.

.

18 Ocak 2013 Cuma

2013 Miss World Of_ off ki ne offf Kartaloş Kokonalar Yarışması-6

(Editör/o ben oluyorum yani Fiamma:)))Cumartesi'nin yayınıdır haaaa, karambole gitmesin:) Bir günde iki yayın yapacaak karakter kalmadı bu seriye elimde:))


Safinaz             - Kızımmmm ne işin var senin podyum da. Kime diyorum ben! Sen kimin çocuğusun bakimmm. Gel buraya, koşma düşeceksin şimdi, nerde senin annen baban? Sen kime nanik yapıyorsun, ne ayıp, ne ayıpppp! Yok mu annesi babası bu çocuğun? Hiç böyle çocuk görmedim! Huysuz'un Uğurcan'ın çocuğu yok bildiğim kadarıyla, ayyy Jenefer'in kızı olmasın bu? (-Ayyy inşallah bunu da yarışmacı diye çıkarmazlar karşıma düşer bayılırım)




Meşgale           - Bıcırıkk gel yavrum buraya... Gitme o kadının yanına, öcü o, gel kızım gel!! Kıyamam ben sana, ağlama, yavrum. Korktun mu senn, çok mu korktun. Hanimiş annanesinin güzel torunu, hanimiş benim meleğim?
Safinaz              - Sizin çocuğunuz mu hanım? Ne diye salıyorsunuz ortaya?

Meşgale            - Gözlerin görmüyor galiba, benim çocuğum olacak yaşta mıyım ben tövbe tövbee!! Ne diye çocuğa bağırıyorsunuz hanım!!! Bak korkuttunuz yavrucağı, ağlıyor. Ne olmuş yani podyumu mu yedi çıktı azcık oynadı.Kimse bağıramaz benim kuzuma. Saatlerdir oturuyoruz burada sizin yüzünüzden, sıkıldı çocuk, alkışla alkışla, sessiz ol, sus kızım, suuuss... Oncacık çocuk oturamaz ki saatlerdir, yeter ama sıkıldık biz. Nasıl susturacağım şimdi ben bu çocuğu?Sus yavrum suss, sana kızmamış bak teyze yanlış anlamışsın.. Gel annanesinin gülü, gel kucağıma...

Safinaz              - Kızarım tabii hanım, bir hakim olamıyorsunuz çocuğa?
Meşgale            - Bak sana kızmamış yavrum bana kızmış, gördün mü bak:)) Şimdi ben de ona kızar, şaka yaptımmmm derim. Hadi ağlama kuzum, sus ağlama. Hani markete gidecektik yaaa en büyük çikolatayı alacam ben sana. Hımmmmmmm hımmmm hanımmm biz de sana kızarızzzz, sus bakimmmm bağırma bana, hımmmmmm!!!! Bak kızdım ben ona yavrum ,bak, hadi gidelim ağlama...

Safinaz              - Tamam kızdınız, kzdınız ben de çok korktum , anladık anladık hanım, hadi bırakın çocuğu da gelin yürüyün şu podyumda da kazasız belasız bu günü de bitirelim.
Meşgale            - Ne diyorsun sen be kadın! Demin podyumda çocuk yürüdü diye kızıyordun şimdi bana gel yürü diyorsun. Deli misin nesin sen, zaten hiç normal değil senin bakışların da dönük dönük. Tövbe, tövbe...
Safinaz              -Gel uğraştırma beni, zıvanadan çıkarma kadın, yürü şu podyum da ver selamını , al torununu git başımdan. Hadi gel, gell, tamam torununla gel, söz agucuk gugucuk yapacam ben ona, bak güle oynaya gidecek buradan.
Meşgale            - EE tamam o zaman. Bakk Bıcırık teyze seni çokk sevmiş gelsin podyuma diyor illa, hadi kızım gidelim, çikolata verir belki bize.

Safinaz              - (ayyy ayyyy  şimdi elimden bir kaza çıkacak!) Nerden geldin hanım, adın ne,bugün ne giydin? Çocuğu ver bak oradaki teyzeyi istiyor şimdi de, hadi kızım bak git sen otur seyret annaneyi.... Ayyy hanimiş annanesiiii!!! (Iyyyy!!!!)
Meşgale            - Hadi git kızım teyzeye. Hah, otur orda... Kızımın evinden geldik, o çalışıyor ben de işte bu hoppidi hoppidi toruna bakıyorum . Adım Meşgale.İşte bu dünya tatlısı ile meşgul oluyorum. Evden  apar topar çıktık, çocuk çikolata diye tutturunca vallahi kusura bakma ev hali öyle özel birşey giyemedim çocukta olunca. Sen de söyle kızım adını söyle bak teyze sana çikolata verecekmiş:) Hadi Bıcırık? Korktu sizden yaa ısınamaz şimdi öyle kolay.
Safinaz             - Ayyy yarışmaya geliyorsunuz üzerinize ne varsa sahneye fırlıyorsunuz öyle mi? Ha haaa hiç güleceğim yoktu. Hanım siz dalga mı geçiyorsunuz bizimle ciddi bir yarışma bu?
Meşgale           - Niye dalga geçecekmişim ki? Ev hali dedik yaa!!
Safinaz             - Ev hali ha!
Meşgale           - Evet, beğenemediniz galiba, ben de bilirim giyinip kuşanıp gelmeyi de zorla minnet rica getirdi ekip bizi buraya şimdi de sona yaklaştılar yaa adam beğenmiyorlar. Markete çikolata almaya çıkmıştık, ön koltuklardan seyirci eksiği varmış illa gelip alkış tutun dediler. Torun var dedim,olsunn o da çıp-.çıp yapar dediler. EE bütün gün çocuk evde sıkılıyor ben de değişiklik olsun diye getirdim öyle olunca.Fena mı ettik?
Safinaz              - Ayyy hanım inanmıyorum siz seyirci misiniz şimdi? Yani yarışmacı değil misiniz? Öyleyse ne işiniz var podyumda?
Meşgale            - Tabiii değiliz ya ne sandınız siz, ne işim olur benim yarışmayla!Çocuk fırlayınca ben de arkasından seyirdim.
Safinaz              - Ayyy inin podyumdan inin, Allah nasıl bilirse öyle yapsın sizi. Nasıl toparlayacağım ben şimdi yarışmayı? Hadi yürüyün hadiiii!!!
Meşgale             - Gel kızım gelllll bu kadın delirmiş, kolundan tuttuğunu yarışmacı yapıyor, kaçalım biz, kaçalımmm. Hadi koş, koş yapalımmmm...Geç oldu anne gelmiştir eve, hadi kızım hadiiii:))
Çekilişe katılmak için son günler ve şartlar 2013 Miss World Of _offf ki ne off Kartaloş Kokanalar Yarışması Başlıyorrr'da)

17 yorum:

  1. Alemsin valla. Akşam akşam keyfim nasıl da yerine geldi. O kadar güzel olmuş ki senin karakterlerin. Bu yaştan sonra evcilik oynatacaklar bana da. :) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsümcüğüm çok mutlu oldun keyif verdiğine, şansın bol olsun...Aman oynayalım, alıştırma yapmış oluruz 2. çocukluk dönemimize, canım annanem vefat etmezden az zaman önce yumoş reklamları başlamıtı tv de,yumoşun ayısından istemişti ve o zamanlar böyle oyuncaklar yok piyasa da ne yaptık ettik bulduk ne kadar mutlu olduydu:))

      Sil
  2. Hahaha :) Cumartesi gününün yazısıymış ama yorumu da cumartesi okursun artık haha :)
    MEşgale adına bayıldım nerden gelir aklına senin böyle şeyler. Ama bu seri bitmesin kısss vallahi komedi kitabı okur gibiydim :) Her gün bir perdesi sergilenen bir tiyatro veya :) Çok eğlenceliydi Fiammaaaaaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senaycığım vallahi bilmiyorum nerden buluyorum böyle karakterleri ama bu bitecek yenisi başlayacak yoksa sen onu hiç mi merak etmiyrsun nasıl bir şey olacak acaba diye????

      Sil
  3. Ay Allahım yaaa... resmen tiyatro oyunu yazıyorsun sen valla, yeteneklerine bir de bu eklendi yani pesssss :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kar kış evden çıkamıyorsun oku işte ayapına tiyatro getirdim daha ne istiyorsun ki:))) Dur bak yenisini yazıyorum çokk hoş olacak...

      Sil
  4. Jennefer, hahahahah:) Ay okurken koptum, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. Meşgale de çok tonton bir anneanneymiş, sevdim onu da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaa bak ben sana demiştim baştan karar kılma diye:))

      Sil
  6. :))yaratıcı kadınsın vesselam.sen oyun falan yazsana:)) karakterler şahane fiammam.yorgun yoğun ve salak bir notbooktan yorum yazamadım.amaaa çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alanaycığım teşekkür ederim.... EE bu da oyun olarak kurgulandı zaten:)) Şimdi yenisini hazırlıyorum bakalım onu beğenecek misiniz?

      Sil
  7. Süpermiş bu meşgalee torun da benim toruna benziyo ayol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalanım Elgiz e nice mutlu güzel huzurlu bol kahkahalı yaşlar diliyorum nasılda 2 yaş oldu değil mi? Ben kızlara bakıyorum ve inanamıyorum.

      Sil
  8. bir hatunda da beni model al nooolursun ayol bayılıyorum bunlara:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen model olamazsın Dukan diyeti yaptın bikerem, arka taraf uymaz kızım incecik oldun nerde o popo sende bunlar iğnelik:)) tahtaya batmaz iğne...

      Sil
  9. ÇEKİLİŞ YORUMLARINA KAPANMIŞTIR.

    YanıtlaSil