.

.

10 Haziran 2011 Cuma

Brezilya Ganimeti-6


Yine döndük dolaştık geldik ganimetlere:))) Bu defakiler tuhaf, yani ganimet bana mııııı yoksa başkasına mıııı pek anlayabilmiş değilim aldım kabul ettim durumu bile yaşatamadı. Adı verirken ''Bak sana ne aldım'' daaaa bir tuhaf durum söz konusu değil mi , bana alınmış gibi hiççç duruyor mu? 
Belli ki bunları Bade için almış, anlamamazlıktan gelsem bir türlü anlasam bir başka türlü  sevincim kursağımda kalacak:)))





Vallahi kıskançlık yapmıyorum,  işim gücüm yok hap kadar çocuğumu kıskanacağım:)) üstüme iyilik sağlık, ben sadece paylaştırırım diye düşündüydüm, bir Bade'ye,bir Bade'nin Ağustos sonunda dünyaya gelecek kardeşine:))  (ki adı Bebiş olacakmış hiç bir ismi kabul etmiyor kardeşine).Asıl paylaşmayı bilmeyen o, kardeşini çook sevecekmiş ama hiç bir oyuncağını vermeyecekmiş, ki yapar da . ''Kızım, kardeşinin olsun mu bu oyuncak?''deyince kafasını sallaya sallaya bir AAA-AAAHHH deyişi var ki görülmeye değer:)
Aşağıdakiler de benim buradan gördükçe  aldıklarım, bazen bir bluze bazen bir elbiseye bazen de bir pantalonun cebine veya dizine aplike edilip duruluyorlar zaten...

4 yorum:

  1. Süperler çok eğlenceliler. Eğlenceli herşeyi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. çok güzellermiş ben kıskandım valla "hap" kadar çocuğu:)) keyifli bir hafta sonu diliyorum

    YanıtlaSil
  3. hepsi birbirinden güzel. alınganlık etme. mevcut durumla mutlu ol :)) badeyle birlikte güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  4. Dilekciğim, al benden de o kadar dikerken eğlendiriyor beni de:))
    Sevdacığım, evet yaa konu Bede olmasa kıskanılmayacak gibi değil ben şu balerinin kendime çakmasını yapmayı düşünüyorum dönüşte:))
    Fuskacığım, nankörlük etmeyeyim değil mi?teşekkür derim güzel dileklerin için...

    YanıtlaSil