.

.

9 Haziran 2011 Perşembe

Minik Dokunuş-3



Dolapları temizledim verilecekleri hatta verilmeyecekleri bile verdim pek bir rahata huzura erdim. Bir sezon boyunca giymediğim bir dolu kıyafetle her yaz başı çıkar kaldır uğraşmaktan epey dellenmiştim son yıllarda.
Hatta kesip biçip bir şey yaparım diye içlerinden ayırabileceğim öyle çok şey vardı ki onu bile gözüm görmedi bu defa. İçim çok rahat onları giyecek ihtiyacı olan ellere gitmesinden dolayı nasılsa ben yine kesecek biçecek pırtık birşeyler bulurum değil mi?.
Gelelim bugünkü şifon bluzun yolculuğuna; etiketi üzerindeydi bir kere bile giymemişim ama geçen yıl aldığımı hatırlamadığıma göre çok yeni de değil üstelik. Hangi akla hizmet almışım onuysa hiç bilmiyorum:( Tiril tiril salaş bir şey olması bir de çıtı pıtı deseni etkilemiş olabilir beni belki. Giydim nasıl duracak diye denemek için  sonuç fiyasko.İlk halinin resmini çekmeye unuttum ama hayal etmekte zorlanılacak gibi değil. Omuzlar düşük neredeyse dirseğime geliyor düşüklüğü, salaş, yakası paçası darman çorman duran, kolları bol bedeni çok bol sümsük bir bluzdü. Kesmeden biçmeden o anlamsız salaşlığından kurtarmak için etek kısmına ve kol kenarlarına makine de çekilen  makara lastikten diktim iki sıra, bir de yaka sağa sola dağılmasın diye arasına biye yaptım.Kolların omuz kısmındaki iri desenli omuz başına da hafif büzgü yaptım ki koy oyuntusu da yerine gelsin.
Öyle güzel toparlandı ve öyle güzel durdu ki iyi ki almışım dedim bluzün yeni halini görünce....Böyle elimi değdireceğimi mi düşünmüşüm ne alırken:)))






8 yorum:

  1. Eskilerle gardrop yenileme buna derim:))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Nedretciğim, ne varsa valla eskilerde var aslında yeni alınanlar bir sezonluk moda ki beni çok rahatsız ediyor. Daha alışverişe çıkmadım sezon için üstelik:))

    YanıtlaSil
  3. Bu defa gelirken de bunu giy olur muuuuu:)

    YanıtlaSil
  4. Minik Dokunuş-1'i giyeyim olmaz mı?:)) İlla getireceksin beni oraya değil mi yakından göreyim diye diye:))

    YanıtlaSil
  5. Yok, 1 numara dağ başına büyük gelir, sen 3 numarayı giy, 2 numarayı tak , araya bir 4 numara uydur :))

    YanıtlaSil
  6. Alemsin canım benim:)) ama söz giyip geleceğim:))

    YanıtlaSil
  7. Maşallah valla ne kadar seri çalışmaktasınız. Ellerinize sağlık. Güle güle keyifle kullanın.

    YanıtlaSil
  8. Dilekciğim bir rehavet geldi üzerime bir de yaz mevsiminin gelmesi etkiledi ki kendimi sokaktan içeri alamıyorum yoksa bayağıdır elime uzun soluklu bir şey almıyorum kısa çabuk işler bunlar:))

    YanıtlaSil