.

.

29 Kasım 2010 Pazartesi

Güller Açsın...



İtalya'da bir çanta firmasının yeni yıl promasyonu olarak hazırladığı bu çanta'nın başlı başına hoş bir hediye seçeneği olduğunu görünce paylaşmadan duramadım. Bir çırpıda yapılabilecek kadar basit olmasına karşılık son derece temiz, özenli  ve detay çalışılmış... Çok şık duruyor ama ben bunu o şahane fotoğraf çekimlerimle size yansıtamıyorum:( Gülün dalından ayırıp içini açınca bayağı büyükce bir alışveriş çantası oluyor. çantanızın kenarına asıl taşıyabiliyorsunuz. Aynı firma  yaklaşık 15 gün önce yine alışverişe promasyon olarak çanta içi düzenleyicisi ve kaplumbağa vermişti. Sağolsun ablam, hepsinden edindim:) çantanın içini düzenlerken onu da bir ara resimlerim. Öyle büyük alışverişler yapınca değil makul rakkamdaki alışverişlerde bile böylesi bir jest yapmaları çok güzel , güzel olan bir başka yanı ise tercihi sizlere bırakmaları...Bir yolunu bulup ablamı Sevgililer Gününde de göndermeliyim, bakalım o zaman ne hoşluklar yapacaklar...

10 yorum:

  1. Çok değişik gerçekten. Tam anlayamasam da beğendim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Nedukcuğum, altı daire bir torba yapmışlar el kadar o daire kısmına kalınca bir sifonu yuvarlaya yuvarlaya sık olarak makine ile dikmişler, içine de istediğin ebatta bir torba çanta koymuşlar. sap olarakta hafif esnek yeşil içi telli bir şey koymuşlar, o serbest girip çıkıyor bir şeye bağlı değil yani...İstersen mail ile farklı çekimde resimlerini gönderirim.
    Ay benim aklıma yılbaşı için iççamaşırı koymak geldi de güldüm:))

    YanıtlaSil
  3. Evet şimdi detaylı okuyunca anlamış oldum.Zor gibi geldi bana .Ama iç çamaşırı koymak iyi fikir bence de.

    YanıtlaSil
  4. çok hoş ve değişik bir çanta,ben de ilk gördüğümde minik hediye ler için uygun olduğunu düşündüm :) mutlu yıllar dilerim

    YanıtlaSil
  5. ne muzur şeysin sen?
    bu arada,benim niye ablam yokki çat burda çat kapı ardında olan?

    YanıtlaSil
  6. Esenciğim,minikciğim,adadenizim teşekkür ederim.
    Tülinciğim aaa neden muzurum ki ben:))) Valla çat kapı ardındaki durumları daha iyi oluyor:)

    YanıtlaSil
  7. Fiammacığım,ben tam anlayamadım,ya ayrıntılı resimlerini gönder ya da daha iyisi buluşacağımız zaman getir bi iyice inceleyi kopyalayalım ikisini de unutma ha:)

    YanıtlaSil
  8. resimde gönderirim yanımda getiririm de nalancığım:)))

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Adadenizciğim, ben de sana güzel çocuklarınla ve eşinle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil