.

.

22 Ekim 2010 Cuma

Magic Box



Burada  bol çeşidini ve burada da yapım aşamalarını paylaştığım Sihirli Kutular'a devam... Bugüne kadar herhalde 100 tane yapmışımdır.
Aslında sihir falan yok ortada, içinden Aleaddin'in lambası değil ki cin çıksın,3 yaprağı  kumaşla kaplayıp birbiri ile birleştirince kendinden bu şekil oluşuyor sihri bu, biraz sabırla yapımları basit kullanım alanı ise boyutuna göre öyle farklılık yarattı ki ben bile şaştım:)




Temizlik yaparken kullandığımız deterjan kutularını keserek iskelet olarak kullanıyorum ,bu kutular için ideal bir malzeme cünkü eğilip bükülmeyle deforme olmuyor... Evden çıkan atıkları değerlendirme adına seviyorum bu kutuları...

20 yorum:

  1. Bendeki gerçekten sihirli.

    YanıtlaSil
  2. Fiamma'cığım pasaj'da hiç yok bunlardan. Neden orada satışa çıkartmıyorsun?.
    Yine çok güzel olmuşlar. Ben benimkini kullanmaya kıyamıyorum. Vitrine koydum süs niyetine:)))

    YanıtlaSil
  3. hatırladım bu kutuları çok güzeller yine

    YanıtlaSil
  4. Hayranım sana, hiç sıkılmadan oturup bu kadar düzgün, bu kadar özenli ve bu kadar çok iş çıkartıyorsun, hayranlığıma kıskançlık bile karışıyor :))

    YanıtlaSil
  5. Nedukcuğum pasajım da satışım da yok can...Kullan doya doya ben sana yenisini yaparım.
    Teşekkürler adadenizciğim sen de yapmıştın farklılarını kolaydı değil mi?
    Banucam ahhh deme sakın öyle ne hayranlık duyulacak ne de kıskanılacak işler benimkisi elin de deydi üstelik yaptıklarıma...
    Tülinciğim sen beni güldürmek için mi uyandın bu sabaha..cin mi çıktı içinden:)))

    YanıtlaSil
  6. Nedret abla gibi kıyamadığımdan çeyizime kaldırdım, muhtemelen bende vitrine süs yaparım:) süperler, aklını seveyim Şule abla...

    YanıtlaSil
  7. Bende kullanmaya kıyamadım maviş kutumu.Bunlarda çok güzel olmuş,eline sağlık Fiamma.

    YanıtlaSil
  8. Ben benimkine hemen hemen hergün, mutlaka en az bir kez dokunuyorum.Günlük kullandığım yüzüklerimi küpelerimi barındıyor. Sık sık takı değiştirdiğim için de çok samimiyiz bu şirinle. Tekrar ellerine sağlık Şulecim:)

    YanıtlaSil
  9. Alemsiniz vallahi kullanın gitsin, eskisin ki yenilerini göndereyim hanımlar:)

    YanıtlaSil
  10. Tülin ablada görmüştüm, işçilik mükemmeldi,ellerinize sağlık...O zaman denemek istedim ama dikme kısmına cesaret edemedim...

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Nazancığım denemeni isterim, işi uzun ama zor değil baktın olmadı gönderiririn Tülin ablana bir tanede senin için:)) etiketlerin cok guzel olmuş iyi günlerde kullan nice mutlu yaşlar:))

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim....

    YanıtlaSil
  13. Ben o kadar şanslıyım ki bu sihirli kutulardan bir tanesi de bende. Fiamma'm mahcup eden ince düşüncenden o kullanmaya kıyamadığım için duvar süsü olarak banyoda kullandığım bronz bacı havlu ve bu güzel sihirli kutuya yine çok ama çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  14. Gülenciğim iyi günlerde kullan, kullan ama kıy yani can:))

    YanıtlaSil
  15. evdeki malzemeleri kullanarak yaratılan işlere bayılıyorum yaa...helal sana ablam...aklına, fikrine,eline, emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  16. AA..ŞAKA YAPMADIM,GERÇEKTEN SİHİRLİ.
    ANLATIRIM BİRARA HİKMET-İ KERAMETİNİ.

    YanıtlaSil
  17. On dakika ne olduğunu anlamak için evirip çevirmiştim ben :))

    YanıtlaSil
  18. Asortik Krepciğim seninkini kapalı göndermiş olmalıyım:)) sonradan vazgeçtim, Ablamla ortak arkadaşımız önce hediyeme teşekkür etmiş sonra bakıp incelemiş anlamayınca da ablama sormuş, anlamadım ama soramadım fiammaya diye,yılbaşı agacıma astım demiş, sonra beni aradı 2. kere teşekkür etti,bayağı gülüştük:)))

    YanıtlaSil
  19. Bayılıyorum bu kutulara canım :) Hatta niyetlendim ama beceremem diye vazgeçtim yapmaktan. Şimdi görünce yine depreştim bak :) Belki bu defa cesaretimi toplayıp yaparım ;)

    YanıtlaSil
  20. Çok eğlenceli ve dinlendirici geliyor bana sevgili yeşimciğim.. yap olmazsa gönderirim bir tane sana hatıra...

    YanıtlaSil