.

.

12 Haziran 2012 Salı

Bez Bebekler-4

Bu ayın tümünü neredeyse bez bebeklere ayırdım. Bir işe başladım mı birden fazla üretmeden durduramıyorum kendimi. Ama ne yalan söyleyeyim zevkli bir uğraş ve hoş bir deneyim oldu bana.Kumaş boyası ile ten rengine boyadım bu defa önceleri rengi bayağı bir koyu idi yıkadım ütüledim açıldı ve istediğim renkten uzaklaştı keşke çay veya nescafeyle boyasaydım diye hayıflandım durdum. Başka bahara... yani sonbahara doğru yenilerini yaparken mutlaka deneyeceğim
Bu kez günlük poplin bir giysiler içinde bebeğim, hani hiç birşey atmak yok modundayım yaa benim gömleğin kolları ona nasip oldu:)) Taktı takıştırdı, kot çantasını da astı koluna ve geldi huzurlarınıza... İkimizde bir örnek giyer cicilerimizi artık düşeriz yollara:))









Siz bunu seyrederken ben gideyim sonuncu bebeğin başına, bakalım o ne giyecek nasıl çıkacak huzurlarınıza:)))

21 yorum:

  1. Fiammacım bu da harika olmuş.Buda her günlük hallerimizden.Devamı gelecekmi canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tane daha kaldı Canancığım ama daha ilerde tekrar ele alırım sanırım doymadım daha, çok çok bebeğim olsun istiyorum bunlardan hatta otantik giysililer düşünüyorum ama ne zaman bilmem . Son elimdeki kuaförde biter bitmez o da gelecek:))

      Sil
  2. mavi lamba kaidesine bayıldım desem:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok eski bir şey desemmmm:))) bir tane daha güzelini altı ayaklı olanını da ben kırdım desem:)))

      Sil
  3. Hepsi bir öncekinden güzel görünüyor gözüme.Ne olacak benim bu halim.Banu ya mı gidiyorsunuz siz birlikte,bir örnek giyinip?Hı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parti verirse gideriz hazırlıklar tamam bebekler bitmek üzere ama hiçç davet falan almadık blogcanlarca daha:)) Minibüsü ben ayarlarım, kızlarda hazır ama davet eden yok, eylül de o pazara gittiğinde gideceğiz biz de o zaman:))

      Sil
  4. Şimdi de bir bikini giydir,bana gelirsiniz birlikte.Ne dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh keşke canımmmm keşke yüzerek gelirim , ama zor bir yerlere kımıldayabilmem:( Parmağım yine iltihaplandı pazar akşamı giydiğim yüksek topuklar yüzünden 10 gündür gözümün yaşı dinmedi, havuza bile gidemiyorum bakma dillendirmiyorum ama bugün dellendim yine hastanedeydim pansuman yapıldı tampon kondu cumayı bekleyeceğiz uslu uslu:(

      Sil
  5. Ay ben en çok bu bebeği sevdim en bi günlük haliyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EE oralarda tiril tiril şeyler düşünüp yaşıyorsunuz di mi? Ben bugün giyecek kıyafet bulamadım herşey kalın gözüktü gözüme, 38 derece sıcaklık tabiii bir de nem:(( aygınım baygınım yani:(

      Sil
    2. Lara'nin artık ne ne giysem derdi yok Fiamma'cim. Giymiyor olup bitiyor:-)

      Sil
    3. En doğrusunu yapıyorsun Ülkerciğim, incecik bir zıbın yeterde artar bile bir de alt bezleri var kuzucukların ahh ne zorrr onlara kimbilir. Tülbent al, kenarlarını makina dikişi geç geceleri onu örtersin üstüne, banyo yaptıktan sonra kurulamak içinde birebir. Mermerşahi diye satılıyor, bulamazsan ve istersen ben de gönderirirm sana:)) Yaz çocuğu çok zor yaaa. Busemiz diş çıkardı bu arada o da bu yaz yerlerde sürünmeye hazırlanıyor:)))

      Sil
    4. Fiamma' cım çok sağol, geceleri yok denmeyecek kadar bir örtüsü var şimdilik incecik ama banyo sonrası tülbent çok iyi fikir, sen havuza götürüyordun dimi geçen yıl hatırladım. Bulup alırım ben çok sağol...
      Buseciğimin işi daha zor hem diş sancıları hem de sürünme çalışmaları, koklarım pembe-güzel yanaklarından..

      Sil
  6. Ayyy çok ciciiiiş, bu işi çok iyi beceriyorsun Fiammacım, sabırla mincik mincik dikiyorsun, emeğine sağlık şekerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Banuşummmm:)) yine miniklere daldım koca ellerleee:)

      Sil
  7. Ayy ablacım ben de bulaşmamak için zor duruyorum..Ne hoş olmuş! Ellerine sağlık.. SEVGİLER! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miraycığım yavaş yavaş yap, elde dikiyorum bende usul usul, bulaş bulaş durma:)) Teşekkür ederim...

      Sil
  8. Boş ver otantik giysileri, bu kıyafetler hârika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He heee bir taraftan oynuyorum bir taraftan dikiyorum.. Ahh ben çocukken yapacaktım bunları dercesine...

      Sil
  9. wao..she is so smart..you made it lovely my friend..
    ~ Enjoy ~

    YanıtlaSil