.

.

1 Nisan 2012 Pazar

Bahar Karşılaması/Takılar

Baharı böyle karşılamak istemezdim:( öğleden sonra başlayan ani fırtına halen evin duvarlarını sökmeye uğraşıyor daha başaramadı sadece ön balkonumu talan edip, arka balkondan kombinin borusunu yürütebildi:)) bir yandan da yağmur sağnak halinde yağıyor. Bilin bakalım bugün ben ne yapmaya başladım; bahar temizliği:)) He hee :))kara bulutları görünce başlamamla bitirmem bir oldu zaten pek canımda istemiyor bu sene, illa bahar geldi diye evi kaldırıp indirmekte neymiş boşuna dememişler başka bahara:)) Bir daha başlar mıyım bilmiyorum, ben en azından tüm iyi niyetimle denedim olmadı:))
Neyse gelelim bugünün yazısına, aslında Bahar Karşılaması bu yazı da olmayacaktı ama yaptığım diğer takıları yetiştiremedim az eksikleri kaldı...
Artık boncuk kutularımın içinde inliyorum... arka kapama bile kalmamış doğru dürüst, yaa kriz anları için alışverişe çıkıp en azından elzem malzemeleri almam gerekiyor ya da kalan boncukları da bir torbaya doldurup doğru çöpe yollamam, tabii beraberinde takı yapma sevdama da artık  havlu atmam:(
Hangisini yaparsam daha az acı çekerim bilmiyorum, kolay mı vazgeçmek ya da vazgeçmeyi bilmek?  Malzeme ile boğuşmak bu kere yordu beni yapmak istediğini yapamamanın yorgunluğu hissettim.Aranmaktan yoruldum... Bunca boğuşmamın sebebi 2B'ciğimin anneleri:)) Bir kutu kopuk boncuk göndermiş ''Şule ablam birşeyler yapsın bana'' diye ama onlarda istediğim gibi malzeme değil:( söz konusu takı olunca yenilemeyi bu anlamda sevmiyorum. Sonuçta kopartıncaya kadar kullanmış, kopukta olsa severek kullandığı bir kolyeyi yenile deyince bozmuş onun hiç hoşlanmayacağı bir hale getirmiş olabilirim...Ya beğenmezse yaptıklarımı duyguları ile boğuştum durdum bu yüzden...
Hayırlısı bakalım...tez ulaştırıp yerlerine kurtulmalı biran evvel  bu sancıdan... Beğenir mi dersiniz?











16 yorum:

  1. beğenir beğenir sen merak etme. Eminönüne gidersen bana da yeldanın küçük prens kolyelerinin montürlerinden bakıver. yeldacım göndeeyim dedi ama ona kıyamadım. Sen bul geldiğimde bahaneyle gider beraber alırız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalanım sen gel herşeyi buluruz, bir eminönü yapalım hadi gelllll çabuk. Bak çabuk geleceksen buradan almayayım malzeme Eminönünü bekleyeyim ben de:)) Teşekkürler.

      Sil
  2. Güzel işler çıkartmışsınız, biraz emr-i vaki olmuş, o yormuş sizi... Tarzınızı biliyorlar, bile isteye göndermişler, beğeneceklerdir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifciğim emr-i vaki yapmam ben hele konu takı olunca bir de çok sevdiğim biri olunca severek çalışırım ama malzeme önünde olacak ve öyle ki o malzemeler kendiliğinden bir araya gelecek zorlayarak değil:)) Umarım beğenir, teşekkür ederim.

      Sil
  3. Beğenir tabii, hele ilk resimdekine bayılır da ayılamaz bile.
    Vazgeçemezsin, en iyisi git malzeme al, at bir kenara dursun. Asıl sancı, ummadık zamanda, mesela gecenin 3ünde filan, krizin tutup da, malzeme yokluğu nedeniyle yapamayınca oluyor. Evin içinde deli danalar gibi dolaştığımı çok bilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihalciğim teşekkür ederim. Ben senin gibi değilim bu konuda Allahtan:))

      Sil
  4. sana gönderdiğine göre zaten zevkine tam güvenmiştir. Çok da güzeller hele ilki:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Saadetciğim, dileğim beğenmesi:))

      Sil
  5. 2B'ciğinin nin annesi bayılr bence de :)Ellerine sağlık ne güzel olmuşlar.

    YanıtlaSil
  6. İyiniyetini ve bahar temizliği denemeni takdir ettim:)) Bence bayılır, sezonu açmışsın işte, bak sakın bırakma canım, senin takılarının ayrı bi havası, ruhu var, onu da öldürmüş olursun, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haksız mıyım ama:)) Bak bugün hava açtı iyiniyetimin sabote edilmiş olduğunun da kanıtı:))Takılara gelince can, ahh gidip malzeme almak lazım o zaman yeniden:) en azından şimdilik bunaltmayacak kadar yoksa olmuyor idare etmiyor:(

      Sil
  7. Ellerine sağlık Şule ablam ne kadar da güzel olmuşlar. Bahar konusuna gelince artık hiç beklemiyorum ne baharı ne de yazııııııııı. öptüm seni kocaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dilekciğim, unutacağız can yaa yaz gelecek sıcaklardan yakınmaya başlayacağız bu defa da, terledik diyeceğiz. İnsanoğlu değil miyiz?

      Sil
  8. Çok güzeller. Ablam bir de benim yaptığım kolyeleri getirdi, bunları yenilesene, çok taktım diye, nasıl bozuldum anlatamam. Yok sana kolue diye, takı malzemelerimi düzenlemeye başladı da barıştık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok güldüm Allahta seni güldürsün. Ayağı alışmış müşteri daha ne isteyipte bozuluyorsun öylesine can kurban, kadın model değişikliği istiyor takamadım bunu al yeniden yap demiyor yaaa. Bence otur yenile onları 2012 yılına güncelle:))Takı malzemlerini daha şevkle düzenler hem:)) Ayy biri de beni toplasa yaa.

      Sil