.

.

3 Ekim 2011 Pazartesi

Bade'ye ve Buse'ye:)))

Nalan teyzesi göndermiş Bade'me ve Buse'me bu güzel hediyeleri. Bakar mısınızzz?  Dükkanına koyacağı birbirinden güzel ürünlerle satış için  hazırlanırken ben her gece bloğuna gidip  gelip gelinini ve yeni doğan kardeşini hatırlatırsam böyle de mahçup olurum değil mi? Beni çok mahçup etti ama ikisi de öyle güzeller ki, ben kızlar adına teşekkür ediyorum Nalan teyzelerine.
Ayy Buseyi kesin kıskanmıyorum şimdilik kendi halinde yalanıp duruyor da ayy kıskanmıyorum diyemeyeceğim bu Badeyi çünkü kıskanıyorum yaa sen şimdi git kendi ellerinle ver bir de bu cicileri tıpış tıpış, olacak şey değil ama olacak işte Nalan Teyzesi öyle istemiş:( Hayır bir de aracılık ederken şöyle bir yanak bir koca öpücük alsam iyi, sevinçten havalara uçacağım da nerdeee, müstehzi  bir gülüş sadece hakkıma düşen:)) Evimde ve elimde dişine uygun ne görürse çekip alıyor ''sende ne arıyor bu beniim yaşıma uygun'' diye bir bakış fırlatarak her defasında:) çook dertliyim çook. Halen Tülinimin ve Nazancığımın gönderdiği ve Badeye kaptırdığım bebeklerimin acısı yüreğimde, ne yani şimdi bu da mı onun diye diye paketledim efendim . Bir yandan da şu B'yi S, şu A'yı U, şu D'yi L mi yapsam diye diye:)) AAA-aaa  ayıp mı? Ayıpsa ayıp yaa o da benimkilerini alıyor :(

Resimler çok iyi çıkmadı :(ama bu güzelliklere Nalan'ın Evi bloğundan bakabilirsiniz (Bademinki henüz yok yayında) amma diğerleri ==)  burada, burada, burada, burada, burada,  ve Buseminkiyse burada ve tabii  almak  için dükkanından  ulaşabilirsiniz:)


21 yorum:

  1. şuleciğim bugün minyatür kursuna gittim.aslı mükemmel bir insan çokta güzel öğretiyor.ne istersen o minyatürü yaptırıyor.ben yatak,çalışma masası,duvara kütüphane,çekmeceli komidin yaptım.ilk gün yatak,masayı ve kütüphaneyi yaptık diğerleri ve boyama,süslemeler daha sonraki günler de yapılacak.zevkle çalışılıyor.aslıcığım harika bir ev sahibi ne ikram edeceğini şaşırdı.çok memnun kaldım canım şimdilik haberler bu kadar.sevgilerimleeeee

    YanıtlaSil
  2. Serpilciğim, şimdi bizde Sevgili Aslı ile yazıştık, her ne kadar tanımasam da şipşirin, sımsıcak duygular alıyorum kendisinden. Minyatür için haftalık konu belirliyormuş, ben 21-22-23 kasım'a üne kendimi rezerv ettiydim ama haftalık tema belirlediklerini öğrenince dayanamadım yazdım arada kaynamayayım:)) diye ben berjer,sofa(Koltuk),kütüphane,tv unitesi gibi oturma odası malzemeleri yapmak istiyorum, 3 lü bir grup olursak beni oraya kaydırsın diye. Kolay gelsin yarında rapor beklerim haa senin kadar heyecanlı ve meraklıyım:)

    YanıtlaSil
  3. En güzelini Bade'ye yapmış Nalan'cığım:)) Kıskanmıyalım:)))

    YanıtlaSil
  4. Vallahi öyle Nedretciğim, acaip güzel yakından dokunmak bile keyif verici, nasıl kıskanmam yaa o bücürü ben:)

    YanıtlaSil
  5. Kıskan valla,ben de kıskandım.

    YanıtlaSil
  6. Ama Fimmacığım ben seni kıskandım ne güzel kızlar öyle Allah ikisinede, tüm çocuklara sağlıklı güzel ömürler versin. Nalan hanım'ın ellerine sağlık ne güzel yapmış.Öp bizim için de o güzel kuzuları

    YanıtlaSil
  7. Bade ile Buse güle güle kullansınlar. Nalan teyzelerinin de ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Nalan Hanım' ın ellerine, senin kalemine sağlık Fiamma' cım :)) Bade ile Buse de güle güle kullansınlar.

    YanıtlaSil
  9. Ben de başlıklarda görünce "Bade'ye özel kapı süsü" bu bizim Bade'mi diye geçirmiştim içimden. Çok güzel olmuş:)))

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık ne güzel olmuş güle güle kullanın,dostluğunuz daim olsun inşallah

    YanıtlaSil
  11. Tekrar güle güle kullansınlar,kıskandığın kadar var çok güzeller:)

    YanıtlaSil
  12. Ahh Tülinim bugünde ben Bilgeyle sizi kıskandım. Duyan çok kıskanç biri sanacak beni ama ben böyleyim napimm sevmeyi kıskanıyorum:)
    Sevdacığım Allah herkesin yavrusuna iyi yazılar yazsın, gülücükleri eksik olmasın yüzlerinden.İnşallah Bilge ablası gibi olur Bade büyüdükçe:)
    Dilekciğim teşekkür ederim can.
    Sevgil Cebimdeki Renklerciğim, Nalanın gerçekten ellerine sağlık benim bu yazımda yazdıklarımın müsebbibi Bade hanımdır sadece:))
    Ah Adadenizim evet bu bizim Bade benim Badem, meşhur ettim onu değil mi yakınmalarımla ve kıskançlıklarımla:))
    Sevgili Turkuazftciğim, teşekkür ederim dileklerine özellikle kendi adıma dostlukla ilgili olanlarına.
    Sevgili Guldenciğim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. kıskanılmayacak gibi değil ki!nefis olmuşlar.güle güle kullansın kuzucuklar.bu arada kötü haber bir dönemdir geçer diyemiyorsun zira büyüselerde hep gözlerin gardrobunda ve mücevher kutunda ha bi de kozmetiklerinde kalıyor nedense:))

    YanıtlaSil
  14. Alanaycığım teşekkür ederim. Halası çok süslü zaten onunla beraber transa geçiyor,en son ne çıkarsa alır cinsten, benim malzemelere pek itibar etmez o anlamda. Lakin dün saçını kestirmişler rüşvet olarakta serçe parmağına kırmızı oje sürülmüş, baba hiç sevmez öyle şeyleri, o gelene kadar tek parmak havada o geldikten sonra tek parmak arkada dolaşmış:)

    YanıtlaSil
  15. Kıskanmakta haklısın canım çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  16. güle güle kullanın abla, yapanında yazanında ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  17. şuleciğim minyatürüm bitti.çok zevki bir çalışma oldu.aslı ise tek kelime ile harika bir insan.resimler blogumda beklerim bakalım beğenecekmisin.sevgilerimleee

    YanıtlaSil
  18. Sevgili Serpilciğim, daha yeni girdim dolaşmadım blogları,hemen bakıyorum:))3 gün geçti bile ha:))neyse ordan yazayım:))

    YanıtlaSil
  19. Yeşimciğim, vallahi hap kadar ama parmağında oynatıyor bizi, özellikle de beni:))
    Küçükgüneşim,teşekkür ederim can:)

    YanıtlaSil
  20. şuleciğim aslının minyatür kutuları kendisi tarafından hazırlanmıştı.bütün yapılan objeler ölçeklerle yapıldı.kaç santim olacak aslı bana söyledi ben de yaptım.tavanı basık diye yorumlar geldi.valla birşey diyemiyeceğim.kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Sevgili Serpilciğim, her zaman 2 göz 1 gözden iyidir. Bazı insanlar belki gereksiz eleştirilerle bunaltımıştır Sevgili Aslıyı, lakin Nedretciğimin o kişilerden değil hem de asla değil, görüşüne ve gözüne ve de iyi niyetine yol göstericiliğine güvenirim her daim. O söyleyince ben de baktım acaba çekimlerden mı diye çünkü üstten çekersen farklı duruyor tam karşısından çekersen farklı duruyor. Yakından görmeden bir şey demek istemedim ama resimler tavanın basık olduğu izlenimi veriyor.Ben ölçeksiz yaptıydım ama sallanan koltuk kocaman durunca 2. minyatüre geçirdim o koltuğu buna yeniden yaptım. Neyse ben de Sevgili Aslıyla konuşacağım aslında onun bloğuna yorum yazmak istedim ama yoruma kapalı sanırım yazıları:)

    YanıtlaSil