.

.

18 Aralık 2012 Salı

Geri Dönüşüm Çanta Yarışıyor...


Birinci eserimden sonra madem katılımda eser sınırlaması yok, ben de şansımı katlayayım dedim. Yok illa kazanacağım o keçeleri, keçileştim mi, hırs mı yaptım ne? İyi yapmış mıyım? :) )
Evet, yarışmada aradığım ikinci şans bir promasyon ilaç çantası ile…
Bir eczanenin promasyon ilaç çantası bu defa spor bir omuz çantasına dönüştürüldü. Üzerinde reklam olan ürünleri pek severek kullanmam, ne yalan söyleyeyim. Ama kullanılan malzeme kaliteli olunca kenarda öylecene de bırakmaya kıyamadım. Bu vesile ile el attım. Yarışmaya illa katılacağım yaaa, bu da aradan çıktı bu vesileyle iyi oldu.
Daha önce yazlığa duvar panosu olarak yaptığım kumaştan artan küçük bir parçayı yeniden renklendirdim. Reklam kısmının üzerine gelecek şekilde monte ettim. Lakin öyle büyük promasyon yazmışlar ki kapamaya yetmedi. Kenarına önce tülü kornişe takmak için kullanılan bir ürünü monte ettim, üzerine de döşemelerde kullanılan sutaşı geçtim. Eski halinde ortada olan saplarını kesip 2 çıpa ile şıklaştırdım, arasına poşet saplarından gemici düğümü ile süs yaptım. Çantanın içini evde bol miktarda bulunan yatak örtülerimin altından söktüğüm astarla cepli astar yaptım ve bir de halat formuna yakın bulduğum sap taktım. Böylecene şık, kullanılabilir bir yazlık çantaya dönüştü.

7 yorum:

  1. Gördüm bunu bugün. Hatta "aaaaa ne güzel kim yapmışki" dedim seni gördüm. Ama yine eski yarışmalardaki gibi dost muhabbeti dönüyor sanırım. Değilse bir iki süper iş var aldıkları beğeni çok düşük geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendim ooo:)) Dostu olan kazanırsa vay halimize öyleyse mi demeliyiz:)) boşver ben eğleniyorum bayağı...

      Sil
  2. Mısır bebek çok güzel, bol booool şans diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çalışmanız çok güzel olmuş, bayıldım, yalnız o ortakdaki, deniz kıyısı temalı çalışmanın ne olduğunu tam anlayamadım, kumaş boyama mı yoksa etamin işi mi? Harika birşey olmuş bu elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gooogook, o daha önce yaptığım bir duvar panosu çalışmasından artan kumaş parçası ve hazır duk kumaşı yanlız renkler her ikisindeki gibi değil ben kumaş boyası ile yeniden renklendirme yaptım. ilk çalışmam burada: arzu ederseniz bakın.(2011/5.ay o duvara pencere açılacak) teşekkür ederim.
      http://fiammaninguncesi.blogspot.com/2011/05/kararlym-o-duvara-pencere-aclacak.html

      Sil