dneme benimkisi, Özden abi devam edersin diyor da bakalım hayırlısı:) Kitre bebek kafamda şekillenip duruyor nicedir ama onu evde denerim olmazsa da olmaz napim, ahh şu hevesler yok mu bir de ebru var içimde dürteleyen beni amabizim evde o zor iş gecenlerde bir yerde ebru başlangıç seti gördüm, ne kadar karşısında asılı kaldım bilmiyorum ama adımlarım geri geri ayrıldım. Ha ne yaparım bilmiyorum ama o fırçayı o tekne de sallandırmak istiyoru bir yanım.

    YanıtlaSil
  9. Ben ödevim için minyatür bir çerçeve yapmam lazım. Çerçeve en iyi neyle yapılır? Benim yapabilceğim bişey olsunnn..:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kolay cafelerdeki çay karıştırma çubukları ile yapabilirsin, ya da karton mukavva gibi kalın bir malzemeyle.
      http://ozdenceyhan.blogspot.com/ Özden abiden yardım alabilirsin bu konuda. sevgiler.

      Sil