.

.

1 Temmuz 2012 Pazar

Kot Bileklik Üçlemesi...

Rahat kot elbiseler söz konusu olunca dayanamayıp alıyorum. Ama bu defa yanılmışım daha doğrusu içimde tuhaf bir his vardı giymem ben bunu diye, öyle de oldu. İçine bluz giymeli jampir tarzı bir elbise 2 yıldır dolap bekliyor, kıyamıyorum da tümden gözden çıkarmaya, bu sıcaklarda içine bluz giyilmiyor, bluzsüz hiç giyilmiyor:( Bir ümit bu sene kestim etek yaptım, yıllar var ki etek filan giydiğim yok yine giymeyeceğimi bile bile yaptık bir iş, eee artan kumaşları atmak yok elbet onların suyunu çıkarıp bir şeyler yaparım değil mi?:))

Önce bu yazımdaki bebeğe elbise oldu, ardından da bu kot bileklikler.Seneye eteği keser çanta yaparım:)) Ayy olur mu olur:) En iyisi bu yaz sonuna kadar bir kere bile giymezsen ben onu kumaş deposuna aktarayım:) Hem de kaç çanta çıkar, 100 lerce de bileklik, ol-leyy:)




Not: Ayy tam yazı hazırlarken dellendim yine? Yazdığım yazıda bazı kısımlar önizlemeye basınca beyazlatılmış çıkıyor yayınlayınca da aynen öyle kalıyor, dün Sevgili Asortik Krepciğimin bloğunda bu konuya ucundan vakıf oldum, sansürmüş! Neyine sansür, neyime sansür bir türlü konuyu halen kavrayamamış bulunmaktayım. Bir şeyler kaçırmışım arada ama ne? Sizlere de oluyor mu, bilgisi olan varsa faydalanacağım bir kaynak bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kışşş kıışşş sansür müsün nesin, git başımdan:))

26 yorum:

  1. "Elbise" "bluzsuz" kelimeleri yan yana gelince erotik etki yaratmakta olup, İBÜK (İnternet Bilgisayar Üst Kurulu) tarafından sansürlenmiştir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaka gibi yazdıkların Nihalciğim, ya da öyle olmasını diliyorum, benim kelimelerime takılırlarsa hiç çıkamazlar bu üst kurul işin içinden. Ama ben cidden merak ediyorum bu durumun açılımını, ilk paragrafım neden böyle çıkıyor diye:))
      Hem sen benim bilekliklerimi beğenmedin mi:( İBÜK demiş kaçmışsın:)))

      Sil
    2. Beğenmez olur muyum hiç? Valla yazdım sandım, meğer İBÜK'e takılıp kalmışım. Buluş da çok güzel, uygulama da. Pek tabii favorim kedili olan :) Ellerine sağlık Fiamma'cığım.

      Sil
    3. OOO desene bu İBÜK le işim iş:))Bende sana zaten şaka yaptım Nihalciğim:)) şımarayım dedim 2 kelamınla:)

      Sil
  2. Ben de şişkoluktan yırtılıveren kotlara kıyamayıp depoya atıp duruyorum. Kapı süsü yapmaya niyetlenip duruyorum ya tembellik başa bela. Bileklikler süper olmuş. Çantaları merakla beklemekteyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çantalar seneye artık Boncukçum:) bu sene çanta moduna giremedim bir girsem daha önce yapmak istediğim bir çanta var onu ele alacağım ama olabilemedi:)) Bileklikleri beğenmene sevindim teşekkür ederim:)

      Sil
  3. seri üretime geçtin bileklikler konusunda. Valla ev halkı kıyafetlerini saklayacak senden. Desenini-rengini beyenirsin diye.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yaaa kendi kıyafetlerimi kesip biçmekten kimseninkine sıra gelmez bende:)) Kolay oluyor bileklik yapmak zevkli de ne bileyim sardım bu günlerde geçer elbet:))

      Sil
  4. Ben hiç ön izleme yapmıyorum ki, yallah yayına. Yazım hatası filan varsa ''düzenle22 den hallediyorum. Bu yüzden hiç başıma gelmedi. Tuhaf.
    Bileklikler süper. Hele şu uçlara dantel kıstırma fikrini çok tuttum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sen kısa ve öz konuşuyorsun o yüzden Nihalciğimin dediği İBÜK sen,i değerlendiremiyordur bile, benim yazılarımın ise içinden çıkamıyordur:)) He heeeee:)) İBÜK çıldırtmaca oynayacağım da sonucu ne olacak bir bilsem:)
      Bende o aparatları çok sevdim şıpşak ve bayağı da sağlam üstelik, dantelleri dikiyorum can kıstırma tutmaz sanırım.

      Sil
  5. Güzel oluyorlar ama yaaa,afferin sana :)
    Ama ben hala duvar süsü peşindeyim :))
    Şu senin sansür dediğin, acaba arka plan rengi seçeneği var ya "bağla"nın yanında ona filan mı basıyorsun acaba dedim ama....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Banuşum, nasıl bir süs hayal ediyorsun anlayabilemedim ki can, senin arşivde örnek bişi vardır paylaşsana, ya da bu kalpleri büyüklü küçüklü yapıp alt alta mı asmalı ne seni memnun edebilmek için:))
      Sansür konusu öyle değil yaa baka bişi sonunda Nihal'in yazdığına inanacağım herhalde, ben yapsam yazının tümüne yaparım bu sadece belli yerlerinde oluyor, mesela o pragrafı kaldırayım yazı tümden temizleniyor, tamam ne yapacaklarsa yapsınlar da benim fonumu niye bozuyorlar ki:(( He hee beni poşete koyamazlar ne yaparlarsa yapsınlar:))

      Sil
  6. bileklikler dantelleriyle çok hoş olmuşlar... ellerine sağlık.
    sen söyleyinceye dek bu konuyu hiç bilmiyordum... bende olmuyor demek ki... gönderiyi önizlemeli yapmıyorum belki ondan... blog background unu beyaz yapsan en azından görüntüde yok olur, diyeceğim... ama öyle büyük bir rahatsızlık da vermiyor okurken...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ruşyenacığım.:)
      Sonunda öyle birşey yapacağım herhalde ama zaten pek sade suya bir blog görüntü itibarıyle sırf bu yüzden bir de rengiyle oynamalı mıyım diye düşünüyor insan:( Madem onlar yapıyor onlar bulsun çözümünü zarar vermeden.

      Sil
  7. Oh ne ala mutlaka eteğin pek güzel olmuştur ve sana da çok yakışmıştır. Sağlıkla kullan şeker. Bilekliklerde pek şık olmuşlar. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha siftah yapmadım Dilekciğim, havuz ev arası gidip geliyorum, birde pantalonun rahatlığı olunca uygun zaman bulamıyorum ama bakacağız bakalım. Teşekkür ederim.

      Sil
  8. So beautiful :) I am lucky I have already your handmade bracelet :) you are so lovely my dear..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Actually I'm lucky that I have a sweet friend like you... Thank you Khadija:))

      Sil
  9. Ahh pantolanlar çıkalı beri etek ,elbise giymez olduk ama ben bu sene kiloları kapatmak için elbise ve etek giymeye çalışıyorum .Senin kot etekte renkli bluzlarla yakışır sana .Bileklikler çok şirin olmuş. Bloglar şaşırıyor bazen .sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi mi geliyormuş Mevdoşcuğum kilolara, öyleyse tam benlik olmuş etek:)) Elbise tamam hemen tak çık da eteği hepten unuttuk. ALlah razı olsun şu pantalonu çıkarandan, hem şık geliyor hem de kullanışlı... Bileklikler için teşekkür ederim...

      Sil
  10. Çok beğendim romantik dantelli bilekliklerini,aparatları da güzel.Birden yapasım geldi :) Yazıda başına gelenleri hiç bilmiyorum,denemek için bir bakmalı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Çiğdemciğim denemek için alıyorum aparatları 3-4 tane sonra bir gidip bakıyorum yok arkası, eminönüne yollanmak lazım netice de, ama çok kullanışlı...

      Sil
  11. bayıldımmmmmmmmm.....
    kızımın küçülen kotunu kesip, şort yapmıştım ve parçalarını ne yapsam ne denesem acaba diye atamamıştım.
    izin verirsen ben de deneyebilirmiyimmmmm lütfennnn ;D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkolsun ne izni, dene dene hiç durma, tatil modundayım ancak gördüm hem bana da yeni fikir veriri daha kumaşın tamamı bitmedi:) Teşekkür ederim...

      Sil
  12. bu sahane bıleklık artık benım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi günlerde kullan Serpilciğim sana şans getirsin inşallah her daim...

      Sil