.

.

19 Ocak 2013 Cumartesi

ÖNEMLİ AÇIKLAMA/2013 Miss World Of- off ki ne offf Kartaloş Kokanalar Yarışması/Final

Sayın İzleyiciler,

2013 Miss World Of- offf ki ne offf Kartaloş Kokanalar Yarışması görülen luzum üzerine  Fiamma ve Huysuz Vicdan, Jenefer Lopez ve Uğurcan Çerez tarafından kurgulanan yayın heyeti tarafından iptal  edilmiştir. Sansansyona yer vermemek ve gereksiz fısıltıları önlemek adına İptal gerekçelerini heyet yazılı bir metinle sizlere ve basına  açıklamayı uygun bulmuştur.

1. Sunucu Safinaz'ın yarışmacılara kah sert, kah kıskanç, kah lauabali ve az da olsa bazı yarışmacılara sergilediği yandaş tutumu tespit edildiğinden iş akti süresiz fesh edilmiştir.
2. Birinci yarışmacı Kakılmış Hanım yarışmanın son günü kazanması halinde sonuçlar hafta sonu açıklanacağından kocasından izin alamayacağını beyan ederek yarışmadan çekilmiştir.
3. Yarışmaya Ankara'dan katılan İkinci Yarışmacı Dilberay Hanım juri üyemiz Uğurcan Çerez den torpilli olduğunu ima eder konuşması nedeniyle diskalifiye edilmiştir, kendisi bir alışveriş  çılgını olduğundan kazanabileceği para psikolojisi daha da bozacaktır ve  ailesinin de arzusu bu yöndedir.
4. Yarışmaya üçüncü yarışmacı olarak katılan Üftade hanım belki de kazanmaya en yakın adaylardan olmasına rağmen başvuru dosyası bulunamamıştır. Ön görüşmede gerek blog sahibi gerekse juri üyeleri ile mülakat yaptığı tüm odadaki kameralar izlenmesine rağmen tespit edilemediğinden yarışmacı vasfı olmayan bir yarışmacı olamsı sebebiyle podyumdaki yürüyüşü iptal edilmiştir.(Ahhh ahhh eğer dosya bulunsaydı olmuştu bu iş bunca yazı yazmazdık biz de haklıyız)
5. Dördüncü yarışmacımız Bilcevher hanım'a nerede yarıştığını bir türlü anlatamadığımızdan yarışma sonuçlarını açıklayacağımız gün stüdyoya gelmeyi kabul etmemiştir ve Ben evlenmeyeceğimmmm diye ağlamaktadır bu yüzden yaş riski nedeniyle fazla üstüne gitmeme yönünde karar alınmıştır, idrak gelişimi tamamlanması halinde bir başka yarışmamıza katılım hakları elinden alınmamıştır.
6. Beşinci seyircimiz sehven  torunu sahneye fırladığından  ay ne yazıyoruz biz, zaten yarışmacı  hiç olmadığından seyirci koltuklarına alınmıştır.
Sonuç olarak heyetin ortak kararı gereği; böyle gereksiz bir yarışma düzenlemenin ne kadar gereksiz olduğu kanaati oluştuğundan yarışma iptal edilmiştir.
Saygılarımızla,
Editörel Kadro adına
Fiamma



Huysuz Vicdan- Surprizzz!!!!!nasıl son ama:))))) Ne ooo? siz de oluşmadı mı bu kanaaat? :)) Nasıl bitecek sandınız sonunu buu oyunun?Safinaz'ın mızıklanmasından bıkmadınız mı? Herşey bir oyunla başlamadı mı zati, ne bekliyordunuz, kimdi gönlünüzdeki birinci?  Hayal kırıklığı mı yaşadınız yoksa:(... Yaşamayın hiçbir gün hayal kırıklığı, hangisi gönlünüzün birincisiyse o  öylecene kalsın istedik efendim ve şimdi Fiamma'yı bloguna çağırıp ben  de çekiliyorum huzurlarınızdan...

Fiamma          -Evet Sevgili Dostlar,Tek kanallı TRT döneminde televizyonda  Munir Özkul'un sunduğu haftalık bir program vardı. Her programın sonunda Munir Özkul sahneye gelir ve Thomas  Fasulyeciyan'ın bir repliği tekrarlanırdı. Ve her defasında ben ilk defa seyrediyormuşcasına hayan hayran zevkle son anına kadar seyrederdim. İşte şimdi bu repliği bu yarışmaya uyarlama görevi  çekilişe geçmezden önce bana kaldı.

Yarışma surpriz bir sonla biter ve perde kapanır zaten blog yazarlığı dediğin nedir ki aklına gelenleri, içinden geçenleri, biriktirdiklerini ve el emeklerini paylaşırsın? Yazarken, üretirken, yayınlarken, oynarken varızdır. Yokolunca da yazdıklarımız bu sanal kubbe de hoş bir seda olarak kalır. Bir zaman sonra unutulur gider. Olsa olsa eski yazılar arasında  soluk birer hayal olarak kalır.Göörüyorum hepiniz bloglarınıza  doğru koşmaya hazırlanıyorsunuz. Birazdan bu blog bomboş kalacak, ama işte o zaman yeniden yaşamaya başlayacak. Çünkü Safinaz'ın bir çığlığı bir yazıya  takılı kalmıştır, Kakılmış belki kuliste türkü çığırmıştır yüksek perdeden gamlı gamlı...Meşgale Hanım Bıcırığın peşinde koşturmaktadır loşlukta..Artık gerçekte kendimiz yokuz. .İşte bu hatıralar o sessizlikte saklandıkları yerlerden çıkarlar bir fısıltı halinde yine sahneye dökülürler.Gün ağarır, yeni bir yazının gölgesi düşer üstlerine ve PERDE!!!


Gelelim çekilişimize, o tabii ki iptal değil:)) Listem hazır, hazırladığım listeyi  kontrol edip, yayınlayıp randomla çekiliş yapacağım. Şimdi randomla tanışma vaktiiiii:) Çokk işim var benim çokkkk....Hepinize bol şanslar....
Bugün 24 e kadar olan katılımlar çekilişimize dahil edilecektir.

28 yorum:

  1. Facebook hesabına eklediğin burada olmayan kokonalara bakıyordum. Sonra bloga bakayım dedim. Ne de olsa bugün cumartesi :) Ben senin blogda gezerken, sen bu yazıyı hazırlamışsın...
    Bir önceki yazına, eğer kazanamazsam bunlardan birini, bana nasıl yapıldığını öğretir misin? diye soracaktım... Neyse buraya yazmış oldum :)

    Ben zaten bunu yarışma olarak kabul edemedim, çünkü hiç birini diğerinden ayırt edemiyorum. Hepsini çok beğendim. Facebook'takileri deee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar kokona değil Marifetli Perim:))Yeni karakterler pek yakında bu blogdalar...

      Sil
  2. Benim birincim, final yazısı nedeniyle Fiamma'dır. Bu gır gır şamata arasında gözlerimi doldurdu ya, ben de şaştım.
    Harika bir seri idi, eline, kalemine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim arkadaşım,sen de mi yad ettin o günleri... Ben her tiyatroya gidişimde sanki bu repliği bekler dururum hani alkış aklkış perde kapanır açılır yaa hep Münir Özkul çıkacak bu Perde kısmını yapacak diye umutlanırım. FAce bak bir de oraya Öztürk Serengil'i koydum, mendil al yanına ama:))

      Sil
  3. Hayal gücün süper. Çok eğlenceli bir seri oldu bu. Hatunların hepsi de birinci bence:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaa güldürdün beni hayal gücü mü bilmem ama eğlenceli oldu, ben de çok eğlendim ki size de koşturmacalar arasında biraz soluk aldırabildiysem ne mutlu...

      Sil
  4. Hadi bakalım herkeze şans diliyorum, Bay Random rüşvet kabul eder mi acaba, bi görüşsem mi acaba...olmadı hanımlrdan birini kaçırmak için bir çeteyle anlaşsam diyorum... o da olmadı kazananlara gönderileceklerin teslim edileceği kargo şirketinden birini ayarlasam, kendime yönlendirsem... Hiçbiri olmadı, Fiammayı dağa kaldırır, oturtur yaptırırım ben de :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyonn canımmm ne diyon duymuyorum bu kocakarılardan bulaştı bana da:)) Sen yeter ki beni kaçırt dağa, bak geri dönmem Solmaz teyzeyi de hazırla ben gelmezden önce:))

      Sil
    2. Fiammacım süpersin harikasın ellerine ağzına hayal gücüne sağlık arkadaşım gönlümün birincisi sensin ve senin yaptığın herşey

      Sil
    3. Sevgili Nurhancığım teşekkür ederim briincilik değil de şu sanal kubbede gönüllerde bir yer edinebildiysem ne mutlu bana
      :))

      Sil
  5. yardımcı laazımmı banucam.öhöm ayıptır söylemesi elim iyi çuval tutar bak taşıyıveririm de :)))kırışırız hatunları ne dersin?
    ayyy neler yazıyorum fiamma hep senin yüzünden eh bizde okuya okuya havaya girdik yani.cık cık!benim birincim editör oldu bilinsin!
    banucam bak teklifimde ciddiyim ona göre.bi msj at uçayım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay vayyy kötü karakter sergliyorsun haa Alanaycığım seni kapayacak bir yer biliyorum ben pek yakında yayında:))) Yine editör ben olacağım bak sana ilk müjde:))

      Sil
    2. Alanaycım, çoook ciddiyim, işbirliğin iyi olur bence de, hatun ben kendim gelirim ayaklarında ama kaçırmak iyi olacak yoksa bu kocakarılardan mahrum kalacğız :))

      Sil
    3. beni de alın aranıza.....

      Sil
    4. Ben olsam gitmem onlarla Adadenizim:)) Beni derken seni de gözleri görmez bunların:) KAzanan sensin!!!! Kaç kurtul ellerinden bak kargo şirketini bile ayarlamaya kalkıyorlar:)) Tebrik ederim tekrar...

      Sil
  6. ÇEKİLİŞ YORUMLARINA KAPANMIŞTIR...

    YanıtlaSil
  7. Şule ablacım son yarışmacına fark ettimde yorumlarımı bırakmamışım sanırım geç kaldım:(((
    Ama yinede benide çekilişe katarsın değil mi?
    Sonucu merakla bekleyeceğim sevgilerle:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meralciğim, yok ben kaydettim seni zaten de her yazının altına yorum yazman gerekmiyordu bir tek yorum yetiyordu:) Bir dahaki çekiliş yine pek yakında, kazananı açıkladım az önce:)

      Sil
  8. haha :) Ben yazacam ama yorumu bananeeeee :)
    Ama bittiğine çok üzüldüm hakikaten :) Her gün senden böyle bir seri okumaya çok alışmıştım inan ve resimlerdede kocakarılar pardon kokonalar haha :) Çok eğlendim bir haftada inan, ellerine kokonalarına, yüreğine sağlık :) Çok çok güzeldi yine yaparsın arada yarışmalar düzenlersin :) Yönetmen senarist ve diğer tüm koltuklarda yine sen olmak şartıyla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senaycığım az önce sonuçlar açıklandı bu kere kazanan Adadenizim oldu:) Bir dahaki yine pek yakında... ara vermeyelim değil mi?

      Sil
  9. Çok tatlılar çok sen de öyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Fadişciğim dahil edemedim ama seni yarışmaya niye katılmadın ki:( Eğlendik güldük, yazıştık, neyse bir dahakine beklerim...

      Sil
  10. Yanıtlar
    1. Ne saati neler oluyor burada kumpas mı kuruyorsunuz bakim:))

      Sil
  11. yarışma fiyaskoooooo:)))))
    hahahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HAdi ordan fiyaskoymuş, herkes gönlünün birincisini yaşatacak Fidoşcuğum daha iyi değil mi?

      Sil
  12. Ben böyle şeker, böyle yaratıcı, böyle keyifli yarışma görmedim Fiamma' cım. Helal olsun sana helal olsun :)

    YanıtlaSil
  13. yazılarını ardarda okudum sonra öyle bi keyiflendim ki yaktım bi keyf caaarası(Sigaranın köy örtmenliğim devrinden kalan adı)
    Bi de kaaave olaydı ki kalmamış:))

    YanıtlaSil