.

.

17 Ocak 2013 Perşembe

2013 Miss World Of- offf ki ne offf Kartaloş Kokonalar Yarışması-4






????     - Safişşşşşşşşş, Safişşşşşşşşşşşş nerdesin be cancağzım? Üffff üfff nerde bu kadın? Oğlum Safinaz hanım'a bir de sen sesleniver, kahveye bekliyorum bıraksın elindeki işi tez gelsin. Oğlum kime diyorum ben? Ayyy ne diyorum ben evde miyim ki Safiş'i kahveye çağırıyorum. Aklımı aldı bu kadın benim, 3 gündür sabahın köründe evden çıkıyor, gecenin yarısı dönüyor. Ahh ahretlik arkadaşım kötü yola düşmenden korkarım. Ne bu kadınlar böyle şıkır şıkır, neresi burası!!! Safişşşşş, Safişşşşşşşş nerdesin? Üfffff, üfffffff....

Safinaz  -  Ayy kim çağırıyor beni!!!(Aaa iyicene coştu bunlar, Saf-iii-naz derken bir de bana Safiş demeye başladılar. Bana öyle herkes Safiş diyemez bu ne samimiyet 3 günde ) AAAaaaaa Üffffftadeeeee, senin burada işin neeeeee?




Üftade   - Ahhh Safişim ahhhh, ne oldu sana, ne kapımı çalar oldun ne de kahve içer olduk beraber. Napıyorsun burada, neresi burası? Kötü yola mı düştün yoksa sen cola falan içmedin senet falan imzalamadın değil mi? Sakın Safişim sakın içme ne ye ne iç kimsenin elinden birşey... Üfffff Safişim üffffff son zamanlarda sana bir haller oldu, üff üfff.
Safinaz - Kendine gel kendine Üftadee, ne cola içtim ne de yol değiştirdim ben. Sunucu oldun ayol sunucu, blogda yarışma sunuyorum baksana, çokk iyi para teklif edince reddetmeyeyim dedim ben de o cevheri gördüler demek ki taş atıp kolum mu yoruluyor bak şurada. Bak bak Ülfiş şuradaki kadın var yaa Jenefer Lopez o juride, bir de Huysuz Vicdan var ki inan anlamadım neden huysuz derler ona ağzı var dili yok ayol. Üfiş bak ne diyeceğim iyi ki geldin, hemen şimdi seni apar topar sahneye çıkarıyorum, sakın bozuntuya verme sana ne sorarsam onu cevapla hatta sormam heyecanlanma diye ben toparlarım ortalığı, şu 3 juriden oy aldın mı tamamdır bu iş, birinci sen olursun, Tamam mı?
Üftade  - Ayy ilahiii Safişşşş:)))) Ama olmaz Safişim olmaz, ayy ben beceremem kiiii, göster bakimm nasıl yürüyeceğim, böyle mi, şöyle durup tam karşılarında şöyle estirik bir selam versem ayyyy olur vallahi, iyi ki gelmişim Safişşş:))) Makyajım nasıl, ayyy acele çıkmayaydım evden de daha yeni bir esvap giyeydim yaa. Üfff Safiş üfff neden  söylemedin daha önce bana da peşine takılkmak zorunda bıraktın böyle?
Safinaz   - Hadi Üfade, hadi acele ett, çağırıyorum seni artık sahneye, dediklerimi unutma!

Ve huzurlarınızda ÜF-ÜF-ÜFTADE Hanımmmmmm...


Safinaz    -  Hoşgeldiniz Üftade hanımmm, bu ne şıklık bu ne zerafett, bu ne mütevazilik, bu ne güzellik ,peri gibi süzüldünüz adeta Üftade hanım.(-Çaktırma Üftade!)
Üftade     - Ahhh teşekkür ederim, siz de ne kadar güzelsiniz, biz yarışmacılar ataç çıkarırsınız vallahi :))
Huysuz Vicdan - (Ayy dayanamayacağım sus sus nereye kadar,yedi sağırlar birbirini ağırlar, al birini vur ötekine, içim şişti bu nasıl yarışma, katanayı anlarım, kokonayı anlarım da bu kadar katnemlerini  nerden buldunuz bre insafsızlar??? Ben bile erkek halimle bu kadar katnem olamadım ömrü hayatımda...AYYY!!!)
Safinaz    - Üftade hanımcığım sanırım Istanbullusunuz, sanırım üzerinizdeki kıyafeti hani şu malum lüks mağazadan aldınız ve sanırım yarışmada iddialı adaylardansınız, değil mi Üftade hanımcığım.
Üftade     - Evet öyle Safişciğim iddialıyım ve çokkk heyecanlıyım, ayy pardon Safinaz Hanımcığım.
Safinaz    - Öyleyse sizi podyuma alalım ve şöyle bir podyumun tozunu attırın Miss World jurisi boy post endam görsün... Buyurunnn efemmmm şöyle buyurunnnn....(HAdi evde görüşürüz Üftiş:)))





15 yorum:

  1. Üftade mi hahaha :) Allahım nerden buluyon bu isimleri Allah aşkına :)
    Kız kaç yarışmacı olacak acaba hepsi birbirinden şık ve kokona meraklandım şimdi haha :)
    Safinaz kötü yola düşmeden biter mi bu yarışma yoksa katil oalcak sonunda kokonalar arasında haha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senaycığım otur yerine sıfır, okumamışsın ilk yazıyı, cumartesi son yarışmacı çıkacak pazar akşamı da çekiliş yaparız. Sonra yeni dizi geliyor yayına, bundan sonra böyleee ben de:))
      Safinaz'ın işi zorrr:))

      Sil
  2. süper bu yarışmacılar ya. Bak kazanmazsam oturup ağlayacağım ona göre....Hatta kazanamayanlar olarak Taksim'e bile çıkabiliriz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha haaa güldürdün beni Taksim'e haaa, gösterilere kapandı be gülüm orası sen Istanbul'a gelmeyeli...

      Sil
    2. biliyom olay da o zaten. O haliyle bile çıkarız yani Taksim'e.....(bunlar köprüleri tamir ettirdikçe bizim geleceğimiz de yok ya)

      Sil
  3. Üftade de fena değilmiş hani :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaaa ben de sevdim Üftadeyi, arkadaşı için bak ne yol katetti:))

      Sil
  4. Üftade'nin şeysi öbürlerininkinden küçük sanki :) Kendine iyi mi bakmış? Yoksa o da mı operasyon yaptırmış? Photoshop mu var yoksa? Aman diskalifiye olmasın sakın Safinaz gibi :)

    "Ahh ahretlik arkadaşım kötü yola düşmenden korkarım." Çok güldürdün beni :)
    Kızıl saçlar pek yakışmış yalnız...

    Fiamma'cım dizi takip eder gibi, merakla bekler oldum valla :) Çok heyecanlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üftadde hırs yapmıştır Marifetli Perim, arkadaşlar arası rekabet kurbanı o, az yiyiyor Safinaz'ı gördükçe:))

      Sil
  5. Üftadenin kıyafeti çok hoş olmuş bencede,
    şeker birşey ama yüzü pekbi nemrut safinaz arkadaşı diye pek eleştirmedi bakıyorumda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy eleştirir mi hiç o Safinazdan torpilli Meralciğim...

      Sil
  6. tiyatro izlemiş gibi oluyorum.bu karakterler pek canlı ,pek komik, pek cadı yav :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat bir tiyatro değil mi aslında Sevgili Filizciğim:)

      Sil
  7. Kıyafetlerinede bayıldım. Ne kadar güzeller:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee bugün ne giydin yarışmasına geliyorlar giymesinler mi yani Sevgili İlknurcuğum...

      Sil