.

.

26 Eylül 2012 Çarşamba

Ben bir döneyim hele:))

bir de şu tatil moduna geçiş yazısı blogumdan bir kalksın hele, sonrasını düşünürüz değil mi ?:))
Temmuz ayında bir tatil moduna bir gireyim dedim, dediğimle de kaldım her anlamda Sevgili Blog Arkadaşlarım...
Bu kadar uzun bir tatille neredeyse düşman çatlatacağım çatlatmasına da gelin görün ki zaten sadece bir hayaldi ama tatilin hayalinden bile eser yoktu... 
Fiamma'nın Güncesinde sanal da olsa kendimizi tatil ettik etmesine de bi-zati ben, tatili öyle hayal ettiğim üzere geçiremeden çok şükür ki şu sıcak günleri buram buram buharlaştıran mevsimi dolayısıyla yazı bitirdim. Büyük konuşmamayım ama kışın üşüdüm bile dememek niyetindeyim:))  Önce annemle başlayan ve bu ayın ortalarına kadar devam edip normalleşmeye dönen sağlık problemleri, ardından eniştemin ani rahatsızlığı ve ameliyatı derken hastane hastane dolaşarak bugünlere geldim. Çok şükür ki herkes sağ ve salim ve de esen olarak evlerindeler... Hani derler yaa sıkıntılı dönemler, koşturmacalar, endişeler bitince ve insan kendi ile yanlız kalınca asıl yorgunluklar çıkar, işte tam anlamıyla ben de kendimi bu halde ve dövülüp dövülüp bir çuvala tıkılmış gibi  hissediyorum. Her gün sıyrılmak, silkelenmek, kendi dünyamda  da olsa normalleşmek istesem de gerek ülke gündeminde yaşanan olaylar, gerekse bu süreçte evi oldukça boşladığımdan dur orayı da toplayayım, dur şunu da yapayım derken elim kolum kalkmaz halde ortalarda boş boş dolanıyorum.
Yeni olarak yayınlayacağım yaptığım pek bişi de yok aslında, bir çoğu tekrar işlerden ama bir yerlerden başlamalıyım değil mi?Olsun ben de gevezelik yaparım bol bol:)) Önümüz kış, el el üstünde çekirdek çitleterek uzun geceleri geçmez değil mi?
Hem ben sizleri, bloglarınızda dolaşmayı, yaptığımız tatlı atışmaları, paylaşımlarımızı gerçekten çok  da özledim:))
Burada bloglar arasında kurduğumuz güzel dostlukların, sizlerin ve sevgi ile büyüttüğümüz, paylaşımlarımızla birbirimizi zenginleştirdiğimiz küçük rafine dünyamızda paylaşacağımız minicik mutlulukların ruhuma çok da iyi geleceğini hissediyorum ve de yeni yayın dönemimde hepinize bir kez daha sevgiyle MERHABA diyorum...

Evetttt yine huzursuz ruhum Çin malına dokunmadan edemedi :)) Çekmecelerden birinde ters yüz edilmiş bir vaziyette tesadüf buldum bu alçı minik kabartma tabloyu. Kim  çekmeceye ters yüz edip koymuşsa pek haksızda değilmiş hani:))  Kim almış nereden gelmiş, hediye mi bilemedim yine  her zamanki gibi eve getiren faili meçhul yani, bizim evin kerameti de bu, evde 4  asal kişiyiz sorarım tek tek herkese kim aldı bunu diye herkes ilk defa görüyormuş gibi bakar ve dudak büküp susar, tabii  her zamanki gibi yine öyle oldu :) Ben kendimden eminim, kesinlikle almış olamam hatta dükkanda alabileceğim tek ürün olsa o basbas bağıran turuncu rengi görünce vazgeçerim  de üstelik. Turuncu rengi nedendir bilmem pek sevemiyorum üstelik çok da sıradanlaştırmış gibi geldi bu güzel balerinleri...Huy bu yaa bir el atayım dedim,  aldım boyaları önüme alladım pulladım yaldızladım simledim. Şıkır şıkır pek bir havalı oldu, hazır yuvarlak çerçeve bulabilir miyim bu boyutlarda bilmiyorum ama bir de çerçevelettim mi ee hoş olur yani değil mi?


Öncesi...




Sonrası...




34 yorum:

  1. Oh be ,şükür gelebildin a canım.
    Ben blogumda bile görüp uğrayasın diye zarf attım(bkz.Banunun yoruma yanıtı)
    Ses çıkmayınca tam özelden bir mail yazayım diye açmışken yazını görüp tuıkladım. Durumu öğrendim. Geçmiş olsun, şükür atlatmışsın. Bu yaz benim de burnumdan geldi.Giderken de depresyon bıraktı.Yine hiç bi yere sığamıyor bunalıyorum. Paaaat diye patlayasım var. Allah beterinden saklasın diyelim.
    Özledik,iyi ki geldin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DÖndüm Nalancığım döndüm, pat diye patlayalım çat diye çatlayalım ama hep birlikte olalım, teşekkür ederim canım...

      Sil
  2. şulem hoşgeldin özlemiştim harika yazılarını,içime sindire sindire okudum.bu yaz ev de duvarlara baka baka geçti gitti o cehennem sıcağı günler.yeni günlere güzel duygularla başlayalım hep beraber.bu arada tabak da çok güzel olmuş canlanmış hayat bulmuş ellerinden.çokkk öptümmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpilciğim valla yaz demeyin bana havalar itibarıyle halimden memnunum gıgım çıkmayacak bu kış üşüdüm demeyeceğim hiç:))

      Sil
  3. özlemişim seni, tatlı sohbetini, hoşgeldin.Sağlık problemlerinin atlatıldığına sevindim, gözünaydın, balerin değişimi hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni ve cicilerini özledim, ara ara sessiz sessiz kaçıp gördüm yaptığın güzellikleri, devam devam can...

      Sil
  4. Hoşgeldin Şuleciğim.Özledim seni, esprilerini, neşeni..Annene ve eniştene çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizleri özledim Nazancığım. Mutfak tüllerin pek hoş olmuş bayıldım bu arada:))

      Sil
  5. hoşgeldin ablam,hastalara geçmişler olsun sana da kolay gelsin.ellerine sağlık dokunuşunla farkedilir olmuş sorduğunda tanımayanlar sahip çıkmak isteyebilir haberin olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüznüzancığım teşekkür ederim güzel dileklerine. Yok ayol suç işlemişte sorguluyormuşum gibi bakıyorlar bunu kim aldı diye sorduğumda, sesleri çıkmaz daha da:))

      Sil
  6. Hoşgeldiniz çok geçmiş olsun umarım her şey daha iyidir.Balerinler çok hoş olmuş ellerinize sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mehtapcığım herşey daha iyi Allahıma şükürler olsun. Sevgiler...

      Sil
  7. en kocamanından HOŞGELDİN:)))))) şükür kavuşturana....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam Denizim en kocamanından HOŞBULDUM:)) Çatlatıp durdun beni deniz deniz gezerekten:)) ama desene ben napimm bizim buraların havaları böyle...

      Sil
  8. Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun. Pano çok cici olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Baharcığım, teşekkür ederim can...

      Sil
  9. hele şükür:) Hoş geldin sefalar getirdin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy ben sizleri çok özlemişim Nalancığım, Hoş buldum sen de sefalar getirdin bana...

      Sil
  10. hoşgeldin fiamma'cım.
    küçücük dokunuş bile yetmiş minik tabloya:))
    sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asortikciğim çok teşekkür ederim, doping gibi geldi beğenileriniz inan canım.SEn de sevgi ve dostlukla kal...

      Sil
  11. Hoşgeldin Şulecim,büyük geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin Allah bir daha yaşatmasın.Cicileri eline almaya başlamıssın hadi bakalım devamı gelir artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldenciğim teşekkür ederim, herşey biz insanlar için, daha neler yaşayacağız kimbilir bilinmeyen... Başladım ufaktan ufaktan devamı gelir inşallah canım...

      Sil
  12. Sonunda, elim kaç kez gitti telefona ama müsait değildir, rahatsız etmeyim dedim. Yazını görünce uçtum havalara, hoş geldin en kocamanından

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdacığım okuyorum maceralarınızı, Bilgeciğim okullu oldu ee sen de en sıkı dostundan ayrıldın zor günler alışana kadar. Bade de bu yıl tam gün ana okuluna başladı ama pek zorlanıyor bizim prenses, ağlaya ağlaya gitti ilk hafta içimiz parçalandı. Şimdi daha iyi ama hergün dört göz cumayı bekliyor:))

      Sil
  13. Canımcım annen için çok sevindim sağlığı daim olsun inşallah. Eniştene de çok geçmiş olsun. Sende hoşgeldin diyorum ve sevgiyle kucaklıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Dilekciğim çok şikir atlattık bir çok şeyi. Hoşbuldum canım..

      Sil
  14. Hoşgeldin şepşekerim :) Hep benim sayfamda buluşuyorduk biraz da sende buluşalım. Bir ara aradım da ben seni tevekkeli ulaşamadım hastanelerde uğraşıyormuşsun demek. Geçmişler olsun, Allah beterinden saklasın.
    Ben de kışın üşüdüm demeyi hiç düşünüyorum çok şükür yaz bitiyor, hoş sıcak ve nemli hala ama az kaldığını düşünmek bile ferahlatıyor. Bak o kadar özlemişim ki çeneme vurdu gördün mü :)
    Sembolik açılışını görüyorum ve arttırıyorum çalışmalarını da özledim çok bekliyorum bebek olsun, tişört değerlendirme olsun, takı olsun. Vira bismillah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl böyle oldu Ülkerciğim:( Senin oraları hiç düşünemiyorum sıcaklar denince halen bile ohh diyememişsinizdir.Vira bismillah dedik bakalım. Laramız nasıl,neler yapıyor, kokla benim için bol bol...

      Sil
  15. seninde panonunda dönüşü muhteşem olmuş ablaların ablası, hoşgeldin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimmmmmm, teşekkür ederim resimleyemediklerim var daha inşallah bu hafta çekerim, boş durmadım bu süreçte ama bir dolu ıvır zıvır:))

      Sil
  16. Hoşgeldiin, öncelikle geçmiş olsun tüm sağlık problemleri için. "İyi ki tatil bitti de, dinleneceğim biraz" diyenlerdensin yani sen. Çalışırken, üretirken dinleniverirsin şimdi, neyse, güzel bir kış olsun umalım, sağlık, mutluluk ve neşeyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Elift,ciğim, vallahi tam da dediğin gibi, kafam dağılıyor bir şeylerle uğraşınca, yorulsamda farklı bir yorgunluk oluyor gerçekten de dinleniyorum. Allah sağlık versin her şeyin başı o...

      Sil
  17. Şükür kavuşturana diyemiyorum canım,ben hala evime dönmedim.Uzuun uzun konuşuruz elbet.İyiyim ha,merak etme.
    Bu arada balerinlerin etrafına büzgülü dantel yapıştır tersten.Çerçeve bulamazsan yani..Nasıl,iyi olur di mi?
    Öptüm seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum ve hissediyorum halen küçük evde olduğunu, bu gün kulaklarınızı çın çın çınlattık canım. Banuşda aynı şeyi söyledi lakin önce bir çerçeve edineyim de sonra dantel geçerim kenarına:))Öpüyorum kocaman

      Sil