.

.

18 Şubat 2014 Salı

Flash, flash!! Son Dakika!! Kriz Çıktı!!!


Alıştık hükümet krizlerine de bu kriz başka kriz:)) Kriz bu defa benim gözlerde çıktı,yani ben etkilendim bi tek:( hükümet gözlü bir hatun oldum  anlayacağınız. Üstelik Şubat tatili modundayım, tam da dinlenirken, güzel paylaşımları seyrederek göz banyosu yaparken çıkmasın mı bu kriz:( işte bu yüzden azcık canım sıkıldı. Tatildeyken krizli göz moduna geçiverdim, kesin paralel yapının işi bu... Böyle tuhaf sebep sonuç ilişkileri gelir beni bulur.  İşte bu da onlardan biri...
Ankara'ya gitmezden önce minik cüceler göz kapaklarımda koşturuyor ve gözlerim arkadaşlarımın dediğine göre kanlanıyordu. Başkaca da bir belirti yoktu, vellakin Ankara'ya gidince bir ağlama tutturdu ki Istanbul'dan ayrılıktan desem değil şıpır şıpır damlıyor etrafımı göremiyordum neredeyse. Ee dedim hava değişimi etkilemiş olabilir, göz nezlesidir tekrar döndüğümde geçer ama cüceler daha hızlı koşmaya sabahları göz çapaklanmaya ve de gözyaşları hızlanmaya başladı. Hemen döner dönmez doktordan randevu aldım  ve gittim, yakın göz numaralarım değişmiş değişmesine de asıl sebep göz kriz girmiş ve göz tansiyonu yükselmiş ki yapılan retina yoğunluğu tetkikleri ile onun da yalancı göz tansiyonu olduğu anlaşıldı. Seveyim ben senin krizini ne kuruluk hissettim ne batma ne de yoğun bir ağrı ve çapaklanma diye doktoru krizden vazgeçirmeye çalışırken doktor demez mi yoğun ama kalitesiz göz yaşarması da kriz belirtisidir diye:( Kadın düpedüz kalitesiz dedi gözyaşlarıma, yani nafile ağlamalardanmış yani yalancıktanmış..İlaçları damlaları aldık, reçeteyi aldık döndük eve öncelikle gözlükleri yaptırtmamız lazım acil, progresisive gözlük nasıl alışacağım diye kara kara düşündürüyor beni,  sonra da düzenli ilaçları kullanmamız lazım ee tabii bir de yasaklar geldi 1 haftalığına az iş, az bilgisayar, az kitap, az bakmak, az tv ... sonraki haftayı krizin gidişatı belirleyecek...
Uzunca süredir yorumlar yazamıyorum hiçbirinize ama izlemiyor değilim bloglar yavaş açılsa da uzun süre beklemek zorunda kalsam da sayfaların gelmesini gecenin bir vakti usulcana dolaşıyorum aranızda. Benim gözler krizden çıkana kadar ilgimi çekecek yayınlar yapmayın olur mu ve tabii sizlerde yoğun göz yoranlar olarak bu göz yaşarmasının benzerini yaşarsanız hafife almayın aklınızın bir köşesine not düşün ki yalancı gözyaşı da kriz belirtisiymiş ve göz kendini korumak içine sebepsiz yaş üretiyormuş tepki olarak...

Ağla gözlerim ağla, bu kriz de geçecek nasılsa...


13 yorum:

  1. Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Kendine iyi bak...

    YanıtlaSil
  2. Her bir organımız kusursuz yaratılmış. Tıpkı gözümüzün kendini korumak için yaş üretmesi gibi...
    Çok geçmiş olsun, tez vakitte eskiye dönsün inşallah gözünüz ki o güzelim bebekleri, kocakarıları görelim :)
    Not: Keşke memleket krizleri de sizinki gibi olsa...

    YanıtlaSil
  3. GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIĞIM. KOLAY OKU DİYE BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM. ASLINDA GERÇEKTEN BİRAZ ARA VER OKUMA, İYİCE DİNLENDİR GÖZLERİNİ.
    ÖPÜYORUM GÖZLERİNDEN.

    YanıtlaSil
  4. Canımsın şeker. Çoook geçmiş olsun. Geldiniz ama görüşemedik. İhale zamanı, yayın zamanı işyerinden kaçamadım. Haftasonu da söylene söylene misafir kabul ettim. Neyse birdahakine artık. Çoook öptüm seni kocaman. Keyifli günler seninle olsun.

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun Şule.......

    YanıtlaSil
  6. Şule ablacım bendede birkaç haftadır bu göz yaşarması var durup dururken ağlar gibi yaşlar akıyo şimdi benimkilerdemi krize girdi ne oldu:)))) ama ağlama dışında başka sorun yok .... sanada çok çok geçmiş olsun inşallah....

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun.
    Bu sıra çok yaygın. Bir arkadaşımada evine gelen misafirden bulaşmış, hemde 15 gün sonra ortaya çıkmış. Gözü battı, kanlandı, vs 1 ay da anca geçti. Bize de bulaşmasın diye uzak durduk.
    Ben deki kocakarının selamı vaaarrr. Acil şifalar diliyor.

    YanıtlaSil
  8. canım benim çok geçmiş olsun.dikkat et kendine yaa.babamdada var sıkıntısını az çok biliyorum :(

    YanıtlaSil
  9. Yalancı sende ancak gözyaşı olur zaten. Ne demek istediysem :) Geçmiş olsun canım, tevekkeli gözlerini silip duruyordun. Ben de bizimle olduğun için sevinç gözyaşları döküyorsun sanıyordum.
    Geçmiş olsun, hoş kriz bu. Elbet atlatırız :))

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim güzel dostlar, ilk gün bile etkisini gösterdi çok şükür. Ama ihmal etmeyin sizlerde göz yoranlar olarak ki altından göz tansiyonu çıkabilirmiş. Şimdilik bu kadr yazıp uzaklara çokk uzaklara bakmaya gidiyorum. BU da benim göz eksersizim gece gece ne kadar uzağa bakarsam bakayım ne göreceksem:))

    YanıtlaSil
  11. Çok çok geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
  12. Çok geçmiş olsun Fiammacim. İyi bak gözlerine aman... Bir de ben beklerim senin gözlerinin düzelmesini merak etme sen :)

    YanıtlaSil