.

.

4 Ocak 2011 Salı

Perilerim Geldi:))



Yok o periler bu periler değil , bunlar giden periler, yeni yıla girmezden evvel onları sevecek ellere gittiler bile...
Sevgili YellowAlien 10marifette yayınlamıştı benim de hoşuma gidince bunu minik yürekler için yaptım, daha yapacağım ama azcık ara:)))
Şİmdi gelelim bana gelen perilere;temizlik perilerinden bahsediyorum yani hey heylerden... Hani kaşını gözünü oynatınca tik kapan insanlar vardır ya bendeki durumda öyle oluyor. Sağolsun Gönüldeneleciğim başlattı yılbaşından önce yorumlarda ohh bir temizlik yaptım ki diye diye  ay neredeyse yılbaşı falan dinlemeyeceğim hiç bir yerlere gitmeyip bez kova sabunla yeni yıla gireceğim neyse tuttum tabii kendimi, ardından Banucam yılbaşı ertesi yemedi içmedi sabahın köründe çamı kaldırdı aklandım paklandım diye bir de hava atmaya başladı... Ben de evde sinir olmaya ve her yeri tozlarla kaplanmış olarak görmeye başladım tabiii...Ahh Tülinciğim şu yeni yıl dilek ağacına astıklarımızdan ''kirlenmese ortalık' bir tutsa yaa:( para pul istemiyoruz ne olacak ufacık bir dilek bizimkisi milletin istekleri yanında ama nerdeeee... İki gündür sessiz sedasız kazınmaktan blogcuğuma bile vakit ayıramadım ki yeniyıl çam ağacım bile hala yılın son yazısı olarak durup duruyor:( (Bakın arkadaşlar anlaşalım  bana gelip gidip yorumlarda bir daha bu konuya değinmeyin hatta gidip bloglarınızda da yazmayın tik kapıyorum görüldüğü üzere) Ama ne yalan söyleyeyim 2 gün kazındıktan sonra bi rahatladım bi rahatladım... Belim kopuyor, r harfi gibi duruyorum ayakta,diz kapaklarım zonkluyor,el parmaklarım kasık durumda , elimin üstünde koca bir morluk... mazoşist mi oluyorum ne morluk bile hoş gözüktü gözüme, yandan bakınca ay ve yıldıza benziyor:))
Keşke bir de yağmur başlamasaydı ya bugün:( olsun temiz camlara yağıyor diye teselli ediyorum kendimi yeni bir yılın ilk günlerinde pozitif olmak gibisi var mı ??? :))


Ayy ne zormuş insanın kendi elini çekmesi:)

15 yorum:

  1. Gülegüle kirlensin evin diyeceğim ama hiç kirlenmesin, yoksa kendini telef edeceksin:)))

    YanıtlaSil
  2. Yorulmuşsun ama değmiştir. Mis gibi olmuştur her yer.

    YanıtlaSil
  3. Oldu vallahi Adadenizciğim ama nankör iş her gün yap bitmiyor malesef:(
    Sevgili Nedukcuğum ayy güldürdin beni gene vallahi güle güle kirlensin derler ya onu neden derler ki daha ağrılarım geçmedi:)))

    YanıtlaSil
  4. Evet öyle derler ama vardır bu deyişin bir sırrı belkide sağlıkla yeniden temizle gibidir anlamı.Acil şifalar diliyorum arkadaşım,periler şirin ve pratik.Eline sağlık

    YanıtlaSil
  5. periler de blogunuz da çok şeker:)temizlik zor ama yaptıktan sonra şöylke bir ohhhh diyor insan.ne güzel mis gibi heryer:)

    blogunuzu daha sonra didiklemek üzere izlemeye alıyorum,bana da uğrar mısınız,belki örgü oyuncaklarımı görmek istersiniz:)
    filizinevi
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Öyle vallahi Sevgili Filizciğim, yaşasın ağrılarım dedirtiyor insana,hoş öyle perde falan yıkamadım tam temizlik değil benimki yani ama pek bir mutluyum:)) Bloğunu ziyaretr edip ben de takibe aldım özellikle örgü dersleri çok işime yarayacak agumigurami (Benim değimim bu) beni aşıyor öyle küçük küçük öremiyorum:)))
    Esenciğim, teşekkür ederim canım herhalde senin dediğin gibidir ki hep ağzımızda bu laf:))

    YanıtlaSil
  7. Seni tanıyıp, seni okuyup gülmemek elde midir acep? Sen çok yaşa e mi benim 'r' şekilli formulam.Periler, melekler çok şekerler ama yazın daha pek bir güzel, bir de diğer güzel olan, minik eller için yaptığın çalışmalar...seni seviyorum formulam 1im..

    YanıtlaSil
  8. O el bir hoş göründü bana, diğer tarafını da görseydim :))))))))))
    Kızım sana etrafı kazı diyen mi oldu, hadi bana Solmaz hanım direktif veriyor, ben de uyguluyorum, sana ne oluyor, temizlik yapmamı damı kıskandın yoksa :))))))

    YanıtlaSil
  9. Vallahi de r halindeyim Mugeciğim ,düzeleyim bir hele de formula olayım di mi?
    Ne yapacaksın Banucam elin diğer tarafını fal mı bakacaksın:))) arıza ben de Banucam direktif falan almadan otomatik kurgulanıyorum artık ben...

    YanıtlaSil
  10. evet aynı ay yıldız gibi o morluk ama kıyamam ben sana, geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  11. Bu günlerde hangi yazıyı okuyup yorum yazmaya kalksam içimden geçenleri ,geçmeyenleri,az düşünsem bulacaklarımı,yazacaklarımı yazmış olduklarını görüyorum.
    Bozuluyorum .iyisi mi ben geldim ,okudum gittim diye yazayım
    veya mail yazayım.
    (Uyumaya gittim ama uyku tutmadı)

    YanıtlaSil
  12. periler çok şeker bu periler temizliğe yardım etmediler mi ama olmazki güzel günlerde kullanın her ne kadar zor olsada temizlik güzel şey...

    YanıtlaSil
  13. En kısa zamanda I HALİNE GELMENİ DİLİYORUM şUlECİM. sEN O HALE GELENE KADAR ev yine kirlenecek :( Bu rutine bazen sinir oluyorum. Birşey keşfettim, planlamadan temizlik yapınca daha az yoruluyorum. Özellikle kafamı yormuyor böylesi.
    Periler şirinlik abidesi. Mor ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  14. Kıyamam sana,temizlik yaparken kendini telef eden bir ben değilmişim demek ki.
    Ne desem bişey değişmeyecek,sen yine durup durup aynı şeyi tekrarlayacaksın nasılsa.
    Peri yap ,peri.
    Çok güzel olmuşlar.Valla.

    YanıtlaSil
  15. Nalanım, Tülinim, Sesim, Gönülcüğüm, küçükgüneşim, ohh sefam olsun diyeceğim ama nankör işler başladı bile ufak tefek dağınıklıklar her gün elimiz üzerinde olsa da fark etmiyor nankör iş.
    Sesim ben de plansızımdır pazartesi kalkıp temizlik yapayım demem mesela, bir gün aklıma eser önce evin tümünü üstten de olsa temizler bitirir sonra ilk odadan cam silmeye başlarım mesela...

    YanıtlaSil