.

.

25 Kasım 2010 Perşembe

Kurdela Çamlar...

Özellikle çam ağaçlarını çok severim,her daim yeşildirler,o incecik yapraklarını  dökmezler çok da dekoratiftir gelirler bana kışın ayrı bir güzellik yazın ayrı bir güzellik, hele o kozalakları yok mu?.. Boş kaldığımda ya da telefonla konuşurken elime küçücük bir kağıt geçirir,hemen birşeyler çiziktirmeye başlarım,konuşma bitene kadar ev, cami, şemsiye, kuş, çiçek, ağaç,yelkenli ama en çok da ne yalan söyleyeyim çam çizerim...Çok mu çam deviriyorum ne, bir bakarım kağıt dolmuş :)))Ruhsal durumumu pek bir merak etmekteyim nicedir:)))

Bunlar sürekli çizdiklerimden hatırlayabildiklerim, daha bir dolu var ve bu kere kurdela ile kumaşa geçtim, kalıcı olsunlar bâbında...







9 yorum:

  1. Mükemmel çizimler,eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. Bak işte,çiziktirdiklerinin bile bir anlamı var.
    Benimkiler ne çam,ne dam.içiçe geçen kareler oluyor sadece.

    eee...o kumaşı ne yaptın sonra?

    YanıtlaSil
  3. Esenciğim, sağol canım, mükemmel değiller ama öyle olsun:)))
    Çerçeveletip duvara asacağım Tülinciğim:))) AA yıldız da çizerdim bak onları unuttum:)))

    YanıtlaSil
  4. Harika..gerçekten çizimler harika,senden bu anlayışı kıt hatun için bir şey rica edeceğim,mümkünse ne yapacağını da yaz..kendimi bir tuhaf hissediyorum anlamadıkça:))

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Mügeciğim sağol canım yılların birikimi bankacı olunca ve telefonda günün geçince elin alışıyor yapa yapa...çerçeveletip duvara astıracağım:)))

    YanıtlaSil
  6. Şimdi bunları bir psikoloğa gösterip seni tahlil etmesini istemen lazım, hani böyle çiziktirmelerden ruh halini filan çıkartıyorlar ya, kalıcı olması için kurdeleyle şablonunu çıkardı deriz, ne der acaba merak ettim :))))
    Var ya, alemsin sen , nerden bulursun böyle enteresan fikirleri bilmem :)

    YanıtlaSil
  7. Yap vallahi banucuğum, gelgit akıllı diye bir sonuç çıkar herhalde, benim de sorunum o zaten bu fikirler nereden doluşuyor aklıma:)))

    YanıtlaSil
  8. Yok sen çok labirent bulmaca çözmüşsün , kalem kalırmadan, oradan yerleşmiştir:)) Güzeller, hoşlar.
    Yoksa sene mi eldiven ördün? Neden aklın çıkıp sonra yerine indi? :)))

    YanıtlaSil
  9. Alemsin Nedukcuğum ben senin bloğuna gelir okurdum mesajını nerden cevap yazayım şaşırdım şimdi:)) bari ben de cevabımı mail atayım sana:)) dönüp dönüp dolaşalım:)))

    YanıtlaSil