.

.

29 Ocak 2016 Cuma

RESİMSİZ YAZI:SIFIRLADIK...

Sifirlamak gercekten zormus yaaa, ben azindan bunu anladim.
Yazacak cok sey var olmasina da durum ozeti yapalim dedik....
1 adet cep telefonu,
1 adet laptop bilgisayar,
1 adet cep telefonu daha,
1 adet elektrikli dikis makinasi ayagi yuzunden calisamayan dikis makinasi...
Yedekleme yapmayi ihmal ettigim tum resimler:,))

Elimizde kalanlar,
1 adet tablet,
1 adet eski paylasimlara havi icinde neler oldugu hatirlanmayan ve tabletle uyumsuzlugu nedeniyle izlenemeyen flashbellek:)))

Cok sukur durum o kadar vahim degil, halen yazabiliyorum...
Siz siz olun eseginizi saglama baglayin, benim yaptigimi yapmayin, cunku hepsi cok az arayla gitti hersey bir anda oldu yani...
Teknolojiye guvenmemek gerek fazlaca her ne kadar onsuz olmasa da:))
Haa bu arada blog, face, mail dahil butunsifrelerimi de sifreleyip bilgisayar icinde barindiriyordum, surekli hergun giris yapmadigimdan en cok onlari geri almakta zorlandim.

Gulerim aglanacak halime...


7 yorum:

  1. Geçmiş olsun, fena olmuş :( Merak ettim şu Merkür'ün geri gidişi esnasına mı denk geldi bütün bunlar???

    YanıtlaSil
  2. Zor soru esencigim ama bence sadece bende degil sorun tuhafta oksa merkure venuse baglayamiyorum ama icinde baska bir surec olduğunu da dusunmeden edemiyorum. Bu surecte kisa aralarla aldigimiz ablamin bilgisayari, cep telefonu da veda etti keza aynen arkadaslariminda. 24 aylik garanti sureleri dolduktan sonra 3-4 ay icinde herkesinde basina geliyor bu oyleyse bir android hikayesi yazabilirim mesela rahatlikla. Ee birseyler omrunu tuketecek ki yenileri satilsin. Cirkin bir pazarin icinde olabilir miyiz acaba? Evet bunun kendi adima ispati simdilik yok ama yakinda cikar kokusu.Gece kapatip sorunsuz kapattigim bir telefonun ertesi gun hic acikmamasi ki ayni markada ayni seyi baskalarinin da yasamasi en az merkur etkisi kadar tuhaf. Belki bizden sonraki nesiller uyanir diyorum da baska bisi demiyorum. Ha bu arada aldigim markalari birbirinden bagimsiz yapmak icin degistirip,satin alma aralarini aciyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bütün arızalar seni buluyor ya, neden biliyor musun :)))
    Çünkü sen arızasın :))))))
    Hi hiiii... ben de gülüyorum ağlanacak halineeeee :))))

    YanıtlaSil
  4. Benim ariza oldugum da dogustan arizali dogdugumda kesin su goturmez;)) artik kendimi oyle astim ki icimden disari cikip kendimi ben de gulereek seyrediyorum.tekin degilim benden uzak dur;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden uzak durmam mümkün değiiil :))) Deli deliyi heryerde bulur :))))

      Sil
  5. Merhaba can!
    Aşarsın sen bunları :))

    YanıtlaSil
  6. İçten ve güzel bir blog tersliklere takılmayın hepsi geçici gerildikçe sanki dahada artıyor gibi olur önemli olan sağlık dediğini gibi gülerek bakmak en güzeli

    YanıtlaSil