.

.

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Sevgi Bağı/Gwen Cooper


Bir kitap tanıtımı da benden olsun tüm hayvansever dostlarıma, bir evcil hayvan alıp onu beslemeyi düşünen insanlara, bir evcil hayvanı besleyemeyip onun sorumluluğunu alamayanlara ve hatta hiç hayvanları sevmeyenlere ithafen...
Markette gezinirken rafların en üstünde rastladım bu kitaba... Homeros çok özel ve sıradışı bir kedi...

4 yorum:

  1. ben hayvan besleyemeyenlerdenim mesela. Sevmemek değil de dokunamam kesinlikle. Ama kitabı alıp Ada güzelime hediye edebilirim. O bir zamanlar köpek çiftliği hayali kuruyordu alerjisi bir tanesine bile izin vermiyor malesef....

    YanıtlaSil
  2. Benim bir kedim var. Adı Madam, hanımefendi 7.5-8 yaşlarında. Sokak kedisi. Evet ama hiç de dışarıya çıkmadı. Evimiz 8. katta. Balkon ve cam önleri onun en büyük tutkusu. Tam bir özgür ruh. Ben, yani sahibi gibi. Bu kitabı alarak okumak isterim. Paylaşım için teşekkürler. Tüm hayvan dostlarına sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Sıcakta en iyi iş okumak zaten:)

    YanıtlaSil
  4. Sevdacığım, Ada için uygun olmayabilir kitap lakin mutlaka okumanı tavsiye ederim. Homeros kör bir kedi lakin hayata tutunuşu ve sahibine verdiği ilham Homeros u farklı kılan. Dili çok akıcı ve eğlenceli kimi yerde hüzünlü, zor kararlar ve bir sevgi bağı. Daha fazla ipucu yokk:) Haa bir de Carrefour da satılıyor indirimli fiatı 7 ytl.
    Dilekciğim, mutlaka al oku, belki de Gwen de bir çok yönüyle kendini bulacaksın. Homerosta bir sokak kedisi ve özgür bir ruh.Ama yalnızca Homeros bir kedi değil, işte sana da ipucu:)))
    Nalanım, kitap konusunda bunalımlı günler geçirdim uzun süre şimdi ben de kendimi terbiye ediyorum yeniden ve yeniden ve de yılmadan.

    YanıtlaSil