.

.

28 Mayıs 2013 Salı

Ben de, ben de,bana ne bana ne, beni de.. beni de...

Bennnn geldim canlar, acaip yorgunum, yorgunum ama mutluyum, şenlik öncesi canımı çıkardım huysuz ruhumla ama harika bir şenlik geçirdik, resimleri kısa sürede ardarda paylaşacağım ama bu akşam soluklanmak aranızda dinlenmek  ve ilk olarak severek yaptığım çalışmalardan birini yayına almak istedim.



Peki bu başlık mı nee? Küçük bir kızın nidaları mı dersiniz? Yok yok Bade değil bunları diyen, bu hatun başka hatun üstelik tanıdığınız biri. Benim kocakarı kurbanım olmaya pek gönüllü, kikir kikir gülüyor. Vallahi neredeyse ben yalvardım ona, git işine hem kendini hem de beni millete rezil rüsvan etme diye, nuh dedi peygamber demedi:)) Bak dedim çimlere uzandırırım, yokini, tankini giydiririm vazgeç dedim. Omuz silkmez mi? Bana ne, bana ne, beni de beni de demez mi halen. Peki dedim, gör bak sana neler edeceğim.
Dedim demesine de bir de ne göreyim tek mizahi bir resmi yok hatunun ne bloğunda ne de face de alıp başına saracağım.. Vallahi günlerce google amcaya bile sordum, nafile... Meğer ne yapsa ne etse beni rezil edemez gülüşüymüş o omuz silkmelerin arasına sıkıştırdığı...Sonunda buldum, ben bu hatunun odasındaki köşeyi nicedir kıskanır dururdum. İşte Fiamma dedim sıra sende dök içini rahatlaaaaa... Ahhh o kaktüslerrrr, benimkiler hiç çiçek açmasalarda ne güzel malzeme oldular bana:))

İşte huzurlarınızda Özlemmmmmmmms Cornerrrrrrrs:)))

Kolyesi Limonlu Bahçeden...


Ve dahi bluzu...




Balon Cafedeki kolyeyi henüz bitirmemiş... Ben bilirimmmm...




İşte örüyor...


Gözlükler efendim bir workshop çalışmasından...



Geri kalan malzemeler odasından...

EE ne mi yaptık bu malzemeleri harmanladık, çormanladık karman çorman yapıp koluna taktık:)) Bize mi taşınıyor mu neee ay bakıp dilek tutayımmm benim de böyle güzel bir hobi köşem olsun diye:))



















18 yorum:

  1. Baktım baktım yok yani yazacak şey, muhtuşem olmuş yine:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CAnım benim teşekkür ederimmmm daha ne yazacaksın en güzelini yazmışsın...

      Sil
  2. keyifle okudum baktım imrendim beğendim sevindim :hoş oldum gidiyorum kocaman sevgi ve selamlarımı bırakarak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alanaycığım teşekkür ederim can benden de sana kocaman sevgiler...

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Sen de öylesin Petekciğim, daha ilk kelimelerinden sever mi bir insan bir başkasını bilmem ama içim sıcacık her adını gördüğümde üstelik sırf seni de değil 12 inizi birden çok sevdim, şu 2014 bir gelse de gelebilseniz Istanbul'a:))

      Sil
  4. Bombastik :))
    Bence bu işi büyümeli patent almalı dış pazara bile açılmalı. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bu bombastik kelimesini LAra'dan mı öğrendin bakimmmm, çokkk sevdimmmmm:)) DIş pazar zor canım anca yetişiyorum hemi de tatile çıkıyorum havuz mevsimi açıldı, siz ne durumdasınız bastı mı sıcaklar... Bu sene bir de Laranın peşinden koşacak 2 kere terleyeceksin:)

      Sil
    2. Hatırlamıyorum ki nerden öğrendim. Lara henüz kelimelere geçiş yapamadı hecelerdeyiz :)
      Sorma pek sıcak sivrisinek de çok bu yıl Lara da kıpır kıpır. Bakalım yaz sonu akıl ve ruh sağlığım ne alemde olacak. Sana keyifli tatiller şekerim;:)

      Sil
    3. Allah korusun akıl sağlığın yerinde kalsın şekerim:)))Yeşil limonu ortaddan ikiye bölüp üzerine bol miktarda karanfil saplayacakmışsın sivrisineklere karşı, daha denemedim ama bugün gözüme ilişti face de paylaştım bak resmi de var canım.

      Sil
  5. Her yaptığın bir öncekini aşıyor. Cebimdeki Renkler çok haklı. Patent konusunu ciddi ciddi düşünmeli vede hızlı hızlı faaliyete geçmelisin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihalciğim teşekkür ederim. Patent alma konusu zor iş:)) beni aşar, severek yapıyorum ve sevgimi katıyorum ve çok da zevk alıyorum bu kadarı bana yetiyor. Bu kocakarılar benim hobilerim arasında belki de en keyif aldığım yolculuk. Her birini yaparken ayrı bir heyecan yaşıyorum. Özellikle öyle güzel sözler duyuyorum ve öyle güzel dostlar ediniyorum ki hiçbirşey keyfimi bozamaz, bırakalım isteyen istediğini yapsın.

      Sil
  6. Gittikçe kendini aşıyorsun. Muhteşem olmuş.
    Ellerine sağlık,
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, malzeme güzel aslında Sevgili Sevgini Ruhu:))

      Sil
  7. hep söylüyorum herkese söylüyorum muhteşemsin,keşke benimde böyle bir bebeğimi yapsan şule ablacım ,bende kocakarı kurbanı olmak istiyorum ,bana ne bana ne

    (hobizu zuhal)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))süre veremem ama bakim bir bakimmmm:))

      Sil
  8. şulecim bu bebekleri bir de aşama aşama resimleyerekyapabilir misin?
    bunlar çok güzel oluyor yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resim çekmek için ayrı bir platform oluşturmam lazım evde:)) ki öyle dağılıyorum ki yaparken utanmadan yayınlamam zor biraz:))

      Sil