.

.

14 Ocak 2013 Pazartesi

2013 Miss World Of-offf ki ne offf Kartaloş Kokanalar Yarışması-2


Evetttt efendim ben şen şakrak sunucunuz SAFİNAZ,  birileri sunuculuğu bana kaptırınca arkamdan nemrut falan laflar ediyormuş da hiçç umrumda değil rol çalmasın yorumlarda öyle deyin ona!! İşte  yine huzurlarınızdayım, aslında ne saf'ımdır ne de naz ederimmmm neden koymuşlar bu adı, bu adla ölmemeliyim şu yarışma bitsin mahkeme açacağım kendime:) Pek zormuş bu işler, yarışmacıların eteğini çek, orasını burasını düzelt, makyajlarını yap, podyuma hazırla  nasıl yürünür öğret, sonra vur sırtlarına perde gerisinden kırmızı halıya yolla, koş koş sahne de yerine al. İki günde belim büküldü vallahi!!! Ben  madem bu yarışmadan diskalifiye edildim bari bu görevi kapayım diye neredeyse para teklif edecekken meğer az daha çenemi tutabilseymişim çok yüklü bir maaş bile alabilecekmişim:)) Kıs kıs gülüyorlardır şimdi arkamdan, gülsünler gülsünler ben bilirim onlara edeceğimi, burnundan getireceğim yarışmacıların.

Evet şimdi ilk yarışmacımızı çağırayım fazla uzatmadan huzurlarınıza...
Huzurlarınızda KAKILMIŞ !!!!






Kakılmış   : (Telaşlı telaşlı...)Adım Kakılmış, 67 yaşındayım, evli, 9 çocuk anasıyım, hamdolsun iyiyim, hadi ben gideyim...
Safinaz      : Acelen ne Kakılmış hanım nereye gidiyorsun, ben soracağım sen cevaplayacaksın, sırtına motor takmış gibi n'olluyooo....
(çattık vallahi!)
Safinaz      : Nerden katılıyorsun yarışmaya?
Kakılmış   : Evdeeeeennnnn....
Safinaz      : Hangi evden Kakılmış hanım, anlamadım tane tane anlatın uğraştırmayın beni, daha ilk yarışmacısınız yordunuz vallahi?
Kakılmış   : Bak öyle üstüme gelme hanım ben her eve gitmem öyle bilesin! Solmaz hanımların evinden katılıyorum yarışmaya. Ben gündeliğe gitmiştim Solmaz hanımlara hani Pazartesileri  onun günü yaa, senden iyi olmasın iyi hanımdır haaa, kar kış tülleri yıkadıydım baktım pencereler epey kirlenmiş onları siliyor bir taraftan da türkü çığırıyordum, gerim de berim de yola dönük. Sonra bir baktım birileri beni çığırıyor, az gel hanım diye. Ben mi dedim, evet dediler, ben mi dedim evet dediler seni yarışmaya kattık dediler,  otomobile aldılar beni apar topar buraya getirdiler . Ne yapacağım de şarkı mı çığırayım, ne yapayım, eyleme beni yarım kaldı camlar, daha dönüp yapılacak dünya işim var benim. De hadi deee...Bir yarışmadır tutturdun boya çuvalına bandırdın beni daha yüzümü cifleyeceğim!
Safinaz       :  (Ayyyy Ammmm-mannnn nerden bulmuşlar bunu böyleee, yarışmacı mı bulamamışlar!) Hanım hanım, bugünkü giysini nerden buldun,sen mikrafona onu söyle! Amman şarkı türkü çığırmaya kalkma, şu podyum da bir iki tur  salın, jurinin önünde dur, sonra da git nereye gitmek istersen!!! ( Ayyyy ayyyy ne kadaarrr zor iş!)
Kakılmış    : (Nemrut  kadınnnn!!! günlerim dolu derim ben  senin gibisine...) Üstümdeki entarinin kumaşını metre hesabı pazardan aldıydık Dürdane ile birlikte, diktik bir örnek, kaldıydı bir yerde accık, sana da bluz çıkar ister misin? Önlüğe gelince  Ganimet hanım'ımın hediyesi , ona da dünürümü neyin bilme hedaye etmiş, 2 yıl dolap beklediydi, Bir kere dahi geymedi,, sonra sordum hanım ne zaman giycen bunu........
Safinaz        :  Amman iyi iyiiii, hadi yürü şimdi jurinin önüne kadar bi de sonra bir daha gözüme görünme!!!
Kakılmış      : ...,!!!,????



Çekilişe katılmak için şartlar 2013 Miss World Of _offf ki ne off Kartaloş Kokanalar Yarışması Başlıyorrr'da)

23 yorum:

  1. Kakılmış da hakkaten kakılmış:)))))
    benim safinazım bi tane....
    kızım kopardın beni burda okurken,
    gözümün önünde canlardım da,bunlar gerçek olsalar ne iyi olurdu dedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kakılmış Kakılmış haaa senin o Safinazdan çok severim bilesin Fidoş Hanım, benim majör karakterim ooo:)))TV de var bu yarışma ordan transfer ettim ben Jenefer Lopezle, Uğurcan Çerez'i:))
      Söyle bakimmmmmm, Filiz niye katılmıyor çekilişime, ikiniz bir fidanın güller açan dalısınız, iki kelam etmeli yani kurallar gereği.

      Sil
  2. Bu Safinaz hanımın elinden çekeceği var yarışmacıların...
    İyi şanslar Kakılmış hanım :)

    Not: Azimliyim, her gün buradayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk zor işleri Marifetli Perim, Safinaz da haklı baksana ben bile blog yazılarını ona yıktım:))
      Şansın bol olsun can:))Hergün gel beklerim:))

      Sil
  3. Ay Allah iyiliğini versin canım ya :) KAkaılmışa da bayıldım hepsi birbirinden eğlenceli tipler olmuşlar hele o arkadan görüntüleri vallahi beni bitiriyor gülme krizine girecektim kakılmışın arka açıdan görüntüsünü görünce çok şirin çok doğal görünüyorlar :) Diyaloglar da süper ama Safinazı kovarlar yakında herşeye çatıyor haha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kakılmış prima karakterlerden Senaycığım:) Safinazı kolay kovamazlar onca işi kim yapacak onu kovarlarsa? Herkes memnun bakma sen can:))) Şansın bol olsun...

      Sil
  4. Bildiğin karakterleri ve senaryosuyla sen tiyatro yapıyosun, hayran kaldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can sıkıntısı desem değillll Baharcığım iki ayağım bir pabuçta aslında ama azcık keyifli olsun dedim. ŞAnsın bol olsun...

      Sil
  5. Ablacım ellerine yüreğine sağlık,hem yazdım hem oynadım tadında süper olmuş.Eller ne derse desin ben safinazı seviyom.dobra bi yönü var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesliciğim teşekkür ederim. Safinaz'ı herkes seviyor, bloğumu ele geçirecek nerdeyse:)) Şansın bol olsun...

      Sil
  6. İyi Şanslar Şule ablam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da bol şans Dilekciğim, nerede bizim pijama çetesi?:))

      Sil
  7. Herşey çok güzel de, en bayıldığım şey ne biliyormusun, popo arasına sıkışan etek. Nerde görsem yarılırım gülmekten.
    Bu arada ben kaçırdım galiba, Safinaz neden diskalifiye oldu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O popoya iğne batırılacak ondan öyle koca popolu bu kadınlar:))) Safinaz başvuru formunu dolduruyordu, kalemi yere düşürdü, sonra kalemi yerden almak için eğildi, tam alırken fiamma da oradaydı ve poposunun jenefer lopez gibi olduğunu yani müdahale edildiğini yani yağlarını aldırdığını farketti ve diskalifiye etti. Ayy ne meraklı şeysin sen yaaa!! Bu benim hayalim kime ne? Ha ha haaa, okumuyorsun yazının içini, bir daha, daha uzun yazıp içinde herhangi bir yerden sınav yapacağımi tabii yazıları yayından kaldıracağım:)kopya çekebilmek yok yani:))

      Sil
  8. Kakılmışı Solmaz hanımların evinden niye aldılar ki apar topar, daha pencereleri bitirmemişti, bari yerine Safinaz geleydi de kar bastırmadan bitirivereydi işleri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm zor soru:))) Solmaz hanım gönderdi, meşhur olur belki diye:)) hanımdan izinli yani:)) poposuna bakıp yarışmaya adam topluyorlardı:))

      Sil
  9. bu kadar sevinli bir yazı ve de bu kadar sevimli karekterler olur mu yahuu !! bayıldım bu Kakılmış, Safinaz ikilisine. ee kakılmış en şık hanım seçildi mi bari :)
    ellerin ve esprili kalemin dert görmesin emi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zulatancığım bu dizi halinde haftasonuna kadar devam edecek, bu yüzden daha seçilmedi:)) Şansın bol olsun...

      Sil
  10. ben safinazı tek geçerim kakılmışta kimmiş...

    YanıtlaSil
  11. Kıyamam ben bu Kakılmışa ya :))Safinaz pek görmüş geçirmiş de bu Kakılmış evden çıkmış eve girmiş oy oy oy kıyamam ya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ülkerciğim, Kakılmış Safinaz'ın eline su dökemez fettanlık konusunda, 9 çocuk evde, her günü dolu, koca bir yanda yani zor hayatı hiç vakti yok...

      Sil
  12. ÇEKİLİŞ YORUMLARINA KAPANMIŞTIR.

    YanıtlaSil