.

.

5 Ekim 2012 Cuma

Sar&Dolaş :)))



Hıhhhhhh Mei-Tai' de neymiş, tamam belki isim kendi dilinde güzeldir de pek bizden değil kardeşim çin-çin-çon yani, hele ki ben yaşında annane-babane konumunda olacakların hafızalarına hiç uymuyor, 3-5 kere baktım bloğum da tam da bu konudan demvuracakken. Tai-Mai miydi, May-Tay mıydı, Mai-Tai miydi...
Amma Sar-Dolaş öyle mi?  Ne güzel isim!!! Sarıyorsun dolanıyorsun kuzunla korkusuzca, zahmetsizce:)) Koyniş koyniş, kucak kucağa yanii oooh misler gibi yani hele bir an bile yanlarından ayrılmak istemeyen anneler için ne de güzel bir çözüm... 

Sar&Dolaş'ın üretimini yapan  NALAN'IN EVİ blog sahibi arkadaşım  Nalanım da isim sorunu yaşıyormuş meğer ki bu aralar... Aaaaa bir baktım arkamdan dedikodular almış yürümüş, yaz tatili veshilesiyle Banu ile Nalan sırtımı dürtüyorlar(!/Nihalllll:) ). Fiamma bir bloğuma gelse bulur belki de bile de denmiş üstelik:) Gittim tez elden koşa koşa tabiii, 5 çok özel atış yaptım Cüneyt Arkın nidalarıyla:)) Vallahi tuttu arkadaşlar, isim annesi yarısı mı oldum ne pek bir hoş hissettim kendimi pek bir sahiplendim. İşte yeni sezona Mei-Tai'ler yeni adı ile giriyor: SAR&DOLAŞ

Gelelim SAR&DOLAŞ'ın özelliklerine;
Bel-Boyun siparişle beden ölçünüze göre üretildiği için ergonomik,
Aynı zamanda saplarını gevşetilecek emzirme önlüğü olarak da kullanılabildiğinden fonksiyonel,
Bebeği taşırken bedenin her iki yanına  bel ve omuzlara eşit ağırlık verdiğinden anneler için sağlıklı ve  konforlu,
Bebeğinizden ayrılmadan evde veya dışarıda hareket kabiliyetinizi arttırır,
Bebeğin bedenini tam olarak desteklediğinden bebek için konforlu ve güvenli,
Bebeklerin ayına göre sırtta, yanda ve önde taşımaya uygun,
Bebeğin yüzü size veya dışarı dönük olarak kullanmaya uygun,
15 Kg a kadar ağırlık taşıma kapasiteli,
Dilediğiniz renk, desen ve aplike seçenekleri ile kişiye özel üretim,
Pamuklu ya da polyester kumaşla tasarlanabilir.


Daha ne diyeyim ben dahasını ancak Nalanımdan öğrenebilirsiniz :)) Off yani offff anlatmakla bitmez bu güzellikler, yılın en havalı annesi olmak ya da bir sevdiğinizi oldurmak  için Nalan'ımın Bloguna bir bakın derim.


17 yorum:

  1. İlk yorum benden olsun:)) HA haaa kimseye kaptırmam:) kendi bloğuna koştura koştura yorum yazan blogcu olma fırsatını da:))
    YAzıyı düzeltme var mı diye okurken anneler anneler deyip durmuşum yaa, ama babalar da demeli hatta anneler kadar daha fazla denmeli, asıl anneler bebeğin ilk aylarında beceriksiz gördüklerinden mi:)) yoksa içgüdüsel mi olarak babanın kucağına bebeği verdiklerinde tedirgin olarak izlerler,doğru tutyor mu başını destekledi mi falan diye, babalarda bundan tedirgin olurlar sanki kuvvetli tıtarsa kollarını bacaklarını inciltecek gibi hissederler, hani diyorum hadi diyorum babaların başına iş mi sarıyorum bilmiyorum ama bundan alası şamda kayısı diyorum:)) Off yoruldum çenemin düşüklüğünden , ben yani:))

    YanıtlaSil
  2. Nalan ın ellerine sağlık,isim de cuk oturmuş canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Tülinciğim Nalanım adına, çok kullanışlı torun torbaya karış bir an önce:)9

      Sil
  3. Valla ismi görür görmez bayılmıştım demek annesi sensin harika harika :)Aklına sağlık.

    YanıtlaSil
  4. tam yerinde bir isim olmuş, süper!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Noblesseciğim Nalancığım adına:))

      Sil
  5. Güzel isim bulmuşsunuz. Benim bebem büyüdü ama bir hediye neyim alacak olursak bu iyi bir seçenek olacaktır değil mi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fadişciğim bizim yeğenler büyüdü:( çevrede bebek kolluyorum, birileri(Diğer yeğenim) elini çabuk tutsa iyi olur, talebimiz var da duyanımız yok:)Güzel ve değişik bir hediye olur.

      Sil
  6. ben torun istiyorum..ondan sonra da bunlardan istiyorum yaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İste canım iste:)) Senin bebeklere de lazım birer tane:)Nalanın da derdi resim çektirecek bebek bulamamak:))

      Sil
  7. bu sar-dolaşlar hem ismiyle hem tasarımıyla pek popüler olacağa benziyor. Adaşımdan isim telif hakkı talep ettin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He heeee aklıma gelmedi, adaşının bu yazıdan haberi bile yokkk üstelik:))

      Sil
  8. Aslanım kraliçam,fiammam sen gibi isim anası dostlar başına. Sağooool sağol cancağızım. Ve yorumlayan sevgili dostlar sizler de sağolun. Ben imal etmeyi seviyordum da adı gerçekten ,söylerken gıcık oluyordum. Dinleyenin gözündeki;bıyırr ne diyorn ? o da ne ifadesi bir yana Maho efendini bıyık altından gülüşü beni çileden çıkarıyordu bacılarım. Oooh kurtulduk mei-taiden yaşasın Sar-dolaş
    fiammamın yazışıyla Sar&Dolaş
    Tekrar teşekkürler efeeeem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OOO patron gelmiş:))), şimdi azcık önce kulaklarını çınlattım haberi bile yok neler karıştırdığımdan diye:)) Amman ne olcek Sar-Dolaş ha senin blogda ha benim blogda değil mi ama:))Oyyy çok çok üret sen Nalanım, sarılsın kuzular analarına. Maho abim bişi demedi mi yeni ismine?

      Sil
  9. Bir isim bir ürüne bu kadar mı yakışır, hem de öz Türkçe. Helal sana isim annelerinin şekeri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy koltuklarım kabardı, biraz çırpınsam kuşlar gibi uçamasam da tavuk kadar havalanırırm bu yorumla, canım benim yaaa... Teşekkür ederim.

      Sil