.

.

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Göremiyorsunuz değil mi?

O halde size bir Rayban gözlük verelim:))



 
Ahh yine mi olmadı :( az daha yaklaşın ekrana o zaman ve bilgisayarınızın ayarları ile  sakın oynamayın çünkü gerçekten minnacık bunlar :))


Küçükşeyler blog sahibi Özden abi Minyatür Terlikler yapıp yayınlamış bloğunda seri üretim halinde, çok sevimliler... Daha önce terlik yapacağının  ve bizimde yapacağımızın sinyalini vermişti de malzemeleri belirtmemişti. Yapım aşamalarına baktım teleme peyniri gibi dilim dilim kesip üretmişte üretmiş silgiden, evde gram silgi yok, ben de haliyle  ''EE Özden abi önceden verseydiniz yaa malzemeleri  şimdi nasıl yapacağız biz'' diye serzenişte bulundum.
Aba altından yemişim zılgıtı :)) Yerim dar deme yeter ki oynamasını bil diye:)))
Vallahi Özden abi daha fimo hamuru, seramik hamuru gibi malzemelere Fiamma'nın Güncesi olarak el atmadığımızdan evde onlar da yok.Hamur bile açmayı düşündüm hatta bir ara cikletten yapmayı bile düşünmedim değil, sonra kesilmesi çok zor olsa da ve çok düzgün olmasa da otel terliklerinin malzemesini keserek kendi flip flop terliklerimi yaptım, hadi bir de plaj çantası, plaj havlusu derken ilk deneme bir hayli minyatür imalatım oldu:)) Sevdim bu işi...
Önümüzdeki kış malzemeleri tamamlayıp makas,dikiş kutusu, dikiş makinası gibi malzemeler yapmayı hayal etmekteyim.Yani devamı gelecek minyatürlerin eee kafadan yapacak değiliz Özden Ustanın izinden gideceğiz elbet:)

13 yorum:

  1. Amaniin, ne şirin olmuşlar. Pastalara konulan minicik japon şemsiyelerinden yap bir tane de:))

    YanıtlaSil
  2. Allaaaaahhh yirim ben bunları yirimmmm :))))
    oy oy oy..bayıldım cannn :)
    offf ölüyom minyatür diye yaa..
    hay o güzel ellerin dert görmesin ablammm :)

    YanıtlaSil
  3. Hah, şimdi de minyatüre bulaştı hatun :)
    Seni takip etmekte zorlanmaya başladım :)
    Plaj takımın hazır da, yaz ne zaman gelecek bilemiyorum, istersen kayak takımlarını da hazırla sen :)
    Fiammacım, şaka bir yana elini hangi işe atsan beceriyorsun ya, kıskançlıkla karışık bir hayranlık duyuyorum sana :))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmişde bunları yapmaya minicik eller gerek Banucam, ama devam edeceğim sevdiğim objeleri yapıp keyfini hissedeceğim en azından:)
    Ahh Figer Ablam, bilmez miyim senin minyatür aşkını:) senin hamur tariflerini de deneyeceğim ilerleyen günlerde bu şipşak oldu biraz:)
    Aaa Nedukcuğum şimdi mi söylenir vardı bir yerlerde hazır halde o şemsiyelerden resim çekerken keşke akıl etseydim:)

    YanıtlaSil
  5. :))) Fiamma süpersiniz .... Demekki size hafif yol göstermek gerekiyormuş gerisi çorap söküğü gibi geliyor maşallah..:))
    Tebrikler elinize emeğinize sağlık..:))
    Yakında çanak çömlek işlerim gelecek bakalım onlar nasıl ilham olacak sizlere:)))

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Özden abi:)) bir dahakiler daha güzel olacak ilk tecrübe bu kadar:)Alet edavat edineyim bir de yazı atlatayım tutmayın beni. Bir Figen ablanın bir sizin kapınızdan ayrılmam artık:)

    YanıtlaSil
  7. Ne cici olmuş bunlar, bayıldım...

    YanıtlaSil
  8. He heeee vallahi gözüm gibi bakıyorum Nazancığım, dün terliklerden birini düşürdüm aklım çıktı. Bu duvara pencere açılacak panosunun kumsalına monte edeceğim onları da:))

    YanıtlaSil
  9. abla bi el atmadığın minyatür kalmıştı:)) Özden abi sayesinde hepimiz ucundan bulaştık bu işe. Bende çok eğleniyorum minyatür çalışırken ama gerçekten etraf feci dağılıyor..

    YanıtlaSil
  10. Fiammacım çok güzel olmuş bu gözlükler ve terlikler.Nedret Hanımın fikrine katılıyorum bir tek şemsiyesi eksik.çok beyendim.

    YanıtlaSil
  11. Yeteneksizinciğim etrafı dağıtmadım fazla küçük olunca evdekilerde merakla bakıyorlar anlamlandıramıyorlar herhalde sonunda ciddi tedavi faslına geçeceğiz diye:))Zevkli minyatür yapmak dikkatinde tamamen onun üzerinde yoğunlaşıyor şimdi dikiş makinasını deneyeceğim sağolsun Özden Usta bulaştık ucundan sayesinde.
    Yaa Esracığım şemsiye aklıma gelmedi, kafama günei gececek aslında var evde bir yerde kokteyl için olan şemsiyelerden :) neyse bir dahakine:)

    YanıtlaSil
  12. amanin ne şeker olmuş ya :)) süperler...

    YanıtlaSil
  13. Çok güzeller. Çok sevimli olmuşlar. :) Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil