.

.

28 Nisan 2011 Perşembe

Vay vay vayyy-2


 Mevsim lale mevsimi, hal böyle olunca sıra tabii ki laleler de... Baştan planlı hesaplı iş yapmadan başlayınca ve de elimdeki kasnak hayalimdekinden küçük olunca daha detaylı çizdiğim lale deseni bu hale gelerek bitti.Neyse o da bir başka bahara kaldı, bu gece tık-tıklar onu da bitiririm:)))

13 yorum:

  1. ellerine sağlık çooooook güzel bir lale olmuş.bende uzun zamandır punch nakışı yapsam mı öğrenmeye çalışsam mı diye düşünüyorum..bu dediklerimi çevremdekiler duysa bi o kalmıştı yapmadığın diyecekler eminim :D ama kıskandım diyebilirim ellerin dert görmesin diğer çalışmaların gibi buda çoooook güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Nilgüncüğüm teşekkür ederim.
    Uğur Böceğim, canın ne yapmak istiyorsa ve yaptıkların kimseye zarar vermiyorsa ve de seni mutlu edecekse bence yap kim ne der diye düşünmeden kendini ne derler diye sorgulamadan, benim yaptıklarıma bakanlar ne yapacağını şaşırmış diyebilirler ama seviyorum bilmediğim şeyler denemeyi uzun soluklu kurslara gitme imkanım olmasa da hevesimi alıyorum en azından, ne dedikleri, ne düşündükleri inan umrumda bile değil:) Ben kendi işime bakıyorum herkeste öyle yapsın...

    YanıtlaSil
  3. ayy bu da çok cici, fiammacım arkasın kumaş yapıştırıcısı sürüyorsun değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Noblesseciğim teşekkür ederim, bunlar tene deymeyeceği, kasnaklarında duracağı ve sık yıkanmayacağı için kumaş yapıştırıcımı kullanmadım çok az var elimde diye. Peçete transferlerini yaptığım südor süper tutkal sürdüm kesinlikle çıkmaz...

    YanıtlaSil
  5. Aneyyy... Ben de sabahtan beri lâle deseni bakıyordum nette. Kasnak içine yapacağım. Kalp kalbe karşıymış. Sen devam et bu nakışa çok güzel:))

    YanıtlaSil
  6. Bugün Bade ile oynadım çokkk yoruldum mutlu mutlu erken yatacağım:)) Yeni biten laleler bundan güzel oldular, yarın gönderirim. Teşekkür ederim Nedukcuğum.

    YanıtlaSil
  7. Müthişsin bacııııııım

    YanıtlaSil
  8. Değilim Nalanım ama teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  9. aslında bende öyle yapıyorum..yine mii diyorlar ama sonrasında güzel yorumlar geliyor söyledikleri sözü unutuyorlar :D zaman bulduğumda yapıcam ama bu nakışı..bende hayatımda hiiç kursa gitmemiştim sadece ebru kursuna 1 ay önce gittim şimdide dekoratif ahşap süsleme kursuna gidiyorum millet almadığım belge kaldı mı diyor halbuki hepsini ben araştırarak sorarak öğrendim :)
    bütüüün sözlerine katılıyorum mutlu olmam önemli olan :)))

    YanıtlaSil
  10. Şöyle 1-2 haftalık kurslar olsa ben de gideceğim de uzun süreli programlıolunca katılamıyorum. Özellikle sabahları başlayınca sevgili uğurböceğim, ama şu ebru her ne kadar sonrasında teknesi, ödü, boyasıyla evde yapılması zor olsa da bir kez de olsa denemek istediğim bir şey:)

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim sevgili Creative Mind:)

    YanıtlaSil