.

.

31 Ekim 2010 Pazar

Beyaz Güvercinim...


Keçeyi boyutlandırarak yaptığım bir kuş broş...
Zaman zaman kan akıtmayı seviyor olacağım ki geçen yıl yapıp 2 kere takamadan kaybettiğim ve hevesimi alamadığım için de kafama taktığım broşumu nihayet yeniledim. Tabii parmak uçlarım kesik içinde kaldı yine... Off bu maket bıçağı kesiği ne kötü bir şey ne kanı duruyor ne acısı bitiyor. Kaybetmem inşallah bunu da:))

5 yorum:

  1. Çok güzel olmuş Fiammacım.Bence kretuar kullan onun çeşitli uçları da var.Kesmekte kolaylık oluyor.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş,normalde keçeyi çok sevmiyorum ama buna bayıldım ellerinize sağlık, bir de kan akmış daha bir sağlık elcağzınıza diyeim. Bazen ben de cırt diye kesiveriyorum, ufacık yerden bir dolu kan akıyor, sonra da sızım sızım. Ama ne yapalım gülünü seven kesiğine katlanıyor, sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. Vay...3D ha?
    Çok güzel olmuş ama kesme öyle elini ayağını.
    Okurken içim bi hoş oldu.

    YanıtlaSil
  4. spatula ne abla? neyle kestin merak ettim walla,

    YanıtlaSil
  5. Yeteneksizinciğim, kahkahalarla güldüm kendi yazdığıma.. spatula(ki o sıva yaparken kullanılan bir alet) değil maket bıcağı olacak o dur gidip düzelteyim yazıyı:)))Öyle canım acımış ki parmak uçlarımdaki kesikler yüzünden bilgisayarı ve aklımı bile kullanamıyorum demek ki:)))
    Tülinciğim,Sevgili Bilge ve annesi teşekkür ederim güzel yorumlarınıza...
    Esenciğim keçenin katını ayırdığım için bendeki kretuarlarla beceremedim parmağımdaki ilk kesikler zaten o yüzden oldu:)) maket bıçağının bıcağı enli ve bayağı kalın olduğu için daha rahat boyutlandırılıyor, geçen yıl bu kadar kan akmamıştı:)))

    YanıtlaSil