.

.

14 Ağustos 2011 Pazar

BİR UMUTTA BİZ OLALIM...

Yan hanedeki  ''Hımmmm'' yerlerim dolu ve vakitsizlik yakamı bırakmıyor ki şöyle yayıla yayıla yazayım. Bu sayfa bana yetmez oldu tasarruf yöntemlerini bilmediğimden mi ne. Yerim dar deyip duruyorum habire:))

Bu yüzden iki güzel etkinlik haberini yazı olarak duyuruyorum.

Bunlardan ilki Özden Abi /Küçük Şeyler bloğundan bir açık arttırma:))
Ben ilk iki yazıyı kaçırmışım. Sevgili Yeteneksizin ciğim burada ve burada diye yazmasa deli gibi aranıp durmaktaydım nerede diye:)) İki tane güzel minyatür Mutlu Olalım Çocukları için açık arttırmada, açık arttırma da en yüksek rakkamı veren kadar da Özden Abi destek veriyor bu kampanya ya...
İlk iki yazıyı kaçırdım yaa minyatürlerden biri ''Ayy keşke şöyle bir terzi atölyesi, dikiş makinası falan olsa'' diye geçiriyordum ki içimden kalbim temizmiş dileğim oldu. Bakarsınız ben de kalır arttırma:))
Fazla reklam yapmayayım:))

Bir diğer çağrı; Sevgili Tülin'im/Bulut Gölgesi ve Sevdacığımdan(Bilge ve Annesi) bloglarından Lösemili Çocuklar Köyü için Sevdacığım ''Öksüz Köy'' yazmış bloğunda, öksüz köy adı yakışmıyor öyle bir yere, karınca kararınca nereye ulaşabilinirse o çocukların şifa bulacakları bir yer olmalı orası.
Sadece bu köyün bir SMS numarası olmalı diye ararken henüz bulamadım, belki ayni yardımlar ulaştıramayanlar cep telefonlarından gönderecekleri bir kontürle destek olurlar.
Ben şimdilik burada Lösev'in SMS bağışları için verdiği numarayı hatırlatayım.
Evet ne yapacağız, tüm operatörlerden 3406 ya bir mesaj göndereceğiz. Bir mesaj 2 SMS demek, yani sadece 10 YTL. Neye harcamıyoruz ki değil mi? Hatta ben şimdi bir tane daha göndereceğim o minik yüreklere, şifa olsun diye.

11 yorum:

  1. gerçekten öyle ablacım nerelere gitmiyor ki insanın içi sızlıyor görüntüleri izleyince ama gelişmeler var bundan sonra hastalıktan ve açlıktan hiçbir çoçuk ölmiycek allahın izniyle mavi..

    YanıtlaSil
  2. Tamam ben varım.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Fiamma, ne iyi ettin bu duyuruları yapmakla.
    Bir de burada var. İlgilenenlere.
    Adı: 300 HASTA ÇOCUĞUMUZA BAYRAMLIK ALIMI.
    Adresi: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=197750640281632
    Tüm güzel kalpli insanlara sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ediyorun fiamma.
    Dost yüreğin ve diğer herşey için.
    tülin

    YanıtlaSil
  5. Fiammacığım, ne güzel düşünmüşsün benim aklıma hiç gelmemişti, hemen atıyorum smsleri. Paylaşmak böyle güzel bir şey işte canım benim, öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. aa epeydir bloglara bakamıyordum...
    dur hemen bi bakim cankız..

    YanıtlaSil
  7. insallah bu kampanya basarili olur, cok uzucu
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Yüreği güzel ve tertemiz ablacığım sen bitanesin, terzi atölyesi senin olacak hissediyorum:P

    YanıtlaSil
  9. Verdiğiniz desteğe teşekkür ederim canlar. Bir su damlası olmanın mutluluğu yetiyor insana illa çok büyük bir şey yapamam diye dertlenmiyorsun o zaman, huzursa huzur işte.
    Sevgili Küçükgüneşim, Sevgili Serpil kazandı ama onun kazanmasına kendim kadar sevindim cünkü evinin bir köşesinde sergileyerek bu anlamlı hediyenin değerini fazlasıyla verecektir.Özden Abi de hediyeler gani, elbet bir gün ben de minik bir minyatürüne sahip olurum, şimdi bayram ertesi dikiş makinamı kendim yapacağım(hırs yaptım:)) ) bence paylaşımları ile bizleri teşvik etmesi de en değerli hediyelerden biri...
    Yarın sabah ben de Özlemciğime minik yürekler için hazırladığım paketi gönderiyorum umarım böyle böyle bir değil bir çok çocuğu bir bayram sabahı sevinçle uyandırırız...

    YanıtlaSil
  10. telefonla mesaj çektim..hatta çocuklarıma da çektirttim...
    çocuklar hep gülsünnnnn...

    YanıtlaSil
  11. yaşasın paylaşmak-dayanışmak ve yardımlaşmak...

    YanıtlaSil