.

.

22 Eylül 2013 Pazar

Arnavutköy'de kahvaltı keyfi-2













Serpillllllll hanım, Serpil hanımmm benimle yok böyle bir resim!!!! Neden, neden, neden?







Korktuk efendim tüm resimleri birden yayınlamaya:)) Acemileştim mi yoksa bloglara resim eklememi değişti bilemedim daha buldukça eklerim, işin en zoru yanı bulmak tabii benim için:)))


15 yorum:

  1. fiammacığım mutfakta çok meşguldun yakalıyamadım seni,çektiririz güzelim kalpli bir resim,funda yapmış bu kolajları afferin ona.harika bir gündü senin de emeklerine sağlık öptümmmmmm

    YanıtlaSil
  2. görüntülere imrenerek baktım.ne güzel yaaa.keyfiniz hepp daim olsunnn!

    YanıtlaSil
  3. Ablacığım özlemişim seni ya arayı açma bu kadar, bu arada çok kıskandım çoook:)) öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün Tülinle konuştuk uzun uzun ve kulaklarınızı çınlattık Ankaralılar olarak:)) Serpille Ekim sonu en geç KAsım başı Ankara'ya gelmeyi planlıyoruz. Tülin'e senin Bilgeni yakından tanıyacağım dedim bile:)))

      Sil
    2. aaa ne güzel:)) kesinlikle bekliyoruz

      Sil
  4. Ay sen beni aramadın ya bu defa nispet vermeye.... Hayyyret ki ne hayyrettt :))))
    anacım bu ikizler pek marifetli değil miii, hem elişinde hem mutfak işinde, hem de insanın içini açıyorlar kahkahalarıylaaa :)
    Kız, lokmacıyı dövmeden mi çıktın oradaaan :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah haaa haaaa aklımdan geçti ama bilgisayardan da mahrum diye acıdım sana, demek ki acımamak lazımmış alışmışsın zaar aramayınca da yutkunmaya:))) Yedi bela kardeş onlar:))) ve alemler:))) Lokmacıya gelince dövmekten beter değil mi kalkmak ve oturulan çaylar kahvaltılıklar ısmarlanmış mekanı terk etmek? Lokma CAfe yi ben buraya yazmadım ki neden sinirimi zıplatıyon:)))

      Sil
  5. Ayy çok güzel bir gündü. Detayları anlatıp gelmeyenleri üzmek istemem ama her şeyi resimler anlatıyor. Ehh ne yapalım artık bir daha ki sefere herkesi bekleriz. Güzel bir koalj sözüm olsun En güzelini ikinize yaparım :)) Sevgimdesiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelemeyenleri üzmek istemeyiz tabii ki ama gelmeyenleri acaba gelsen mi gelmesem mi, cumartesi boşver gitmeyeyim yol uzak diyenleri de accık edelim Fundacığım di mi ama:))) Teşekkür ederim kolaj sözüne benimki biraz vakitsizlikten picasa yüklü ama hep 2 ayağım bir pabuçta ve kafam dolu oluyor.

      Sil
  6. yedi bela kardeşler kim acaba? hiç sevmedim bu benzetmeyi haberin ola...biz sürekli didişiriz ama başka kardeşler gibi birbirimizin ayağını kaydırmayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benle didişmeyin de kimlen canınız istiyorsa didişin şekerim, gong çalar hakemlik yaparım isterseniz sadece:)))O ifadeyi de yanlışlıkla kullanmışım zaar, benim aklımdan geçen kalamiti jane gibi tiplemelerdi,hem mutfakta hem de ev işlerinde becerikliydiler ve komediydi üstelik:))

      Sil
  7. bak bu kalemiti jane benzetmesi uydu :)

    YanıtlaSil