.

.

6 Mayıs 2012 Pazar

Ayıldıııııı:))

Dünün devamı olsun mu bu yazı?

Canım benimm, özür dilerim senden, seni alırken niyetim  ağırlığımla ezmek değil yemekti :))
Vahşi bir başka cümle kurdum galiba:)) 



Kekik gördüğünüz üzere ayıldı, yaşatmayı başardım, bir kaç gün daha geçsin, toparlansın biraz tekrar toprağından çıkarıp daha düzgün fideler halinde ekeceğim, dün can havliyle bu kadar oldu. Rüzgar estikçe mis gibi kokuyor, değdi yani, saksıları pek sevdim 1 YTL ye sudan ucuz, balkondaki diğer saksıları bile yenileyebilirim, haftaya, ama aklım asıl reyhan, fesleğen ve nane de kaldı, onlarda köklüydü, keşke alsaydım dedim sera gibi olurdu balkon, haftaya gidersem onları da alacağım tek bir saksıya da olsa ekmek için:)) Hala haftayadan bahsediyorum değil mi, yok yok endişelenmeyim kafamı çarpmadım normal halim:)))

Pazarı severim ben, napim. Gülü seven dikenine katlanır bir tek taşcık beni yolumdan döndürecek değil ya hem o taş benle savrulmuş kimbilir nereye gitmiştir:))Annemin de bakışları düzeldi, artık dik dik bakmıyor, haftaya kadar o da  unutur:))

Dün pazardan aldığım bluzleri yıkadım, bugün ütüledim. Bu en sevdiğim, kolunda leke vardı çamaşır suyuyla çıktı, vallahi çıkmasaydı da ben oraya eteğindeki yazıyı copy paste yapıp yine giyecektim. Önündeki kızı, çantasını, ayakkabısını, şapkasını boncukla tamamen işlemişler. Renklerini de çok sevdim altına bir kot, hoş durur herhalde, daha olacak mı nasıl duracak diye giyip denemedim:))




Bu da ikincisi.Vintage bir görüntüsü var renklerinin dağılımını sevdim. Kotla da olur, kahve tonunda herhangi bir şeyler de. Buna da dantel ve yarım inciler var elimde onlardan biraz ekleyip süsleyeceğim bir de tekstil bişisi var boyutlandırıyor onuda deneyebilirim.




Ve bu da sonuncusu etek yanları sarkık, püfür püfür rengini de sevdim, taytla falan hoş durur. Kendimden birşeyler katar mıyım bu hali ile kullanır mıyım daha karar veremedim elimde cebine iliştireceğim aynı renk dantel var. Canım oynamak istiyor, yani şıkıdım şıkıdım değil yanlış anlamayın üzerime giyip oynamak değil kastettiğim, üzerlerine bir şeyler ekleyerek oynama eylemini yapmak istiyorum. Hem öbürünü istesem de yapamam zaten:))


Yine her işimi balkonda görmeye başladım, yakında yatağımı da  taşısam mı acaba? :)) Banu, benim adımı anmadan bana sataşmadan duramıyorsun değil mi diyor, ben de içimden  haklı  diyorum da, olmuyor, onun evin etrafındaki varenda ben de olsa herhalde nereye yerleşeceğim derken kafayı yerdim, zor işi vallahi Allah dağına göre kar mı veriyor ne?:))  Yarına randevu aldım, nette var gözüküyor ama yakınımdaki hastanede Podoloji yokmuş:( Etiler'e Sağlık Merkezine yönlendirdiler, gideceğiz göreceğiz, Allahın izni ile hallolup geleceğiz.

Gazetenin üstündeki Bizim Kahve yazısı ne de hoş durmuş yazımı bütünlemiş:))

Son durum budur:))

20 yorum:

  1. bluzlarına bayıldım ne kadar değişik,pazara gittiğine değmiş şekerim iyi günler de giy.benim bir amca kızım vardı bozulan çiçeklerine kötü kötü konuşur atarım sizi sökerim sizi falan diye çiçekler ertesi gün coşardı.senin kekiklerde onu hatırlattı.dr.sonrası konuşuruz çok öptümm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilciğim, teşekkür ederim:) O amca kızın gelip küfür etse benim çiçeklere fayda etmez can, çok güneş alıyor balkon, ben yaşamak için çingene panayırına çevirdim göürntü kirliliği bendne başka yaratan yok buralarda ama çiçekleri dayandıramıyorum:))

      Sil
  2. Bluzların süslemeli halini merak ettim ,dilediğin gibi olur inş.
    Bloğumda ödülün var canım , iyi pazarlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Düşlerimdeki İncilerciğim, dur bi kendime geleyim önce daha denemedim bile hiçbirini:)) Süsleyince eklerim buraya:)
      Bugün geldim gördüm ödülümü lakin yazamadım bişicik,teşekkür ederim.Sevindim de üstelik ama umarım darılmazsın bana bu alamadığım ilk ödül değil. Benim sayfanın en bii aşağılarına baksaydın sen de bana ödülü vermezdin zaten:)) Yine de gelip bloğunda cevaplayacağım ödülün sorularını. Oldu mu can?

      Sil
    2. Canım kusura bakma , alttaki yazıyı görmemiştim.Bloğuna bakmadan yazmıştım ismini :((( Dönüp cevapladığın için teşekkür ederim ...Hoşlanmadığın halde yapmışsın , çok saolasın ...İyi akşamlar...

      Sil
    3. Asıl sen kusura bakma, daha önce kabul etmeme yönünde karar alıp uyguladığım için kırmak istemememe rağmen yapamadım İlknurcuğum, ama ödül almak güzel bir şey, eğer gelip içimi bloğunda dökmeme her defasında izin verirsen seve seve gelir alırım ödülümü pek bir rahatlatıyor aslında:))

      Sil
    4. Olur tatlım , dilediğin zaman gelip içini dökebilirsin , seve seve dinlerim :))))
      Ödüll almak keyifli oluyor bazen , itiraf ediyorum anlamsız bulduğum ödüller de oldu .Bazen yaptım bazen aflarına sığınıp yapmadım.Bazen içimizi dökmek için bahane oluyor :))
      iyi geceler canım :)

      Sil
    5. Teşekkürler, iyi geceler:))

      Sil
  3. Bir ara ben de balkonda roka yetiştirmiştim, heveslendim yine.Bluzların çok güzel, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Noblessem bayılırım rokaya, hele kendin yetiştirince aroması kimbilir nasıl olur, bakim pazara varsa köklü ben de ekeyim biraz sende beni heveslendirdin, battı balık yan gider:)) Teşekkürler...
      Bloğun düzeldi mi?

      Sil
  4. Önceki yazınla bu birleşti, başım döndü vallahi. Maşallah diyorum hemencecik. Nazara mazara inanmam da başına gelenlere bakınca... bilmem ki.
    Demin Meral Hanım'a da yazdım, böyle yoğun hamaratlıklar, hareketler-bereketler, üretimler görünce utanır oldum. Mıy mıy dolaşıp duruyorum. Bi üflesene bu yana doğru. Rüzgarından faydalanırım belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha kendime gelemedim hani senin şu basit battaniyenin deseninden, sen üfle bence oralardan zerresi ulaşsa bana kardır:))Teşekkür ederim Nihalciğim nazarlık yanım yok bu yüzden ben de nazara kendimle ilgili inanmam akacak kan damarda durmaz bir tek ona inanırım.

      Sil
  5. Kekikciğe geçmiş olsun. Tekrar hayata hoşgelmiş. Ciciler de pek güzel keyifle kullanılsın. Bende pazara gitmeyi çok severim. Her zaman bana cıvıl cıvı rengarenk gelir. Her hafta gitmeye çalışırım. Sanada geçmiş olsun şeker.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara nın pazarlarını bilmiyorum ama bilmek isterdim sizlerle birlikte, Ankaradaki pazarlara doyamayıp Istanbul'da pazar gezmesi yapan çok tatlı bir arkadaşım var benim bugün hangi pazarda acaba (Nalandan bahsediyorum) :))Kekikcik iyi halde Dilekciğim:)

      Sil
  6. Ben yokken ne kara çok şey yapmışsın, helal sana, dizin içinde geçmiş olsun, doktorda kolaylıklar diliyorum canım, bluzlara bayıldım bu arada:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdacığım, yapmadığım şey kalmadı bir çarpma bir de düşme sığdırdım:)) Dr çok iyi geçti, bluzler için teşekkürler.

      Sil
  7. son durum gayet iyi görünüyor, bitkilerle haşır neşir olmak, alışveriş yapıp birsürü ciciyi toplamak... daha ne olsun:)) iyi günlerde kullan.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Kokşsun kokooooş :))))))
    Gelirken kot pantolon üzerine bunların hepsini giymek üzere gel, her veranda da ayrı bir tanesini giyersin :))))))

    YanıtlaSil